sweetthink
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Kryzys osobowości

Go down

Kryzys osobowości Empty Kryzys osobowości

Pisanie by Mrs White Czw Mar 27, 2008 8:27 pm

Gwiazdeczka

Co sądzicie o tym odcinku?

.
MrsWhite

ja nie wiem... Jude to jest dziwna... na prawdę. całować kogoś na złość innemu? w ogóle mi to do niej nie pasuje... w takim razie co by było za parę lat? może teraz trochę przesadzam, ale takie zagrania są dla mnie po prostu chore... nie ważne z jakich względów.

jakby mnie facet potraktował jak Speed, i powiedział mi coś takiego to bym mu liścia sprzedała a nie całowała PUBLICZNIE innego faceta... debilizm...

a, i obrażony Pan Tomasz... matko z córka... przedszkole normalnie.... żeby nie powiedzieć, że żłobek...

Sadie miała fajowy fryz! ale nie udaną sesję zdjęciową... taką... banalną Rolling Eyes

.
Olusia:*

Jude sie zachowalaa jak dziecko, jesli sie ma faceta to nie nalezy sobie pogrywac w ten sposob na jego uczuciach.

Co do Sadie, wygladala fantastycznie :serce: piekny fryz i sukienka tez niczego sobie :rotfl:

.
Wondergirl_

Tak, to jej zagranie było totalnie nie w porządku.
Spied powiedział to, co powiedział, ale nie zapominajmy, jak ona go traktowała jak było razem.
Mimo wszystko ten pocałunek był zupełnie bez sensu, zachowała się jak panna nietykalna.

.
MrsWhite

Wondergirl_ napisał/a:
ale nie zapominajmy, jak ona go traktowała jak było razem.

no to jest fakt... ale mimo wszystko przesadził w tym co powiedział... i jeszcze ta cała ich "randka"... ale to i tak w żaden sposób nie usprawiedliwia zachowania Jude... chore zachowanie z jej strony... stara maleńka... niby się całuje z kimś ale całe zachowanie na etapie przedszkolnym...

w ogóle przepraszam bardzo oboje byli tak strasznie zaangażowani w związek że pożal się boże... nie widzę nic złego w tym żeby Speed zabrał Sadie na imprezę ale o tym się MÓWI!! ludzie...

.
Wondergirl_

Dla mnie obydwoje byli tak samo winni.
I wtedy właśnie Jude przegięła.

.
Dorota_Girl

Ja nie mam nic do zachowania Spieda. Jude mnie zdenerwowała w tym odcinku. Ciągle miała jakieś 'ale' do Spiedermana Rolling Eyes

.
MrsWhite

Dorota_Girl napisał/a:
Ja nie mam nic do zachowania Spieda. Jude mnie zdenerwowała w tym odcinku. Ciągle miała jakieś 'ale' do Spiedermana Rolling Eyes

no ok, ale powiedział jej za dużo...

.
Olusia:*

też bym sie obraziła na jej miejscu, ale nie zrobiłabym tego czego ona... Rolling Eyes

.
Dorota_Girl

MrsWhite napisał/a:
Dorota_Girl napisał/a:

no ok, ale powiedział jej za dużo...

powiedział, co myślał. chociaż fakt, mógł to zrobić subtelniej.

.
MrsWhite

chore tłumaczenie.. powiedział co myślał... zawsze mówisz co myślisz? a nie inaczej... zależy ci na kimś ale ten ktoś cię wkurzył więc mu dokopujesz? super :przestraszony:

.
Dorota_Girl

nie, nie dokopuję mu. Ale nie dziwię się zachowaniu Spieda. Jak miał się niby zachować po tym, jak ona pocałowała Maysona? Ona zachowała się gorzej od niego.

.
MrsWhite

no tak wet za wet... jeszcze lepiej :przestraszony:

.
Dorota_Girl

Ja bym tak nie zrobiła. Ale po prostu nie dziwię się Spiedowi.

.
Wondergirl_

Ale w sumie może i dobrze, że powiedział.
To mogło otworzyć Jude w końcu oczy.
I uświadomić jej, że nie jest najważniejsza i to, jak potrafi skrzywdzić innych.
Bo Spied był regularnie przez nią olewany.
A jesli nie podobało się jej jego zachowanie, to po co to ciągnęła, robiąc mu nadzieje .?

.
MrsWhite

Cytat:
A jesli nie podobało się jej jego zachowanie, to po co to ciągnęła, robiąc mu nadzieje .?

ok ale to były jak dla mnie za mocne słowa... mógł jej uświadomić to inaczej...

.
Wondergirl_

Mógł.
Ale powiedział to, co powiedział, a ja się mu za bardzo nie dziwię.
Po prostu go poniosło, ale jest to uzasadnione.

.
MrsWhite

dobrze że ja potrafię się opanować jak mnie ponosi... lol :przestraszony: :rotfl: ;-)

.
Wondergirl_

A idź ty ; p

.
PatsyGirl

Eh... w ogóle te akcje były jakieś... no... "dostojny syn Nilu niniejszym... obraził się" i tak z każdym... co to ma być?

Ale "poszukiwanie kolczyka" mi się podobało :mrgreen:

.
MrsWhite

PatsyGirl napisał/a:
Eh... w ogóle te akcje były jakieś... no... "dostojny syn Nilu niniejszym... obraził się" i tak z każdym... co to ma być?

przedszkole... :kijemgo:

poszukiwanie było extra :rotfl:

.
Gwiazdeczka

PatsyGirl napisał/a:

Świetnie to ujęłaś :mrgreen:
Mrs White
Mrs White
Admin
Admin

Liczba postów : 3863

https://sweetthink.forumpolish.com

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

Pozwolenia na tym forum: