sweetthink
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

To, w czym Joo ma zerowe, a wręcz ujemne doświadczenie...

+2
Olusia:*
Joo
6 posters

Go down

To, w czym Joo ma zerowe, a wręcz ujemne doświadczenie... Empty To, w czym Joo ma zerowe, a wręcz ujemne doświadczenie...

Pisanie by Joo Sob Maj 16, 2009 2:50 pm

...czyli relacje damsko-męskie oczywiście.

Macie jakieś skuteczne metody na oczarowanie sobą faceta? Moja osobowość niestety mi na to nie pozwala, tj. jestem głośna, wręcz wrzaskliwa, uparta, wredna i szczera do bólu, a tego panowie nie lubią. I proszę, nie mówcie mi, że muszę pracować nad swoim charakterem, bo to nic nie da: całe życie słyszę "nie drzyj się tak!", "mów ciszej!" itp., ale skoro wtedy to nic nie dawało, nie da i teraz. Jak to się mówi: "...'nie garb się!' nie wystarczy"...

Mam niemiłe wrażenie, że jestem nachalna w stosunku do KBF: to ja muszę pierwsza zagadać, żeby coś z niego wydusić, bo sam się nie odezwie. Ale gdy już rozmawiamy, to tak na serio, nie tylko przelotne "cześć!". Z drugiej strony, to on pierwszy mnie wita, gdy mnie zauważy, a czasem nawet widzę, że się na mój widok rozpromienia i uśmiecha (pamiętacie kultową sytuację na schodach, o której kiedyś wspominałam?).

Co ciekawe, on jest w moim typie tylko w kwestii charakteru, bo z wyglądu w ogóle nie przypomina mojego ideału. Mówią, że nie można mieć wszystkiego, ale...

Co mi poradzicie?

Joo

Liczba postów : 3775

Powrót do góry Go down

To, w czym Joo ma zerowe, a wręcz ujemne doświadczenie... Empty Re: To, w czym Joo ma zerowe, a wręcz ujemne doświadczenie...

Pisanie by Olusia:* Sob Maj 16, 2009 3:06 pm

Joo nie ma udanej recepty na znalezienie sobie faceta. Po prostu to sie dzieje, zaczyna sie rozmawiac czesciej, z czasem spotykac, samo wychodzi najczesciej tak jest Smile
Admin
Admin

Liczba postów : 908

Powrót do góry Go down

To, w czym Joo ma zerowe, a wręcz ujemne doświadczenie... Empty Re: To, w czym Joo ma zerowe, a wręcz ujemne doświadczenie...

Pisanie by Joo Sob Maj 16, 2009 3:08 pm

Dobra, zostanę starą panną albo pójdę do zakonu, o! Chociaż... JA I ZAKON?!

Joo

Powrót do góry Go down

Pisanie by Olusia:* Sob Maj 16, 2009 3:57 pm

nie zostaniesz stara panna! Tylko musisz trafic na TEGO Smile
Admin
Admin

Liczba postów : 908

Powrót do góry Go down

Pisanie by Wondergirl Nie Maj 17, 2009 7:23 pm

No to ja powiem tak. (bo moje doświadczenie jest tak ogromne, że hej xP)
Piszesz, że facetom nie podoba się twój charakter.
Więc nie ma sensu zabiegania o względy takich osób.
Jak się komu coś w tobie nie podoba, to trudno, ich strata.
Po prostu nie spotkałaś jeszcze odpowiedniej osoby, a uwierz mi, że pokaże się jeszcze ktoś, kto te twoje wszystkie 'negatywne' cechy pokocha ;]

Wondergirl

Liczba postów : 2353

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joo Pon Maj 18, 2009 8:51 am

Muszę w to wierzyć, nie mam wyboru. Dzięki. :*:

Joo

Powrót do góry Go down

Pisanie by PatsyGirl Wto Maj 19, 2009 8:27 pm

W tym też mam ujemne doświadczenie.

Trzeba czekać, aż pojawi się ten jedyny, który pokocha twoje wady i zalety.
PatsyGirl
PatsyGirl
Mrs. Leto
Mrs. Leto

Liczba postów : 5911

http://www.patsy-girl.blog.onet.pl

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joo Czw Maj 21, 2009 3:08 pm

Nie chcę się chwalić, ale... chyba mam adoratora! White & Patsy

Joo

Powrót do góry Go down

Pisanie by PatsyGirl Nie Maj 24, 2009 1:30 pm

To super Very Happy
Ale nie mów za szybko "hop".
Ja nieraz się przejechałam na takich domysłach -.-

A może to tylko ja mam pecha xD
PatsyGirl
PatsyGirl
Mrs. Leto
Mrs. Leto

Liczba postów : 5911

http://www.patsy-girl.blog.onet.pl

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joo Nie Maj 24, 2009 4:28 pm

Koleś jest bardzo kulturalny, inteligentny, oczytany, dowcipny... Po prostu facet-marzenie! White & Patsy

Joo

Powrót do góry Go down

Pisanie by `Syll Pią Cze 19, 2009 11:31 am

myślę, że nie ma jakiś konkrtnych metod. samo wyjdzie, jak będzie miało wyjść.
`Syll
`Syll

Liczba postów : 1631

http://www.drewniana.blog.onet.pl

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joo Pią Cze 19, 2009 1:07 pm

W sumie stwierdziłam, że KFOKBF (Ktoś Fajniejszy Od KBF) jednak do mnie nie pasuje. Neutral Nie wykazuje on najmniejszej wrażliwości na poezję i muzykę, a to dla mnie bardzo ważne. A wczoraj to już w ogóle przegiął, bo jak to ujął "masz ostatnio takie opisy, jakbyś się chciała pochlastać". Neutral Zero uduchowienia na piękne słowa, zero!!! Sad

Joo

Powrót do góry Go down

Pisanie by HiHo Sob Cze 20, 2009 11:19 am

Heh.. ;] My faceci z reguły, nie jesteśmy wrażliwi, jak wy - płeć piękna. Moja rada - nie trzymaj się ideałów, ty także masz wady, więc powinno być Ci łatwiej zrozumieć , że inni też mają własne ;], a co do ciebie, to ja akurat lubię jak dziewczyny są szczere, wredne,uparte ( wszystko w granicach ^^) itp. tzn. że mają charakter Wink.
P.S. nie wszyscy faceci lubią ciepłe kluchy .

HiHo

Liczba postów : 17

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

Pozwolenia na tym forum: