Muchy
+5
Lipciaaaa
moniavelsara
addiek
Sheemeka
Mrs White
9 posters
Strona 1 z 1
Muchy
Muchy
Mam do nich sentyment, bo poznałam ich na samym początku mojej historii z Myslovitz i są mega sympatyczni! Do tego grają na prawdę fajną muzykę. Na pewno jak dla mnie są w czołówce artystów polskich bliskich mojemu sercu
:dance2: :alefajnie: :yahoo: :boogie:
Mam do nich sentyment, bo poznałam ich na samym początku mojej historii z Myslovitz i są mega sympatyczni! Do tego grają na prawdę fajną muzykę. Na pewno jak dla mnie są w czołówce artystów polskich bliskich mojemu sercu
:dance2: :alefajnie: :yahoo: :boogie:
Ostatnio zmieniony przez Mrs White dnia Nie Sie 10, 2008 11:34 am, w całości zmieniany 1 raz
Re: Muchy
no muchy..... zamierzam wam przedstawić jeszcze inne boskie nazwy i boskie zespoły... :leze!:
Mrs White napisał:no muchy..... zamierzam wam przedstawić jeszcze inne boskie nazwy i boskie zespoły... :leze!:
Nie mogę się doczekać :leze!:
Uwielbiam ich...
Ale White musiałaś wstawiać akurat TĄ piosenkę..? Już mnie przez Ciebie gardło boli :leze!:
Ale White musiałaś wstawiać akurat TĄ piosenkę..? Już mnie przez Ciebie gardło boli :leze!:
moniavelsara- Liczba postów : 3573
No White ;]
Zadziwiasz mnie.
Zespół świetny.
Ile ja tutaj zespołów znalazłam ;p
ja dopiero was zaczynam szprycować alternatywnymi dźwiękami!! "Kawałek kulki" z tegorocznego offa mnie zaczarował... ale to już chyba nie dzisiaj zrobię tematy ale zrobię
ja również pierwsze słuszę, fajny teledysk i piosenka
Shout- Liczba postów : 2529
ja tez pierwszy raz, ale całkiem całkiem
Ciasteczkowy_potwór- Liczba postów : 354
oo to oni właśnie grają na tej trasie z hs.
musze ich posłuchać. : dd
musze ich posłuchać. : dd
naciak- Liczba postów : 5520
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: