Zdradź coś o sobie
+27
Feta
Di
`Syll
Shout
Joo
addiek
Mia
Laffy
Vanil
kToSiEk
marta
Dorota_Girl
Lockit
Mrs White
naciak
Sarah
Sheemeka
moniavelsara
ultraviolet
Wondergirl
ziółko
Hex
Rose
Ciasteczkowy_potwór
PatsyGirl
Lipciaaaa
mysweettime
31 posters
Strona 1 z 33
Strona 1 z 33 • 1, 2, 3 ... 17 ... 33
Zdradź coś o sobie
Jak sam tytuł wskazuje zdradzamy tu jakiś swój mały sekret. Chodzi mi tu o coś o czym jeszcze nie powiedzieliście nam, o coś może hm...oryginalnego? Zaczynając od ''Nie lubię grzybów'' kończąc na ''Uwielbiam bawić sie lalkami Barbie''.
Do dzieła!
Do dzieła!
mysweettime- Mrs. Rozon
- Liczba postów : 3285
Re: Zdradź coś o sobie
Hmmm...;]
mam ich tak dużo, że nie wiem. ;p
Obwiniam siebie, za to, że moja koleżanka wpadła w złe towarzystwo.
mam ich tak dużo, że nie wiem. ;p
uhhhuhuh
moje uda mają skłonności do tycia
moje uda mają skłonności do tycia
Ciasteczkowy_potwór- Liczba postów : 354
od 2 lat pale ;/
Rose- Liczba postów : 642
Skąd : tam gdzie niebo i piekło tańczą razem w świetle księżyca...
Lubie czasami gadać sam do siebie o.O
Hex- Liczba postów : 651
Chciałabym skoczyć ze spadochronem, ale mam lęk wysokości
ziółko- Liczba postów : 1134
A ja mam strasznie bujną wyboraźnię i zawsze przed snem lub jak siedzę gdzieś sama wyobrażam sobie takie jakby moje 'przyszłe życie', widzę siebie taką jaką chciałabym kiedyś być, z kimś, z kim chciałabym być.
Może to nie brzmi jakoś nadzwyczajnie ale to nie są zwykłe marzenia/myśli, ja czuję jakbym tam była, przeżywała to i ma to dla mnie duże znaczenie.
I mam słabość do Czesława Mozila
I do jego niesamowitej muzyki, ogólnie twórczości.
Może to nie brzmi jakoś nadzwyczajnie ale to nie są zwykłe marzenia/myśli, ja czuję jakbym tam była, przeżywała to i ma to dla mnie duże znaczenie.
I mam słabość do Czesława Mozila
I do jego niesamowitej muzyki, ogólnie twórczości.
Wondergirl- Liczba postów : 2353
Wonder lubię cię jeszcze bardziej!
Ja mam tak samo,co dzień,co chwila,przed zaśnieciem,w ciągu dnia myślę o tym jak chciałabym,żeby wyglądalo moje życie. Wyobrażam sobie każdą chwilę z Timem,jak może wyglądać nasze życie itp.
Mam slabość do Tima i naprawdę wierzę w to,że kiedyś z nim będę.
Czego jeszcze o mnie nie wiecie hm... jestem trudną,zazdrosną osobą...
Ja mam tak samo,co dzień,co chwila,przed zaśnieciem,w ciągu dnia myślę o tym jak chciałabym,żeby wyglądalo moje życie. Wyobrażam sobie każdą chwilę z Timem,jak może wyglądać nasze życie itp.
Czego jeszcze o mnie nie wiecie hm... jestem trudną,zazdrosną osobą...
mysweettime- Mrs. Rozon
mysweettime napisał:Wonder lubię cię jeszcze bardziej!
Taaa... witam w klubie... Ja sobie wyobrażam już nawet poród Jared'a Juniora... xD
Ja jeszcze tak daleko nie zaszłam,jestem na etapie mojego ślubu z Timem.Codzień jakiś nowy fakt xD
Ale często wracam do naszego pierwszego spotkania
Ale często wracam do naszego pierwszego spotkania
mysweettime- Mrs. Rozon
Ja często powracam do momentu, w którym... ekhm... Jared Jr zostaje poczęty :leze!:
I strasznie chciałabym kiedyś współpracować z Ryan'em Tedder, Karą DioGuardi, Lindą Perry i Serj Tankian...
... i jak wypali ten wyjazd na rok do USA, to nie mam zamiaru stamtąd (?!) wracać...
I strasznie chciałabym kiedyś współpracować z Ryan'em Tedder, Karą DioGuardi, Lindą Perry i Serj Tankian...
... i jak wypali ten wyjazd na rok do USA, to nie mam zamiaru stamtąd (?!) wracać...
i bardzo dobrze!Co ty tu będziesz robiła!
No ja wolę wracac do naszego piewszego spotkania. Ah...jakie on miał piękne oczy...
Lubię pobzdecić xD
Kocham muzykę z lat 80'
No ja wolę wracac do naszego piewszego spotkania. Ah...jakie on miał piękne oczy...
Lubię pobzdecić xD
Kocham muzykę z lat 80'
mysweettime- Mrs. Rozon
Witaj w klubie.Lipciaaaa napisał:Hmmm...;]
Mam to samo. Tyle, że do tego stopnia, że jak ktoś coś do mnie mówi, a ja jestem 'w tamtym świecie' potakuję, a później dowiaduje się o czymś na co się zgodziłam xDWondergirl_ napisał:A ja mam strasznie bujną wyboraźnię i zawsze przed snem lub jak siedzę gdzieś sama wyobrażam sobie takie jakby moje 'przyszłe życie', widzę siebie taką jaką chciałabym kiedyś być, z kimś, z kim chciałabym być.
Czego o mnie nie wiecie...
- jak miałam 11 lat uważałam, że bycie anorektyczką jest fajne
- moje urodziny co roku kończą się klęską. Nawet jak zacznie się nie wiem jak fajnie i tak zakończenie jest jedno. i to wcale nie kwestia mojego podejścia.
- mam 'dni samozniszczenia'.płaczę, krzyczę albo w ogóle się nie odzywam.
- odchudzam dietą 'od jutra' która bez przerwy jest przekładana : P
ultraviolet- Liczba postów : 2002
Jestem wierną fanką Shakiry za czasów twórczości hiszpańskojęzycznej.
Lubię się wymądrzać... Może nie tyle lubię, co robię to, bo ludzie przyzwyczaili mnie do tego, że często mam rację i dużo wiem.
Mam chizia na punkcie Jared'a, płyt CD, plakatów, rozdań nagród muzycznych i czystości xD
Lubię się wymądrzać... Może nie tyle lubię, co robię to, bo ludzie przyzwyczaili mnie do tego, że często mam rację i dużo wiem.
Mam chizia na punkcie Jared'a, płyt CD, plakatów, rozdań nagród muzycznych i czystości xD
Jestem cholernie nieufną osobą. Całkiem niedawno próbowałam popełnić samobójstwo. Bardzo łatwo mnie zdenerwowć. I jestem wielką egoistką...
moniavelsara- Liczba postów : 3573
Uwielbiam być w centrum uwagi.
Tak jak niektórzy uwielbiam wyobrażać sobie jak potoczyć się by mogło moje życie.
Mam wahania nastrojów. Mogę cały dzień być szczęśliwa, ale zaraz mogę być smutna.
Często płaczę jak jestem wkurzona.
Czytam zbyt wiele książek i nocami zawsze się boję, że ktoś mnie i moją rodzinę zabije w naszym domu.
Tak jak niektórzy uwielbiam wyobrażać sobie jak potoczyć się by mogło moje życie.
Mam wahania nastrojów. Mogę cały dzień być szczęśliwa, ale zaraz mogę być smutna.
Często płaczę jak jestem wkurzona.
Czytam zbyt wiele książek i nocami zawsze się boję, że ktoś mnie i moją rodzinę zabije w naszym domu.
Ludzie uważają mnie za osobę twardo stąpającą po ziemii... A ja cały dzień spędzam w "moim" świecie...
Jak byłam mała często udawałam, że śpiewam na japońsku i mój tata to nagrywał.
Moją pierwszą piosenkę ułożyłam w głowie, ucząc się jeździć na rowerku. Była o... czekoladzie.
Boję się, że ktoś mnie zgwałci. xD
Chcę sobie zrobić na nadgarstku tatuaż. Drobną czcionką. Cytat z "Attack". "I won't suffer, be broken, get tired or wasted... surrender to nothing!". Czemu? Kiedy rok temu miałam zdecydowanie najgorszy okres w moim życiu, łapałam się na tym, że zaciskałam zęby i powtarzałam na głos te słowa. Chcę, żeby one były ze mną wszędzie i chcę je uwiecznić na sobie.
Moją pierwszą piosenkę ułożyłam w głowie, ucząc się jeździć na rowerku. Była o... czekoladzie.
Boję się, że ktoś mnie zgwałci. xD
Chcę sobie zrobić na nadgarstku tatuaż. Drobną czcionką. Cytat z "Attack". "I won't suffer, be broken, get tired or wasted... surrender to nothing!". Czemu? Kiedy rok temu miałam zdecydowanie najgorszy okres w moim życiu, łapałam się na tym, że zaciskałam zęby i powtarzałam na głos te słowa. Chcę, żeby one były ze mną wszędzie i chcę je uwiecznić na sobie.
Boję się chodzić ulicami mojego miasteczka, ponieważ boję się, że ktoś mnie zaatakuję, a ja nie zdążę nic zrobić.
Zimą tego roku szłam do przyjaciółki i idąc koło kościoła dwóch chłopaków jakieś 3-4 lata starszych chciało coś mi zrobić. Przestraszyłam się i wbiegłam do kościoła. Od tego czasu chodząc gdzieś wieczorami, a czasami nawet za dnia, modlę się...
Zimą tego roku szłam do przyjaciółki i idąc koło kościoła dwóch chłopaków jakieś 3-4 lata starszych chciało coś mi zrobić. Przestraszyłam się i wbiegłam do kościoła. Od tego czasu chodząc gdzieś wieczorami, a czasami nawet za dnia, modlę się...
Wkurza mnie gdy ludzie na siłę chcą ode mnie wyciągnąć co się dzieje... I udają że wiedzą co czuję...
Hex napisał:Lubie czasami gadać sam do siebie o.O
Witaj w clubie! Czasem się tak zagadam, ze głoewa boli:D
Raz w życiu próbowałam podciąć sobie żyły. Wtedy przeżywałam ciężki stan emocjonalny...
Wszyscy postrzegają mnie za pewną siebie egoistkę... w głębi duszy jestem bardzo wrażliwa.
Wszyscy postrzegają mnie za pewną siebie egoistkę... w głębi duszy jestem bardzo wrażliwa.
ultraviolet- Liczba postów : 2002
Hmmm...
- moja pierwsza piosenka została napisana w wieku 6 lat i była o tęczy xD
- za każdym razem jak śpiewam na ślubach "Ave Maryja" to potem 30 minut nie mogę przestać płakać i przy śpiewanie "I can't help falling in love" mam zawsze katar xD
- rozpłakałam się widząc płytę Nazareth w supermarkecie i prawie zrobiłam o to awanturę w punkcie klienta.
- moja pierwsza piosenka została napisana w wieku 6 lat i była o tęczy xD
- za każdym razem jak śpiewam na ślubach "Ave Maryja" to potem 30 minut nie mogę przestać płakać i przy śpiewanie "I can't help falling in love" mam zawsze katar xD
- rozpłakałam się widząc płytę Nazareth w supermarkecie i prawie zrobiłam o to awanturę w punkcie klienta.
Sarah- Liczba postów : 764
ultraviolet napisał: Wszyscy postrzegają mnie za pewną siebie egoistkę... w głębi duszy jestem bardzo wrażliwa.
To tak jak ja...
Strona 1 z 33 • 1, 2, 3 ... 17 ... 33
Strona 1 z 33
Pozwolenia na tym forum: