James Morrison
+6
Lockit
Joo
Wondergirl
`Syll
PatsyGirl
2P
10 posters
Strona 1 z 1
James Morrison
James Morrison (właśc.: James Morrison Catchpole, ur. 13 sierpnia 1984 w Rugby) – angielski piosenkarz i twórca tekstów. Jego muzyczne inspiracje to Al Green, Otis Redding the Kinks. Zadebiutował singlem "You give me something", który stał się hitem w Europie i Japonii. Jego debutancki album "Undiscovered", wydany 31 lipca 2006 od razu stał się numerem jeden w Wielkiej Brytanii, i od 24 grudnia 2006 sprzedał się na świecie w liczbie 1 mln egzemplarzy.
Jamesa bardzo lubię. Nie będę starał się być oryginalny i powiem, że poznałem go dzięki Nelly Furtado i ich wspólnej "Broken Strings". Moim zdaniem ma świetny głos, od niedawna jeden z moich ulubionych.
Re: James Morrison
Ja go znam przez "You Give Me Something" i trochę mi zbrzydł, bo mój brat się uparł, że muszę umieć to śpiewać.
Jednak bardzo lubię jego głos.
Jednak bardzo lubię jego głos.
Ja uwielbiam tylko jednego Morrisona.
Vana Morrisona ; p
James wrażenia na mnie nie robi.
Vana Morrisona ; p
James wrażenia na mnie nie robi.
Wondergirl- Liczba postów : 2353
Moja mama polubiła "You Give Me Something", zresztą ja też. Wonder: Ja też uwielbiam tylko jednego Morrisona. Jima Morrisona z "The Doors". :inlove:
Joo- Liczba postów : 3775
Mnie strasznie spodobało się Broken Strings i uważam, że duet z Nelly to był genialny pomysł, ich głosy razem brzmią bosko.
Ale właśnie ten jego głos taki jakiś znajomy mi się wydawał, więc ściągnęłam sobie jeszcze jakieś jego piosenki i trafiłam na You Give Me Something i przypomniało mi się, że kiedyś bardzo lubiłam tego słuchać, z tym, że nie wiedziałam, jak nazywa się ten facet, który to śpiewa. xD
Ale właśnie ten jego głos taki jakiś znajomy mi się wydawał, więc ściągnęłam sobie jeszcze jakieś jego piosenki i trafiłam na You Give Me Something i przypomniało mi się, że kiedyś bardzo lubiłam tego słuchać, z tym, że nie wiedziałam, jak nazywa się ten facet, który to śpiewa. xD
Lockit- Liczba postów : 1943
Uwielbiam ^.
Ostatnia płyta genialna.
A "Dream on, Hayley" to coś niesamowitego *__*
Ostatnia płyta genialna.
A "Dream on, Hayley" to coś niesamowitego *__*
Wcale mi się jego głos nie podoba, przynajmniej w "Broken strings".
kToSiEk- Liczba postów : 939
mnie jakoś specjalnie nie przypadł do gustu,ale duet z Nelly to strzał w dziesiątkę
Nicole91- Liczba postów : 145
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: