Co Wam się w Was podoba??
+21
asiula16
Shout
Joo
Apple
MissAliss
Feta
misia.
kToSiEk
mysweettime
Hex
Sarah
naciak
Innocent_Girl
Laffy
Dorota_Girl
Gwiazdeczka
Mrs White
Wondergirl
Peth
PatsyGirl
Olusia:*
25 posters
sweetthink :: Fashion :: Uroda
Strona 1 z 2
Strona 1 z 2 • 1, 2
Co Wam się w Was podoba??
Każdy z nas coś u siebie lubi, a jak wy? Podoba wam sie u was coś z wyglądu i charakteru? Ja u siebie lubię oczy oraz stopy :sunny: a z charakteru to to że toleruje dużo rzeczy i jestem otwarta na wszelkie nowości:) a jak jest z Wami?? :king:
Olusia:*- Admin
- Liczba postów : 908
Re: Co Wam się w Was podoba??
Hehe, ja też lubię moje oczy i stopy xD Mamy coś wspólnego. Oprócz tego lubię bardzo moje włosy i karnację.
W charakterze... sama nie wiem... zawsze staram się zachować zimną krew, kiedy inni panikują.
W charakterze... sama nie wiem... zawsze staram się zachować zimną krew, kiedy inni panikują.
Ja lubię w sobie Twarz .. Szybką przemiane materii
A z charakteu..to ze nie śmeije się z tego czego nie powinnienem, umiem zachować się w towarzystwie, rozwiązuje problemy na spokojnie..chyba że z wyjątkami ..
A z charakteu..to ze nie śmeije się z tego czego nie powinnienem, umiem zachować się w towarzystwie, rozwiązuje problemy na spokojnie..chyba że z wyjątkami ..
Oczy.
Z wyglądu koniec :lol:
Lubię w sobie to, że jestem wrażliwa, czasem za bardzo ale dla mnie jakoś to jest pozytywną cechą.
Romantyczna i marzycielska.
Z wyglądu koniec :lol:
Lubię w sobie to, że jestem wrażliwa, czasem za bardzo ale dla mnie jakoś to jest pozytywną cechą.
Romantyczna i marzycielska.
Wondergirl- Liczba postów : 2353
oczy i może usta....
a z charakteru.... hmmm chyba to że jak się na coś uprę to nie łatwo mnie zniechęcić i próbuje tak długo aż się uda... i zaangażowanie we wszystko co robie, czasem przesadne ale mimo wszystko myślę że to dobra cecha...
a z charakteru.... hmmm chyba to że jak się na coś uprę to nie łatwo mnie zniechęcić i próbuje tak długo aż się uda... i zaangażowanie we wszystko co robie, czasem przesadne ale mimo wszystko myślę że to dobra cecha...
Z wyglądu oczy, a z charakteru? Chyba to, że potrafię spełniac swoje marzenia i próbuję być zawsze optymistką
Z wyglądu lubię oczy i palce u rąk. Chociaż mam krótkie palce, to i tak je lubię.
A z charakteru? Na pewno tolerancja. To,że nie łatwo mnie 'złamać' i nie przejmowanie się opiniami innych. Oraz marzycielska i mam wyobraźnię.
A z charakteru? Na pewno tolerancja. To,że nie łatwo mnie 'złamać' i nie przejmowanie się opiniami innych. Oraz marzycielska i mam wyobraźnię.
Dorota_Girl- Liczba postów : 2444
Z wyglądu lubię u siebie włosy i oczy.
Z charakteru . ?
Jeżeli o to chodzi , to wcale się nie lubię . Jestem wredną egoistką . :albino:
Z charakteru . ?
Jeżeli o to chodzi , to wcale się nie lubię . Jestem wredną egoistką . :albino:
Gość- Gość
Z wyglądu? :lol:
Trudno powiedzieć, ale chyba włosy.... I uszy :lol:
A z charakteru..... To że jestem uparta. Ludziom ze mną trudno wytrzymać, ale mi jest dobrze. ^__^
Trudno powiedzieć, ale chyba włosy.... I uszy :lol:
A z charakteru..... To że jestem uparta. Ludziom ze mną trudno wytrzymać, ale mi jest dobrze. ^__^
W wyglądzie lubię moje dziwne w kolorze oczy, włosy, [Mam ich dużo. Aż za dużo. ] i łydki. [Bo nie są sflaczałe i widać jakiekolwiek mięśnie.]
A z charakteru...
Tolerancja. Oprócz tego na pewno to, że nie potrafię szufladkować ludzi. I to, że prawie każdemu potrafię pomóc.
A z charakteru...
Tolerancja. Oprócz tego na pewno to, że nie potrafię szufladkować ludzi. I to, że prawie każdemu potrafię pomóc.
z wyglądu to oczy, może tak. ogólnie twarz.
z charakteru to że jestem wyszczekana, dążę do celu, potrafię się postawić, często się wygłupiam, ale wiem gdzie jest granica i kiedy trzeba jestem poważna.
jak wspomniała Innocent Girl podoba mi się moja tolerancja.
i może to dziwne, ale to że jestem wredna i sarkastyczna na swój sposób też mi się we mnie podoba. xD
[ależ nie, to nie jest samouwielbienie. xD ]
z charakteru to że jestem wyszczekana, dążę do celu, potrafię się postawić, często się wygłupiam, ale wiem gdzie jest granica i kiedy trzeba jestem poważna.
jak wspomniała Innocent Girl podoba mi się moja tolerancja.
i może to dziwne, ale to że jestem wredna i sarkastyczna na swój sposób też mi się we mnie podoba. xD
[ależ nie, to nie jest samouwielbienie. xD ]
naciak- Liczba postów : 5520
L.I.L jeśli jesteś egoistką to powinnaś się kochać , co?
Ja u siebie z wyglądu lubię chyba wszystko. W końcu każdy jest przecież idealny.
A z charakteru... Samą siebie tez lubię ;] Najbardziej moją "wyrozumiałą" wredność i kulturalne olewanie ludzi xD
Ja u siebie z wyglądu lubię chyba wszystko. W końcu każdy jest przecież idealny.
A z charakteru... Samą siebie tez lubię ;] Najbardziej moją "wyrozumiałą" wredność i kulturalne olewanie ludzi xD
Sarah- Liczba postów : 764
Ja tam nawet nie wiem co ja lubie w sobie...
Hex- Liczba postów : 651
Jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny to w sobie napewno lubię łydki,brzuch i ogólnie głowę.Z charakteru hmm...no jestem naprawde tolerancyjna,chociaż zdarza się różnie.Lubię też moją wyrozumialośc i to,że z pomagania innym czerpię tak dużą radość,chociaż nie zawsze wychodzi mi to na dobre.
mysweettime- Mrs. Rozon
- Liczba postów : 3285
Lubię swoje włosy (kocham!), uśmiech, kolor oczu i ręce (lol). A z charakteru? Cięty jęzor. I upór. I w ogóle swój specyficzny charakter:)
kToSiEk- Liczba postów : 939
a ja? lubię swoje oczy. I chyba kolor włosów.
a z charakteru? Sama nie wiem. Może to, że nie lubię nic robić na siłę? ;]
a z charakteru? Sama nie wiem. Może to, że nie lubię nic robić na siłę? ;]
misia.- Liczba postów : 185
A ja stwierdziłam ostatnio że lubię jeszcze swój nos.
I to, że nie jestem płaska.
I to, że nie jestem płaska.
Ja lubię mój kolor oczu i nos xD
Feta- Mrs. Jonas
- Liczba postów : 1098
Z wyglądu lubie u siebie wszystko z wyjątkiem cery... ;/
A z charakteru? Myśle że wygląd jest u mnie lepszy niż charakter
A z charakteru? Myśle że wygląd jest u mnie lepszy niż charakter
MissAliss- Liczba postów : 5
Wonder I tak trzymaj !!!
Hex- Liczba postów : 651
Boże Hex.. x|
a mi się wszystko w sobie podoba, dosłownie wszystko.... :lol2:
Apple- Liczba postów : 623
Ja ze swojego wyglądu lubię oczy, usta i włosy.
Z charakteru asertywność, nonkonformizm, dystans do siebie (jego to wręcz kocham! ) i to, że nie owijam w bawełnę - jak coś mi się nie podoba, mówię o tym!
Z charakteru asertywność, nonkonformizm, dystans do siebie (jego to wręcz kocham! ) i to, że nie owijam w bawełnę - jak coś mi się nie podoba, mówię o tym!
Joo- Liczba postów : 3775
ja lubię z sobie to, że jestem mągra i pozytywnie nastrojona do świata. Nie lubię kłótni, dlatego mam wielu przyjaciół
Shout- Liczba postów : 2529
Strona 1 z 2 • 1, 2
sweetthink :: Fashion :: Uroda
Strona 1 z 2
Pozwolenia na tym forum: