Randka z nieznajomym
3 posters
sweetthink :: Wszyscy musimy, chcąc uczynić rzeczywistość znośną, utrzymać w sobie kilka drobnych szaleństw. :: Instant Star - To nie jest koniec, to nawet nie jest początek końca, to dopiero koniec początku. :: IS 2 :: Dyskusje o odcinkach :: 2x13 Date With The Night
Strona 1 z 1
Randka z nieznajomym
Gwiazdeczka
Co sądzicie o tym odcinku?
.
MrsWhite
taaa tajemnicze dziecko... tajemniczy gościu... największa zagadka IS Ever...
bardzo mi się nie podobało zachowanie Liama i to co jej powiedział i jak jej to powiedział... no i zachowanie co do Sadie też było chamskie... wtedy 1 raz odczułam co do niego pewną niechęć... bo tak to był ok...
Jude znowu pokazała różki i dobrze... bo na prawdę mam wrażenie że pokazują ją za grzecznie... ja nie mówię że 17 latki zachowują się jakoś strasznie, ale kurcze... ona czasem to aż świętą udawała...
akcja ze zdjęciami dość przewidywalna... mogli to trochę inaczej rozegrać... no ale ok.
i banał jakiś z pytaniem Dariusa o Toma... biorąc pod uwagę serię III :dobani:
.
Olusia:*
powiem szczerze ze odcinek byl naprawdę średni. A afera z wyjazdem Tomma masowo naciągnieta
.
Gwiazdeczka
Oj, tak. Zupełnie bezsensowna, naciągana afera, z której zrobił się jeden wielki dramat. Niedoszłe dziecko Tom'a, które potem okazało się dzieckiem Dariusa, pytania Dariusa: "Gdzie jest Tom?" i to wszystko tylko po to, żeby Jommy nie było tak szybko razem Dla tego odcinka zdecydowane nie :dobani:
.
kanaa
Gwiazdeczka napisał/a:
Zupełnie bezsensowna, naciągana afera, z której zrobił się jeden wielki dramat. Niedoszłe dziecko Tom'a, które potem okazało się dzieckiem Dariusa, pytania Dariusa: "Gdzie jest Tom?" i to wszystko tylko po to, żeby Jommy nie było tak szybko razem Dla tego odcinka zdecydowane nie
swietnie powiedziane.
.
Dorota_Girl
A mi się odcinek podoba. Bardzo.
Akcja faktycznie naciągana. No bo Darius nie wiedział gdzie jest Tommy,a okazało się, że pojechał po jego dziecko.
.
moim zdaniem producenci mieli inny pomysl na III serie i w ostatniej chwili zmienili zdanie.
.
Dorota_Girl
Cytat:
moim zdaniem producenci mieli inny pomysl na III serie i w ostatniej chwili zmienili zdanie.
to brzmi bardzo prawdopodobnie.
.
oj bo tak bylo xD tzn jestem prawie pewna, no bo kurde chyba by az tk glupio nie zrobili z zamierzenia....
.
MrsWhite
no na pewno nie... na pewno plany im się zmieniły w ostatnim momencie czy cos...
.
Dorota_Girl
to było strasznie głupie. Możliwe,że mieli 'świetny' pomysł,ale sami zobaczyli,że to zbyt skomplikowane i poszli na łatwiznę. I łatwą kasę
.
Gwiazdeczka
Ciekawe jaki pomysł mieli pierwotnie ;-)
.
Dorota_Girl
Cytat:
zapewne, w ich przypadku, jakich skomplikowany dla Jommy :lol:
.
Gwiazdeczka
Taaa... To pewnie miała być faktycznie córka Tom'a
.
Dorota_Girl
wcale bym się nie zdziwiła, gdyby tak zrobili
.
Gwiazdeczka
Zwłaszcza po tym co powiedziała Porshia: "Ale mamy coś o czym trudno zapomnieć..."
.
Peth
Najbardziej lubie scene..
Jude myśli <muzyka wraca>
Liam mówi " Chcę mieć tu za 5 min uśmiech gwazdy" i wychodzi...
...
Jude wstaje i się tak super obraca XD..to mój ulubiony moment.. :-P ..
..No a afere z Tomym mogli rozwiązać innaczej.. zdecydowanie ..
Co sądzicie o tym odcinku?
.
MrsWhite
taaa tajemnicze dziecko... tajemniczy gościu... największa zagadka IS Ever...
bardzo mi się nie podobało zachowanie Liama i to co jej powiedział i jak jej to powiedział... no i zachowanie co do Sadie też było chamskie... wtedy 1 raz odczułam co do niego pewną niechęć... bo tak to był ok...
Jude znowu pokazała różki i dobrze... bo na prawdę mam wrażenie że pokazują ją za grzecznie... ja nie mówię że 17 latki zachowują się jakoś strasznie, ale kurcze... ona czasem to aż świętą udawała...
akcja ze zdjęciami dość przewidywalna... mogli to trochę inaczej rozegrać... no ale ok.
i banał jakiś z pytaniem Dariusa o Toma... biorąc pod uwagę serię III :dobani:
.
powiem szczerze ze odcinek byl naprawdę średni. A afera z wyjazdem Tomma masowo naciągnieta
.
Gwiazdeczka
Oj, tak. Zupełnie bezsensowna, naciągana afera, z której zrobił się jeden wielki dramat. Niedoszłe dziecko Tom'a, które potem okazało się dzieckiem Dariusa, pytania Dariusa: "Gdzie jest Tom?" i to wszystko tylko po to, żeby Jommy nie było tak szybko razem Dla tego odcinka zdecydowane nie :dobani:
.
kanaa
Gwiazdeczka napisał/a:
Zupełnie bezsensowna, naciągana afera, z której zrobił się jeden wielki dramat. Niedoszłe dziecko Tom'a, które potem okazało się dzieckiem Dariusa, pytania Dariusa: "Gdzie jest Tom?" i to wszystko tylko po to, żeby Jommy nie było tak szybko razem Dla tego odcinka zdecydowane nie
swietnie powiedziane.
.
Dorota_Girl
A mi się odcinek podoba. Bardzo.
Akcja faktycznie naciągana. No bo Darius nie wiedział gdzie jest Tommy,a okazało się, że pojechał po jego dziecko.
.
.
Dorota_Girl
Cytat:
to brzmi bardzo prawdopodobnie.
.
oj bo tak bylo xD tzn jestem prawie pewna, no bo kurde chyba by az tk glupio nie zrobili z zamierzenia....
.
MrsWhite
no na pewno nie... na pewno plany im się zmieniły w ostatnim momencie czy cos...
.
Dorota_Girl
to było strasznie głupie. Możliwe,że mieli 'świetny' pomysł,ale sami zobaczyli,że to zbyt skomplikowane i poszli na łatwiznę. I łatwą kasę
.
Gwiazdeczka
.
Dorota_Girl
Cytat:
zapewne, w ich przypadku, jakich skomplikowany dla Jommy :lol:
.
Gwiazdeczka
Taaa... To pewnie miała być faktycznie córka Tom'a
.
Dorota_Girl
wcale bym się nie zdziwiła, gdyby tak zrobili
.
Gwiazdeczka
Zwłaszcza po tym co powiedziała Porshia: "Ale mamy coś o czym trudno zapomnieć..."
.
Peth
Najbardziej lubie scene..
Jude myśli <muzyka wraca>
Liam mówi " Chcę mieć tu za 5 min uśmiech gwazdy" i wychodzi...
...
Jude wstaje i się tak super obraca XD..to mój ulubiony moment.. :-P ..
..No a afere z Tomym mogli rozwiązać innaczej.. zdecydowanie ..
Re: Randka z nieznajomym
no...trochę naciągana afera ale cóż. musieli jakoś rozdzielić Jommy, bo jeszcze by się za szybko spiknęli.
pierwowzór musiał być fajny ;]]
pierwowzór musiał być fajny ;]]
Re: Randka z nieznajomym
O tak peth,zgadzam się.
Afera naciągana.Najbardziej podobała mi się chyba scena,kiedy Tom wchodzi do tego domku.I ten jego czuły wzrok,kiedy patrzał na małą...
Afera naciągana.Najbardziej podobała mi się chyba scena,kiedy Tom wchodzi do tego domku.I ten jego czuły wzrok,kiedy patrzał na małą...
mysweettime- Mrs. Rozon
- Liczba postów : 3285
sweetthink :: Wszyscy musimy, chcąc uczynić rzeczywistość znośną, utrzymać w sobie kilka drobnych szaleństw. :: Instant Star - To nie jest koniec, to nawet nie jest początek końca, to dopiero koniec początku. :: IS 2 :: Dyskusje o odcinkach :: 2x13 Date With The Night
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: