Kings of Leon
4 posters
Strona 1 z 1
Kings of Leon
Kings of Leon- zespół rockowy założony przez trzech braci i ich kuzyna z Tennessee w USA. Nazwa zespołu wywodzi się od imion ojca i dziadka braci - obydwaj mieli na imię Leon. Grupa odnosi sukcesy głównie w Europie, zwłaszcza w Wielkiej Brytanii. Jej znaczenie jest za to mniejsze w ich rodzinnych stronach.
Wiem, że dosyć krótko, ale pewnie większość z was ich zna.
Co o nich sądzicie? Ja, prawdę mówiąc, znam tylko ich piosenki z ostatniej płyty Only by the night, jednak to mi wystarczy, żeby ich uwielbiać. Moje ulubione piosenki to 17 i Closer. ;D
Kings of Leon- Closer
Kings of Leon- 17
Lockit- Liczba postów : 1943
Re: Kings of Leon
Boże, jak ja ich kochałam w zeszłe lato!
Dla nich byłam na Openerze ;]
Co prawda już mi przeszło, ale i tak ich koncert był najlepszym na jakich byłam.
Co prawda już mi przeszło, ale i tak ich koncert był najlepszym na jakich byłam.
Wondergirl- Liczba postów : 2353
tak cholernie żałuję, ze nie byłam na openerze, miałam kasę wszystko. ale nie miałam Z KIM iść -.-
osobiście ich uwielbiam xd
chociaż to nie jest tak, że słucham ich ciągle, to raczej są takie fazunie co jakiś czas ; d
osobiście ich uwielbiam xd
chociaż to nie jest tak, że słucham ich ciągle, to raczej są takie fazunie co jakiś czas ; d
naciak- Liczba postów : 5520
Nie miałaś z kim iść?
No przecież zawsze mogłaś zagadać, wiedziałaś że ja idę, sierotko ; p
No przecież zawsze mogłaś zagadać, wiedziałaś że ja idę, sierotko ; p
tak, jakiegoś obcego faceta. :lol2:
i uważasz, ze mamie mogłabym powiedzieć 'no mamo idę na koncert z kolezanką z internetu, będę o 4 rano, nie martw się' xd
i uważasz, ze mamie mogłabym powiedzieć 'no mamo idę na koncert z kolezanką z internetu, będę o 4 rano, nie martw się' xd
Ale my się już wtedy znałyśmy!
Chyba.. nie, no na pewno..
Chyba.. nie, no na pewno..
Wondergirl napisał:Boże, jak ja ich kochałam w zeszłe lato!
O Boże, strasznie strasznie strasznie zazdroszczę! xd
Przeprowadzam się nad morze, tam zawsze są jakieś fajne koncerty i coś się dzieje!
tak wonder znałyśmy się, ale moja mama i tak by mnie nie puściła bo cię nie zna, i nie ma pewności czy nie jesteś Włodzimierzem 49! :<<
ooo! to fajnie z tym grammy xd bo to świetna piosenka jest. chociaż moją jedyną, wielką miłością jest closer ( i czasami crawl) xd
ooo! to fajnie z tym grammy xd bo to świetna piosenka jest. chociaż moją jedyną, wielką miłością jest closer ( i czasami crawl) xd
A co sądzicie o Come Around Sundown?
Ja kupiłam i prawdę mówiąc musiałam przesłuchać kilka razy, żeby się do niej przekonać. Najbardziej podoba mi się Pickup Truck, no i jeszcze Mary i Back Down South. Chociaż ogólnie wolę płytę Only by the night, wydaje mi się, że wokalista (nigdy nie wiem, który to, Jared, Caleb czy Matthew?) bardziej pokazywał to, jaki dobry ma głos.
Ja kupiłam i prawdę mówiąc musiałam przesłuchać kilka razy, żeby się do niej przekonać. Najbardziej podoba mi się Pickup Truck, no i jeszcze Mary i Back Down South. Chociaż ogólnie wolę płytę Only by the night, wydaje mi się, że wokalista (nigdy nie wiem, który to, Jared, Caleb czy Matthew?) bardziej pokazywał to, jaki dobry ma głos.
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: