Ala Makota
5 posters
Strona 1 z 1
Ala Makota - OCEŃ!
Ala Makota
Nie wiedziałam gdzie zamieścić, bo ta ksiazka pisana jest w formie kalendarza i ogólnie, można by ją było zaliczyć do komedii, ale chyba trafniej będzie tu.
Jak narazie przeczytałam 2 klaendarze z serii "Ala Makota" , bardzo mi sie podobały.
Opowiada książka ta o sfrustrowanej nastolatce, która głownie problemy ma z rodzicami, można się pośmiać przy tej książce. Przeczytanie jej nie zajmuje wiele czasu, a naprawde warto go jej poświęcić.
Tutaj ściągnę pomysł Petha i też dam ocene. 9/10.
Gdy skusicie się żeby przeczytać tą książkę sami oceńcie
Jak narazie przeczytałam 2 klaendarze z serii "Ala Makota" , bardzo mi sie podobały.
Opowiada książka ta o sfrustrowanej nastolatce, która głownie problemy ma z rodzicami, można się pośmiać przy tej książce. Przeczytanie jej nie zajmuje wiele czasu, a naprawde warto go jej poświęcić.
Tutaj ściągnę pomysł Petha i też dam ocene. 9/10.
Gdy skusicie się żeby przeczytać tą książkę sami oceńcie
Re: Ala Makota
Czytałam, jak byłam w Twoim wieku. Bardzo fajna sprawa.
"Ala Mapsa i Konserwa" :leze!:
A czytałaś "Chłopakom, których kiedyś kochałam"? To o koleżance Ali Makoty.
Najbardziej mnie rozwalało, że ojciec Ali Makoty, gdy był wkurzony, słuchał Queenu. Te komentarze - "Właśnie leci 'I Want To Break Free'!". :leze!: A z kolei w "Chłopakom..." ojciec tej dziewczyny słucha "Budki Suflera". Do dzisiaj pamiętam ostatnią scenę z tej książki, piękne...
"Ala Mapsa i Konserwa" :leze!:
A czytałaś "Chłopakom, których kiedyś kochałam"? To o koleżance Ali Makoty.
Najbardziej mnie rozwalało, że ojciec Ali Makoty, gdy był wkurzony, słuchał Queenu. Te komentarze - "Właśnie leci 'I Want To Break Free'!". :leze!: A z kolei w "Chłopakom..." ojciec tej dziewczyny słucha "Budki Suflera". Do dzisiaj pamiętam ostatnią scenę z tej książki, piękne...
Joo- Liczba postów : 3775
Ojjj, kiedyś, dawno temu.... czytałam :>
Bardzo mi się podobało ^.
Taka... zabawna i lekka opowieść ;D
Bardzo mi się podobało ^.
Taka... zabawna i lekka opowieść ;D
Czytam! Swietne! Czasami nie mogłam z tego jej ojca
Szybko się to czyta, a co do książki o koleżance Ali, Dominice to nigdzie jej nie widziałam niestety...
Szybko się to czyta, a co do książki o koleżance Ali, Dominice to nigdzie jej nie widziałam niestety...
Też daawno czytałam i bardzo mi się podobało ;]
Co do książki "Chłopakom..."nie widziałam, dlatego teraz, wszędzie szukam ebooka. xD nie dość, że bohaterka imienniczka, to jeszcze ponoć akcja toczy się w mojej dzielnicy, fajnie byłoby sobie poczytać
Co do książki "Chłopakom..."nie widziałam, dlatego teraz, wszędzie szukam ebooka. xD nie dość, że bohaterka imienniczka, to jeszcze ponoć akcja toczy się w mojej dzielnicy, fajnie byłoby sobie poczytać
ultraviolet- Liczba postów : 2002
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: