JuDie odbija o_O Pożegnanie IS
4 posters
Strona 1 z 1
JuDie odbija o_O Pożegnanie IS
No więc to jest teledysk do piosenki "That was us"... Zrobiłam go, kiedy ogłoszono, że nie będzie piątej serii (są pewne plusy-cztery serie ledwo zmieściłam w filmiku. To co by było z pięcioma?) Nie jest to zbyt ambitne, ale jak chcecie to przeżyć, to lepiej zwracać większą uwagę na obraz, niż na muzykę. Wtedy się naprawdę lepiej ogląda xP
No i żebyście się nie wystraszyli, jak wam coś ryknie pod koniec- zamieściłam wiadomość pożegnalną od Alexz.
To była ta pochwalna część. A teraz kilka przestróg:
Nie życzę miłego oglądania, bo jak można to miło oglądać? Radzę przygotować sobie poduszkę lub zasłonić oczy dlońmi, tak na wszelki wypadek. I proszę, aby podczas oglądania w pobliżu nie znajdowało się nic ostrego, twardego, ani żaden sznurek. Dziękuję.
No i żebyście się nie wystraszyli, jak wam coś ryknie pod koniec- zamieściłam wiadomość pożegnalną od Alexz.
To była ta pochwalna część. A teraz kilka przestróg:
Nie życzę miłego oglądania, bo jak można to miło oglądać? Radzę przygotować sobie poduszkę lub zasłonić oczy dlońmi, tak na wszelki wypadek. I proszę, aby podczas oglądania w pobliżu nie znajdowało się nic ostrego, twardego, ani żaden sznurek. Dziękuję.
Re: JuDie odbija o_O Pożegnanie IS
poprawiłam...
ładny filmiiiik ale co to za wersja That Was Us? nie słyszałam jej :leze!:
ładny filmiiiik ale co to za wersja That Was Us? nie słyszałam jej :leze!:
A gdzieś znalazłam, a gdzie to nie wiem :leze!:
Dziękiii za poprawę :2na1:
I za "ładny filmik" -widać że jednak zabrakło ci odwagi, żeby to obejrzeć :Po_O
Dziękiii za poprawę :2na1:
I za "ładny filmik" -widać że jednak zabrakło ci odwagi, żeby to obejrzeć :Po_O
nie, obejrzałam cały
podoba mi się, ale nie zachwyciło mnie aż tak, żeby napisać Ci litanie na jego temat...
sorry
podoba mi się, ale nie zachwyciło mnie aż tak, żeby napisać Ci litanie na jego temat...
sorry
no wiem, jakoś na przymus go robiłam o_O
Zamieściłam ten akurat film, bo on chyba jedyny z moich wszystkich teledyskow byl na youtube, i nie za bardzo chciało mi się inne ładować. A chciałam jakoś zacząć :glupek:
Zamieściłam ten akurat film, bo on chyba jedyny z moich wszystkich teledyskow byl na youtube, i nie za bardzo chciało mi się inne ładować. A chciałam jakoś zacząć :glupek:
Piękne, ale nie płakałam... Hmm, o co chodzi z tym, że Tommy jest za kratami w momencie fragmentu z IS4? Poszedł do więzienia??? I dzielił celę z Hunterem??? Żart... :leze!: Ale serio, o co z tym chodzi?
Joo- Liczba postów : 3775
Łooo, dobrze wiedzieć! Dzięki za info. :*:
Joo- Liczba postów : 3775
piękny teledysk ;**
Shout- Liczba postów : 2529
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: