Katy Perry
+20
Olusia:*
Sarah
Mia
Wega
Lipciaaaa
Ciasteczkowy_potwór
Sasha
Sheemeka
kToSiEk
Laffy
PatsyGirl
`Syll
ziółko
Lockit
Oldź
Joo
Shout
Dorota_Girl
addiek
Mrs White
24 posters
Strona 3 z 5
Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Katy Perry
Piosenka jest śliczna i należała do moich ulubionych, póki nie przesłuchałam całego albumu. Ma świetny tekst i na żywo brzmi świetnie w wersji akustycznej
Pats wiesz, że ja cię kiedyś zabiję ... JA TEŻ CHCE NA KOCERT KATY!!!! Buuu....i na koncert Marsów... :;((: chlip...
Ah no... miałam szczęście. I bilety wtedy były tanie. Na następny koncert cena będzie o wiele większa...
No i nadal mam kostkę jej gitarzysty
No i nadal mam kostkę jej gitarzysty
2 lata i 2 miesiące temu... Dokładnie 2 lata i 2 miesiące temu xD
Ale my tutaj nie o mnie, tylko o Katy. Jestem ciekawa, kiedy ona zaczęła się uczyć grać na gitarze?
Ale my tutaj nie o mnie, tylko o Katy. Jestem ciekawa, kiedy ona zaczęła się uczyć grać na gitarze?
tak..fajnie grała w Ur So Gay xD
Jak an córkę pastorów ma bardzo inteligentne teksty :leze!:
Jak an córkę pastorów ma bardzo inteligentne teksty :leze!:
Na dobre jej to wyszło. Teraz szaleje i zbiera żniwa
I dobrze, że przefarbowała cię na czarno. Tak wygląda o wiele lepiej.
I dobrze, że przefarbowała cię na czarno. Tak wygląda o wiele lepiej.
Tak, wygląda świetnie
Jest z niej dumna, że choc dopiero zaczyna karierę to już zdobyła nagradę MTV EMA i utarło nosa Jonasom i Miley Cyrus
Jest z niej dumna, że choc dopiero zaczyna karierę to już zdobyła nagradę MTV EMA i utarło nosa Jonasom i Miley Cyrus
Tak...strasznie mnei denerwuje jej sposób bycia..16 latka która myśli, ze może mieć wszytko, ale dolbra to nei dział Miley Cyrus xD
No właśnie...
Ostatnio puściłam mojej nauczycielce śpiewu płytę Katy i uznała, że Katy sobie zdziera gardło, ale pisze sensowne teksty. xD
Ostatnio puściłam mojej nauczycielce śpiewu płytę Katy i uznała, że Katy sobie zdziera gardło, ale pisze sensowne teksty. xD
xD
Ciekawe xD
teksty typu "Pocałowałam dziewczyn ę" są jak anjbardziej sensowne :leze!:
Ciekawe xD
teksty typu "Pocałowałam dziewczyn ę" są jak anjbardziej sensowne :leze!:
Oh, no dobra, ale z całej płyty to "I Kissed A Girl" i "Waking Up in Vegas" mają najmniej sensowne teksty xD
Chyba przeczytam teksty Katy od deski do deski xD Na MTV EMA też miała fajne...gadki xD
Shout- Liczba postów : 2529
Ja bardzo polubiłam Katy, jest taka inna niż te wszystkie gwiazdeczki. Ma przede wszystkim swój styl pod każdym względem. . No a ja non stop nucę "Ur so gay and you don't even like boys... " :lalala:
Wega- Liczba postów : 132
Ja nie wiem jaka jest Katy, nie znam jej jako osoby ale jej piosenki są świetne .
Thinking of You jest jedną z najlepszych piosenek na płycie. Dobrze, że doczekała się tak świetnego teledysku
Ciekawe, co będzie 4. singlem...?
może: Fingertips:D?
Wega- Liczba postów : 132
A tu taka ciekawostka. Jest to teledysk P.O.D. - Goodbye for Now. Katy pojawia się w ok. 4 minucie
PatsyGirl napisał:Thinking of You jest jedną z najlepszych piosenek na płycie. Dobrze, że doczekała się tak świetnego teledysku
A może Ur so gay? xD
Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Strona 3 z 5
Pozwolenia na tym forum: