Życie
4 posters
Strona 1 z 1
Życie
Macie czasem wrażenie ze życie coraz bardziej staje się pojebane ( sory )
No ale kurde z każdym dniem jak się dowiaduje co się dzieje na świecie lub w mojej rodzinie , co było kiedyś , to mi się wydaje ze teraz jest już tylko coraz gorzej ...jakoś coraz bardziej odechciewa mi się wszystkiego , co raz bardziej przekonuje się ze to wszystko nie ma sensu ...
:/
No ale kurde z każdym dniem jak się dowiaduje co się dzieje na świecie lub w mojej rodzinie , co było kiedyś , to mi się wydaje ze teraz jest już tylko coraz gorzej ...jakoś coraz bardziej odechciewa mi się wszystkiego , co raz bardziej przekonuje się ze to wszystko nie ma sensu ...
:/
Hex- Liczba postów : 651
Re: Życie
Proponuję trochę więcej optymizmu i mniej dekadentyzmu
życie jest jakie jest, bywa w nim różnie, lepiej gorzej. nie jest bajką, ale miewa baśniowe chwile. trzeba iść przed siebie i stawiać czoła temu co jest, nie ważne jak jest źle. Głowa do góry.
życie jest jakie jest, bywa w nim różnie, lepiej gorzej. nie jest bajką, ale miewa baśniowe chwile. trzeba iść przed siebie i stawiać czoła temu co jest, nie ważne jak jest źle. Głowa do góry.
Sarah- Liczba postów : 764
Zgodzę się z Sarah.
W naszym życiu zachodzą zmiany, które wychodzą nam na dobre, ale także i na złe. Ważne jest by się nie poddawać i nie tracić wiary w to, że 'jutro' będzie lepiej.
Też ostatnio mam złe dni, a nawet tygodnie, jednak daję radę. Staram się myśleć pozytywnie, bo wiem, że ten zły okres niebawem się skończy.
Trzymaj się
W naszym życiu zachodzą zmiany, które wychodzą nam na dobre, ale także i na złe. Ważne jest by się nie poddawać i nie tracić wiary w to, że 'jutro' będzie lepiej.
Też ostatnio mam złe dni, a nawet tygodnie, jednak daję radę. Staram się myśleć pozytywnie, bo wiem, że ten zły okres niebawem się skończy.
Trzymaj się
ultraviolet- Liczba postów : 2002
Macie racje, wiecie po prostu muszę zmienić styl życia , bo zatracam się w rutynę ...
teraz wyjechałem do anglii do brata i bardzo mi to pomogło .
A zycie jest jak parabola , raz w góre raz w dół
teraz wyjechałem do anglii do brata i bardzo mi to pomogło .
A zycie jest jak parabola , raz w góre raz w dół
Hex- Liczba postów : 651
No ba, zmiana "otoczenia" bardzo pomaga, czasami fajnie jest wyrwać się z miasta nawet na parę godzin, a już człowiek wraca odmieniony i zregenerowany.
Joo- Liczba postów : 3775
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: