Błękitny Zamek
3 posters
Strona 1 z 1
Błękitny Zamek
[ nienawidzę wybierać kategorii ^^' ]
Co mogę powiedzieć?
Każdy z nas ma chyba swój Błękitny zamek...
Joanna, bohaterka powieści Lucy Maud Montgomery jest 29-letnią starą panną, która ucieka od szarej rzeczywistości w marzenia... Ucieka w świat o wiele piękniejszy, gdzie jest kochana, szanowana, ogólnie rzecz biorąc - ucieka w świat marzeń, do Błękitnego Zamku.
Pewnego dnia dowiaduje się, o poważnej chorobie, a lekarz informuje, że przed nią co najwyżej rok życia.
Joanna postanawia się zmienić. Wyzbywa się nieśmiałości, wygłasza swoje zdanie, odnajduje radość i sens życia, a przede wszystkim ... miłość.
Gorąco polecam ;]
Co mogę powiedzieć?
Każdy z nas ma chyba swój Błękitny zamek...
Joanna, bohaterka powieści Lucy Maud Montgomery jest 29-letnią starą panną, która ucieka od szarej rzeczywistości w marzenia... Ucieka w świat o wiele piękniejszy, gdzie jest kochana, szanowana, ogólnie rzecz biorąc - ucieka w świat marzeń, do Błękitnego Zamku.
Pewnego dnia dowiaduje się, o poważnej chorobie, a lekarz informuje, że przed nią co najwyżej rok życia.
Joanna postanawia się zmienić. Wyzbywa się nieśmiałości, wygłasza swoje zdanie, odnajduje radość i sens życia, a przede wszystkim ... miłość.
Gorąco polecam ;]
Re: Błękitny Zamek
Czytałam! Byłam nawet na tym w teatrze, ale książka o wiele lepsza, bo to był jakiś dziwny musical, w ogóle nie oddawał charakteru książki
To było jeszcze wtedy gdy miałam fazę na L.M. Montgomery. Czyli ze cztery lata temu. Ale tą książkę dobrze wspominam i chyba była to jedna z kilku powieści, które nie przypominały mi Ani z Zielonego Wzgórza.
Też ją oczywiście polecam
To było jeszcze wtedy gdy miałam fazę na L.M. Montgomery. Czyli ze cztery lata temu. Ale tą książkę dobrze wspominam i chyba była to jedna z kilku powieści, które nie przypominały mi Ani z Zielonego Wzgórza.
Też ją oczywiście polecam
Lockit- Liczba postów : 1943
Re: Błękitny Zamek
:leze!" boże zostało mi tylko kilka lat wieku średniego! :leze!:Lucy Maud Montgomery jest 29-letnią starą panną
przepraszam za off top ale nie mogłam się powstrzymać xD!
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: