Urok zła...
3 posters
sweetthink :: Wszyscy musimy, chcąc uczynić rzeczywistość znośną, utrzymać w sobie kilka drobnych szaleństw. :: Instant Star - To nie jest koniec, to nawet nie jest początek końca, to dopiero koniec początku. :: IS 3 :: Dyskusje o odcinkach :: 3x12 Sympathy For The Devil
Strona 1 z 1
Urok zła...
Gwiazdeczka
Co myślicie o tym odcinku?
.
MrsWhite
i ja znowu będę ględzić...
to zacznę tym razem od tego że tak czy owak podobał mi się odcinek było emocjonująco... zaczęło się napięcie i było extra...
ale ja znowu mam "ale" do Jude :przestraszony:
a mianowicie dowiedziała się tego wszystkiego, widziała łzy w oczach Tom'a... nie wiem... ma serce z kamienia czy jak? nawet ze współczucia bym z nim pogadała... lol ach te seriale... :->
i biedny Jamie!
.
Gwiazdeczka
MrsWhite napisał/a:
a mianowicie dowiedziała się tego wszystkiego, widziała łzy w oczach Tom'a... nie wiem... ma serce z kamienia czy jak? nawet ze współczucia bym z nim pogadała... lol ach te seriale... :->
No dokładnie. A podobno tak go kocha Powinna mu się rzucić na szyję i go pocieszać (no może lekko przesadziłam ;-) ). Powinna zrobić cokolwiek, a ona nie zrobiła nic
.
MrsWhite
no z tą szyją to tak lekka przesada..... ale powinna z nim pogadać...
Co myślicie o tym odcinku?
.
MrsWhite
i ja znowu będę ględzić...
to zacznę tym razem od tego że tak czy owak podobał mi się odcinek było emocjonująco... zaczęło się napięcie i było extra...
ale ja znowu mam "ale" do Jude :przestraszony:
i biedny Jamie!
.
Gwiazdeczka
MrsWhite napisał/a:
No dokładnie. A podobno tak go kocha Powinna mu się rzucić na szyję i go pocieszać (no może lekko przesadziłam ;-) ). Powinna zrobić cokolwiek, a ona nie zrobiła nic
.
MrsWhite
no z tą szyją to tak lekka przesada..... ale powinna z nim pogadać...
Re: Urok zła...
Dokładnie. Jakaś rozmowa by się tam przydała. Ale nie. To jest właśnie Jude. Pełna dziwot i niezrozumiała...
Re: Urok zła...
Tak . W każdym odcinku czymś zaskakuje .
Oldź- Liczba postów : 709
sweetthink :: Wszyscy musimy, chcąc uczynić rzeczywistość znośną, utrzymać w sobie kilka drobnych szaleństw. :: Instant Star - To nie jest koniec, to nawet nie jest początek końca, to dopiero koniec początku. :: IS 3 :: Dyskusje o odcinkach :: 3x12 Sympathy For The Devil
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: