sweetthink
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Instant Star- jak to właściwie się stało że to oglądacie?

+17
Necia
Wondergirl
PatsyGirl
ultraviolet
Oldź
Feta
kToSiEk
Agness
Mrs White
mysweettime
Laffy
priceless
Sarah
Dorota_Girl
naciak
Peth
Olusia:*
21 posters

Strona 1 z 2 1, 2  Next

Go down

Instant Star- jak to właściwie się stało że to oglądacie? Empty Instant Star- jak to właściwie się stało że to oglądacie?

Pisanie by Olusia:* Czw Mar 27, 2008 7:37 pm

Jak to sie stało że dostałyście bakcyla o IS i jak w ogóle sie dowiedzieliście o tym filmie? Ja przez MTV, bo obejrzałam tam teledysk do Your Eyes, no i tak mnie to zaciekawiło, jakiś czas pózniej przeglądałam kanały no i akurat trafiłam na odcinek HEY SISTER i tak to sie zaczelo! hahaha moja "obsesja" przerodziła się w coś takiego jak to forum lol! lol!
Admin
Admin

Liczba postów : 908

Powrót do góry Go down

Instant Star- jak to właściwie się stało że to oglądacie? Empty Re: Instant Star- jak to właściwie się stało że to oglądacie?

Pisanie by Peth Pią Mar 28, 2008 11:50 pm

" dostałyście "!?!?!?!?!?!
Hm.. lol!.. u mnie porpsotu uslyszalem o nowym serialu na zz.. wtedy jeszcze chyba minimax Razz.. no i ogladnalem nie polubilem Smile ... pozneij dopiero siostra sie pyta : co to za serial? .. akurat lecialo 109 i "skin"..a ja taki sobie nie wiem,....pozneij zaczelismy sie wglebiac w to bardziej itd..
Napoczatku myslalem ze to Alex Johson Razz ... :albino:
Peth
Peth

Liczba postów : 646

http://www.peth94.deviantart.com

Powrót do góry Go down

Instant Star- jak to właściwie się stało że to oglądacie? Empty Re: Instant Star- jak to właściwie się stało że to oglądacie?

Pisanie by naciak Sob Mar 29, 2008 1:19 am

ja tak poprostu raz z nudów leciałam po kanałach i na zigzapie trafiłam na IS. obejrzałam i na pczątku nie byłam jakoś wielce zachwycona ale postanowiłam obejrzeć kolejny odcinek i tak z odcinka na odcinek coraz bardziej mi się podobało. xD
naciak
naciak

Liczba postów : 5520

Powrót do góry Go down

Pisanie by Dorota_Girl Sob Mar 29, 2008 8:57 am

Ja na początku widziałam te teledyski do piosenek IS na Zig-Zapie. Trochę mnie zaciekawiło, piosenka 'Your Eyes' się spodobała. Potem tak jakoś oglądałam 'Przymierzalnię' i akurat zapowiedziała nowy serial. Z początku nie byłam jakoś specjalnie zachwycona, ale potem mnie wciągnęło. No i jeszcze przez te piosenki, co leciały w serialu.
Dorota_Girl
Dorota_Girl

Liczba postów : 2444

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gość Nie Mar 30, 2008 8:28 am

Ja codziennie wieczorem włączałam ZZ i akurat jednego wieczora leciał pierwszy odcinek pierwszej serii . Oglądałam bo leciało . Przy odcinku Unsweet Sexteen zaczęłam dostawać już obsesji na punkcie tego serialu . Wink

I tak zostało .

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sarah Nie Mar 30, 2008 12:04 pm

niechcący włączyłam odcinek z Pick up the pieces. Aczkolwiek zaczęłam to oglądać z nudy bo nic innego nie było w TV akurat.
Sarah
Sarah

Liczba postów : 764

Powrót do góry Go down

Pisanie by priceless Nie Mar 30, 2008 12:39 pm

Ja zaczęłam parę tygodni temu. Rozchorowałam się strasznie (zapalenie płuc z jakimiśtam powikłaniami) i siedziałam w domu prawie miesiąc... i wtedy, oglądając właściwie co popadnie w telewizji trafiłam na ZZ i Instant Star, akurat odcinek 301. I wciągnęło mnie... W każdym razie, jak po miesiącu wróciłam do szkoły miałam już obsesję na punkcie IS xD
priceless
priceless

Liczba postów : 306

http://www.priceless-girl.mylog.pl

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sarah Nie Mar 30, 2008 12:41 pm

ja chyba nie mam obsesji. raczej oglądam jak już nie mam co robić {hahaha}. Ale muzyka mi się podoba...
Sarah
Sarah

Liczba postów : 764

Powrót do góry Go down

Pisanie by priceless Nie Mar 30, 2008 12:45 pm

Też nie powiem, żebym miała jakąś straszną obsesję, ale wśród seriali to chyba jest mój numer 1 Smile
priceless
priceless

Liczba postów : 306

http://www.priceless-girl.mylog.pl

Powrót do góry Go down

Pisanie by Dorota_Girl Nie Mar 30, 2008 2:02 pm

Ja kiedyś miałam jakby obsesję. Przyznaję, bez bicia
Teraz to bardziej wciąga mnie forum, aniżeli sam serial. Smile
Dorota_Girl
Dorota_Girl

Liczba postów : 2444

Powrót do góry Go down

Pisanie by Olusia:* Nie Mar 30, 2008 3:19 pm

mnie też ale nie mogę się doczekać IV serii :geek:
Admin
Admin

Powrót do góry Go down

Pisanie by Peth Nie Mar 30, 2008 5:10 pm

Ja wole serial od was :twisted: lol!..
Peth
Peth

Liczba postów : 646

http://www.peth94.deviantart.com

Powrót do góry Go down

Pisanie by Olusia:* Nie Mar 30, 2008 6:13 pm

Peth zostaniesz zlinczowany Razz
Admin
Admin

Powrót do góry Go down

Pisanie by Laffy Pon Mar 31, 2008 1:56 pm

Z przyzwyczajenia, w każdy sobotni poranek włączałam Przymierzalnię, i sprzątałam pokój.... IS jakoś specjalnie mnie nie wciągnął.... Lubiłam -ale nic poza to.
Aż w końcu leciał odcinek w którym koło Jude zaczął kręcić się Speed. Z wrażenia przestałam ścierać kurze. Usiadłam... I się zaczęło ;-)

No... a później forum, totalnie się wkręciłam ;-)
Laffy
Laffy

Liczba postów : 1904

http://www.silentmon.fbl.pl

Powrót do góry Go down

Pisanie by mysweettime Wto Kwi 08, 2008 1:26 pm

Ja tam mam obsesję,przyznaję sie bez bicia.To jest obsesja obsesja obsesja Very Happy I jestem z tego zadowolona :lol: W końcu jakąś trzeba mieć.
Ja kiedyś trafiłam na odcinek ''Hey sister'',ale mówię ''e,tam i tak nie mam w domu ZZ''.PO roku przyjechałam do babci i zamiast odkurzać wciągnęłam się w ''Miss world'' tak się wciągnęłam,że babcia wyłączyła TV,bo mieli być goście,a ja miałam wcześniej poodkurzać,a moje odkurzanie nie miało końca [moja wina,że JUDE I TOM tak fajnie wyglupiali sie w studiu?].Rodzice po długich proźbach wkońcu założyli mi ZZ w domu Very Happy No i wtedy chyba byłam najszczęśliwsza.A moje obsesja oj...mam nagrane wszystkie odcinki z całych 3 serii na płytach[z lektorem].
mysweettime
mysweettime
Mrs. Rozon
Mrs. Rozon

Liczba postów : 3285

Powrót do góry Go down

Pisanie by Mrs White Wto Kwi 08, 2008 2:09 pm

a ja byłam z IS jeszcze zanim trafiło do polski... mam paru znajomych w kanadzie... tak na prawdę to są dzieci brata mojej przyszywanej cioci hehe wiem wiem troszkę to skomplikowane ale... zawsze przyjeżdżali na wakacje i potem mieliśmy kontakt mailowy etc... dopóki nie poszliśmy na studia ale to inna bajka hehe

w każdym razie Ewelina mnie zaraziła tym serialem, wysłała mi 2 pierwsze odcinki i już potem razem czekałyśmy na 3... Smile
Mrs White
Mrs White
Admin
Admin

Liczba postów : 3863

https://sweetthink.forumpolish.com

Powrót do góry Go down

Pisanie by mysweettime Wto Kwi 08, 2008 2:17 pm

Poczekaj,twoja przyszywana ciocia ma brata i jej brat ma dzieci,w tym córkę Ewelinę,tak? Very Happy
mysweettime
mysweettime
Mrs. Rozon
Mrs. Rozon

Powrót do góry Go down

Pisanie by Mrs White Wto Kwi 08, 2008 2:19 pm

hehe tak dokładnie... Eweline i Artura... już niedługo się z nimi wreszcie zobaczę lol!
Mrs White
Mrs White
Admin
Admin

Liczba postów : 3863

https://sweetthink.forumpolish.com

Powrót do góry Go down

Pisanie by Agness Nie Kwi 20, 2008 4:42 pm

ponieważ siedziałam sama w domu, a nudziło mi sie niemiłosiernie, to włączyłam sobie telewizje i zaczęłam skakać po programach, no i natrafiłam na ZZ i akurat leciał odcinek "No sleep Till Brocklin" ta pierwsza częsc, no i sobie obejżałam, ale niespecjalnie mnie na poczatku wciagnęło. Nastepnego dnia z czystej ciekawosci właczyłam znowu IS no i stwierdziłam że fajny jest ten serial... później znalazłam w necie takiego bloga o IS i się zakochałam w tym serialu Very Happy
Agness
Agness

Liczba postów : 141

Powrót do góry Go down

Pisanie by mysweettime Wto Maj 06, 2008 4:51 pm

i cię trzyma aż do dziś Very Happy
mysweettime
mysweettime
Mrs. Rozon
Mrs. Rozon

Powrót do góry Go down

Pisanie by kToSiEk Wto Maj 06, 2008 8:39 pm

Kiedyś tam obejrzałam odcinek IS 1. Stwierdziłam, że "głupie to", bo akurat wtedy miałam fazę na Lizzy McGuire. Ale później (dłuuuugo później) obejrzałam przedostatni z IS2 (nie pamiętam tytułów) i wpadłam w szał, obsesję i wybuchło me gorące uczucie do IS, Jude, Toma i całego G-Major razem wziętego. A póżniej przyszło forum:)
kToSiEk
kToSiEk

Liczba postów : 939

Powrót do góry Go down

Pisanie by Feta Wto Maj 06, 2008 8:54 pm

Ja oglądałam cały pierwsze sezon i nie wciągnęło mnie to. Kiedyś przez przypadek weszłam na jakiegoś bloga o IS i zobaczyłam zdjęcie Alexz w blond włosach, a pod nim opis odcinka "Miss World" (wtedy jeszcze 2 sezon nie leciał na ZZ) Smile Zaczęłam czytać no i mnie wciągnęło. Odwiedziłam kilka innych blogów i... Tak mi zostało do dziś xD
Feta
Feta
Mrs. Jonas
Mrs. Jonas

Liczba postów : 1098

Powrót do góry Go down

Pisanie by Oldź Pią Maj 09, 2008 7:58 pm

Mnie wciągnęła koleżanka. Szczerze mówiąc nie oglądam seriali, bo nie lubię 0_o. No ale mówię skoro ona ogląda to jeden odcinek sobie z nią obejrzę. Potem obejrzałam kolejny i kolejny. I się uzależniłam.
Oldź
Oldź

Liczba postów : 709

Powrót do góry Go down

Pisanie by ultraviolet Sob Maj 10, 2008 4:13 pm

U mnie wszystko zaczęło się od wakacji 2006. Porządnie się nudziłam (złamana noga, grrr... nigdy tego nie zapomnę). Po kolei oglądałam seriale na ZigZapie i akurat natrafiłam na IS. Z początku nie byłam na maxa wciągnięta. Serial jak serial, ale z czasem wciągałam się co raz bardziej;) Później zaczęłam wciągać innych. Przyjaciółki, siostrę...Wink

Coś mi świta ,że jeszcze wcześniej natrafiłam bodajże na 1 odcinek drugiej serii. Jednak wtedy oglądałam go od połowy i praktycznie nic nie zrozumiałam, więc dałam sobie spokój. (jak mogłam to zrobić? heh.. sama nie wiem. Jakbym to nie była ja:P)
ultraviolet
ultraviolet

Liczba postów : 2002

Powrót do góry Go down

Pisanie by Olusia:* Sob Maj 10, 2008 5:50 pm

ultraviolet napisał: Później zaczęłam wciągać innych. Przyjaciółki, siostrę...Wink

zapros ich na Sweet Think Wink to sie wciagna jeszcze bardziej xD
Admin
Admin

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 1 z 2 1, 2  Next

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: