Majka
+7
Firegirl
Sheemeka
ultraviolet
Joo
Laffy
naciak
Lockit
11 posters
Strona 1 z 1
Majka
''Majka'' to historia miłości z pozoru niemożliwej. Wpływ Opatrzności, która czuwa na ludźmi wskazując im w życiu odpowiedni kierunek. Ludzka pomyłka, która w połączeniu z możliwościami współczesnej medycyny całkowicie zmieni bieg życia młodej dziewczyny.
Tytułowa bohaterka to 20-letnia studentka fotografii na Akademii Sztuk Pięknych. Walczy o stypendium na prestiżowej uczelni we Florencji, ale plany pokrzyżuje jej przeznaczenie - a tak naprawdę Michał Duszyński (Tomasz Ciachorowski)."
Oglądacie? Ja czasami, rzadko kiedy mam czas. Jednak Majka nie porwała mnie tak jak Brzydula, nie wiem, fabuła wydaje mi się trochę jakby z kosmosu.
Wiele osób dostrzega podobieństwa do Brzyduli, niektóre postacie wydają się trochę przekopiowane, a sytuacje wręcz identyczne, choćby to, że obie zakochały się we własnym szefie.
Mimo to, uważam, że jest to całkiem miły serial, jak dla mnie niespecjalnie wciągający, chociaż trzeba dać mu jeszcze czas na rozkręcenie się, w końcu to dopiero początek.
Lockit- Liczba postów : 1943
Re: Majka
chciałam to obejrzeć, ale jakoś nigdy nie miałam czasu, potem jakoś się nie chciało i w sumie nigdy nie widziałam żadnego odcinka w całości, wiem tyle, żę ta laska ma irytujący głos xd
naciak- Liczba postów : 5520
Joanna Osyda ( nie pomyliłam nazwiska ? ) mnie odstrasza.
Jest trochę drętwa.
Podobnie jak cała reszta.... ^^'
Wszystko takie jakieś nienaturalne, sztuczne, absolutnie mnie nie przekonuje.
Widziałam pierwszy odcinek, później próbowałam w sobotę zobaczyć wszystkie za jednym razem, no ale wysiadłam po trzecim. Nie mogę na to patrzeć ^^'
Jest trochę drętwa.
Podobnie jak cała reszta.... ^^'
Wszystko takie jakieś nienaturalne, sztuczne, absolutnie mnie nie przekonuje.
Widziałam pierwszy odcinek, później próbowałam w sobotę zobaczyć wszystkie za jednym razem, no ale wysiadłam po trzecim. Nie mogę na to patrzeć ^^'
Nie oglądam, bo nie mam ani czasu, ani dobrych chęci, żeby się przymusić do jakiegokolwiek serialu, ale jak patrzę na zdjęcia tytułowej Majki, to stwierdzam, że BrzydUla ładniejsza.
Joo- Liczba postów : 3775
Nie oglądam, bo doba ma za mało godzin.
W którąś sobotę natrafiłam na kilka odcinków, jednak szybko sobie odpuściłam. Serial nie powala ani fabułą, ani grą aktorską. Faktycznie, niektóre postacie są wręcz przekopiowane i od razu można znaleźć ich odpowiednik w Brzyduli.
W którąś sobotę natrafiłam na kilka odcinków, jednak szybko sobie odpuściłam. Serial nie powala ani fabułą, ani grą aktorską. Faktycznie, niektóre postacie są wręcz przekopiowane i od razu można znaleźć ich odpowiednik w Brzyduli.
ultraviolet- Liczba postów : 2002
Hmm...Oglądałam już kilka razy i nawet fajne się wydaje jestem ciekawa jak to się wszystko dalej potoczy
Tak, Kraków jest piękny
A mnie się podoba czołówka, jest bardzo artystyczna.
Ale za to końcówka z piosenką Ali Boratyn to jakiś horror.
A mnie się podoba czołówka, jest bardzo artystyczna.
Ale za to końcówka z piosenką Ali Boratyn to jakiś horror.
Lockit- Liczba postów : 1943
Kraków jest piękny racja. Ale serial według mnie jest troszkę nudnawy. I nie umywa się do Brzyduli. xd
Janse ze sie nie umywa bo BrzydUla byla genialna;]
Olusia:*- Admin
- Liczba postów : 908
No kurde teraz chciałam zobaczyć ją od początku i nie ma już takiej możliwości w necie za darmo. i szkoda mi.
Lipa, jak to nie? ; )
majka-blog.pl
moja mama tu ogląda xD
majka-blog.pl
moja mama tu ogląda xD
ultraviolet- Liczba postów : 2002
a faktycznie xD
hahahah, jaka jestem mądra xD
ale brzydula też gdzieś była ;>
zaraz poszukam xD