sweetthink
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Randka z nieznajomym

3 posters

Go down

Randka z nieznajomym Empty Randka z nieznajomym

Pisanie by Mrs White Czw Mar 27, 2008 8:45 pm

Gwiazdeczka

Co sądzicie o tym odcinku?

.
MrsWhite

taaa tajemnicze dziecko... tajemniczy gościu... największa zagadka IS Ever...

bardzo mi się nie podobało zachowanie Liama i to co jej powiedział i jak jej to powiedział... no i zachowanie co do Sadie też było chamskie... wtedy 1 raz odczułam co do niego pewną niechęć... bo tak to był ok...

Jude znowu pokazała różki i dobrze... bo na prawdę mam wrażenie że pokazują ją za grzecznie... ja nie mówię że 17 latki zachowują się jakoś strasznie, ale kurcze... ona czasem to aż świętą udawała...

akcja ze zdjęciami dość przewidywalna... mogli to trochę inaczej rozegrać... no ale ok.

i banał jakiś z pytaniem Dariusa o Toma... biorąc pod uwagę serię III :dobani:

.
Olusia:*

powiem szczerze ze odcinek byl naprawdę średni. A afera z wyjazdem Tomma masowo naciągnieta

.
Gwiazdeczka

Oj, tak. Zupełnie bezsensowna, naciągana afera, z której zrobił się jeden wielki dramat. Niedoszłe dziecko Tom'a, które potem okazało się dzieckiem Dariusa, pytania Dariusa: "Gdzie jest Tom?" i to wszystko tylko po to, żeby Jommy nie było tak szybko razem Rolling Eyes Dla tego odcinka zdecydowane nie :dobani:

.
kanaa

Gwiazdeczka napisał/a:
Zupełnie bezsensowna, naciągana afera, z której zrobił się jeden wielki dramat. Niedoszłe dziecko Tom'a, które potem okazało się dzieckiem Dariusa, pytania Dariusa: "Gdzie jest Tom?" i to wszystko tylko po to, żeby Jommy nie było tak szybko razem Dla tego odcinka zdecydowane nie

swietnie powiedziane.

.
Dorota_Girl

A mi się odcinek podoba. Bardzo.
Akcja faktycznie naciągana. No bo Darius nie wiedział gdzie jest Tommy,a okazało się, że pojechał po jego dziecko. Rolling Eyes

.

moim zdaniem producenci mieli inny pomysl na III serie i w ostatniej chwili zmienili zdanie.

.
Dorota_Girl

Cytat:
moim zdaniem producenci mieli inny pomysl na III serie i w ostatniej chwili zmienili zdanie.

to brzmi bardzo prawdopodobnie.

.

oj bo tak bylo xD tzn jestem prawie pewna, no bo kurde chyba by az tk glupio nie zrobili z zamierzenia....

.
MrsWhite

no na pewno nie... na pewno plany im się zmieniły w ostatnim momencie czy cos...

.
Dorota_Girl

to było strasznie głupie. Możliwe,że mieli 'świetny' pomysł,ale sami zobaczyli,że to zbyt skomplikowane i poszli na łatwiznę. I łatwą kasę Rolling Eyes

.
Gwiazdeczka

Ciekawe jaki pomysł mieli pierwotnie ;-)

.
Dorota_Girl

Cytat:
Ciekawe jaki pomysł mieli pierwotnie ;-)

zapewne, w ich przypadku, jakich skomplikowany dla Jommy :lol:

.
Gwiazdeczka

Taaa... To pewnie miała być faktycznie córka Tom'a Rolling Eyes

.
Dorota_Girl

wcale bym się nie zdziwiła, gdyby tak zrobili Rolling Eyes

.
Gwiazdeczka

Zwłaszcza po tym co powiedziała Porshia: "Ale mamy coś o czym trudno zapomnieć..." Rolling Eyes

.
Peth

Najbardziej lubie scene..
Jude myśli <muzyka wraca>
Liam mówi " Chcę mieć tu za 5 min uśmiech gwazdy" i wychodzi...
...
Jude wstaje i się tak super obraca XD..to mój ulubiony moment.. :-P ..
..No a afere z Tomym mogli rozwiązać innaczej.. zdecydowanie ..
Mrs White
Mrs White
Admin
Admin

Liczba postów : 3863

https://sweetthink.forumpolish.com

Powrót do góry Go down

Randka z nieznajomym Empty Re: Randka z nieznajomym

Pisanie by Lipciaaaa Sob Maj 10, 2008 12:42 am

no...trochę naciągana afera ale cóż. musieli jakoś rozdzielić Jommy, bo jeszcze by się za szybko spiknęli.
pierwowzór musiał być fajny ;]]
Lipciaaaa
Lipciaaaa

Liczba postów : 3418

http://photoblog.pl/lipciaaa

Powrót do góry Go down

Pisanie by mysweettime Sob Maj 10, 2008 6:35 pm

O tak peth,zgadzam się.
Afera naciągana.Najbardziej podobała mi się chyba scena,kiedy Tom wchodzi do tego domku.I ten jego czuły wzrok,kiedy patrzał na małą...
mysweettime
mysweettime
Mrs. Rozon
Mrs. Rozon

Liczba postów : 3285

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

Pozwolenia na tym forum: