sweetthink
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Cytaty i cytaciki :)

3 posters

Go down

Cytaty i cytaciki :) Empty Cytaty i cytaciki :)

Pisanie by PatsyGirl Wto Lut 03, 2009 2:50 pm

Podzielmy się naszymi ulubionymi cytatami z "The Host" Wink

"No dobra, westchnęła Mel. Róbcie, co chcecie. Ja... wyjdę do drugiego pokoju, dodała ironicznie."
:leze!:

"Co to miało być do cholery? - srożyła się Melanie.
Gdzie byłaś? Masz pojęcie, przez co przeszłam, próbując cię znaleźć?
No właśnie widzę, jak cierpiałaś.
"
:leze!:

"A zatem szczęśliwa i smutna, wniebowzięta i zrozpaczona, bezpieczna i zlękniona, kochana i odrzucona, cierpliwa i rozdrażniona, spokojna i dzika, pełna i pusta... Wszystko to będę czuła. Wszystko będzie moje."
:serduszka:
PatsyGirl
PatsyGirl
Mrs. Leto
Mrs. Leto

Liczba postów : 5911

http://www.patsy-girl.blog.onet.pl

Powrót do góry Go down

Cytaty i cytaciki :) Empty Re: Cytaty i cytaciki :)

Pisanie by Laffy Sro Lut 04, 2009 12:19 am

- Zależy ci po prostu na tym ciele- powtórzyłam.
- To nieprawda- zaprotestował.- Nie obchodzi mnie ta twarz, tylko jej wyraz. Nie obchodzi mnie ten głos, tylko to, co mówisz. Nie obchodzi mnie to, jak w tym ciele wyglądasz, tylko co nim robisz. Ty jesteś piękna.

Ian i Wanda <3

- Trzymałem Cię na ręce Wagabundo. Byłaś przepiękna.
Ian. Zdecydowanie, mój ulubiony fragment. A raczej zdanie... To potwierdza fakt, ze Ian kocha Wandę. WANDĘ, Duszę, a ciało nie gra większej roli. Ta miłość jest piękna, i to mnie najbardziej urzeka.

Miłość ludzka była trochę nieobliczalna, nie rządziła się wyraźnymi regułami (...) A może po prostu pod jakimś względem była lepsza? Skoro ludzie potrafili tak zapalczywie nienawidzić, widocznie umieli też kochać mocniej, żywiej i płomienniej? Nie rozumiałam, czemu tak rozpaczliwie pragnę tej miłości. Wiedziałam tylko, że była warta całego ryzyka i wszystkich cierpień, jakimi ją okupiłam. Była jeszcze wspanialsza, niż myślałam. Była wszystkim.
:serduszka:

Będziesz... cierpieć?
- Nie. - skłamałam. - Nic nie poczuję.
I jeszcze to... Ach... -,-

Serce i dusza. W moim przypadku były to dwie różne rzeczy. Zbyt długo byłam rozdarta. Nadszedł już czas, by położyć temu kres, by uczynić z tego ciała jedną całą osobę. Nawet jeśli to nie miałam być ja.

Reszta kiedy indziej xD
Laffy
Laffy

Liczba postów : 1904

http://www.silentmon.fbl.pl

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sheemeka Sro Lut 04, 2009 10:50 pm

Ohhh....piękne, a ten cytat z Melanie co napisała Pats (pierwszy) jest świetny :leze!:
Sheemeka
Sheemeka
Mrs. Quincy
Mrs. Quincy

Liczba postów : 5596

http://www.myspace.com/sheemeka

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: