Odnaleźć Alice
+6
naciak
Laffy
Shout
PatsyGirl
`Syll
mysweettime
10 posters
Strona 1 z 2
Strona 1 z 2 • 1, 2
Odnaleźć Alice
ODNALEŹĆ ALICE (oryginalny tytuł - Foundre)
Aleks nie może zapomnieć o swojej dziewczynie, Manon, która rzuciła go ponad rok temu. Nawet jego najlepszy kumpel Leo nie potrafi mu pomóc.
W swoje 18. urodziny Aleks poznaje Alice i oboje zakochują się w sobie od pierwszego wejrzenia. Następnego dnia Aleks spotyka dziwnego człowieka, który daje mu równie dziwne ostrzeżenie, aby już nigdy więcej nie próbował spotkać się z Alice. Wkrótce dziewczyna znika, jej mieszkanie jest puste i nikt ze znajomych nie wie, co się z nią stało. Aleks wraz z dwójką swoich przyjaciół, Leo i Eve, postanawia odnaleźć Alice. Poszukiwania prowadzą aż do Nowej Kaledonii. Aleks z przyjaciółmi dociera na wyspę. Dorywcze prace pozwalają im przeżyć i zamieszkać w szałasie Kanak wynajętym od miejscowych mieszkańców, znajdującym się tuż obok wodospadu Tao. Podczas poszukiwań bohaterowie stykają się z fascynującą przyrodą Nowej Kaledonii, rdzennymi mieszkańcami wyspy i zapierającymi dech atolami.
od poniedziałku do niedzieli emitowany na kanale Zig Zap o godzinie 20.00
żródło: zigzap.tv
Aleks nie może zapomnieć o swojej dziewczynie, Manon, która rzuciła go ponad rok temu. Nawet jego najlepszy kumpel Leo nie potrafi mu pomóc.
W swoje 18. urodziny Aleks poznaje Alice i oboje zakochują się w sobie od pierwszego wejrzenia. Następnego dnia Aleks spotyka dziwnego człowieka, który daje mu równie dziwne ostrzeżenie, aby już nigdy więcej nie próbował spotkać się z Alice. Wkrótce dziewczyna znika, jej mieszkanie jest puste i nikt ze znajomych nie wie, co się z nią stało. Aleks wraz z dwójką swoich przyjaciół, Leo i Eve, postanawia odnaleźć Alice. Poszukiwania prowadzą aż do Nowej Kaledonii. Aleks z przyjaciółmi dociera na wyspę. Dorywcze prace pozwalają im przeżyć i zamieszkać w szałasie Kanak wynajętym od miejscowych mieszkańców, znajdującym się tuż obok wodospadu Tao. Podczas poszukiwań bohaterowie stykają się z fascynującą przyrodą Nowej Kaledonii, rdzennymi mieszkańcami wyspy i zapierającymi dech atolami.
od poniedziałku do niedzieli emitowany na kanale Zig Zap o godzinie 20.00
żródło: zigzap.tv
mysweettime- Mrs. Rozon
- Liczba postów : 3285
Re: Odnaleźć Alice
dla mnie trochę dziwne.
Shout- Liczba postów : 2529
Bohaterowie są ładni ;D.
Ta Alice jest taka opalonaa...też tak chcę
słońce chyba mnie nie lubi, latem muszę długo pracować nawed nad lekką opalenizną . .
słońce chyba mnie nie lubi, latem muszę długo pracować nawed nad lekką opalenizną . .
Oglądałam kilka odcinków.... Ale jakoś tak... W koncu przestałam ^^
Bodajże miałam inne seriale o tej godzinie xD
Bodajże miałam inne seriale o tej godzinie xD
Laff M jak Miłosć i te sprawy? xDDD
ja widziałm chyba dwa odcinki, ale jakoś mnie nie zaiteresowało..
ja widziałm chyba dwa odcinki, ale jakoś mnie nie zaiteresowało..
naciak- Liczba postów : 5520
Ja powiem szczerze,że nie zabardzo to rozumiem :leze!:
Za każdym razem on jej wyznaje miłość,ona mu mówi,że też go kocha,a zaraz potem musi isć :leze!:
Ale trochę mnie wciągnęło i akurat mam tak,że o tej porze nic ciekawego nie leci,a włączam to również dlatego,żeby nie przegapić Degrassi,ktore leci zaraz po tym xD
Za każdym razem on jej wyznaje miłość,ona mu mówi,że też go kocha,a zaraz potem musi isć :leze!:
Ale trochę mnie wciągnęło i akurat mam tak,że o tej porze nic ciekawego nie leci,a włączam to również dlatego,żeby nie przegapić Degrassi,ktore leci zaraz po tym xD
mysweettime- Mrs. Rozon
tak. czesem u mnie też tak po prostu leci. ale właśnie nie rozumiem tego, że ona go zostawia, mówi żebysię opdczepiłą,a on za nią dlaje i tak w kółko. i w ogóle za dużo w tym nudnych komplikacji. to jest nudniejsze niż moda na sukces.
Może niedługo wrzucą na ZZ cos ciekawszego w miejsce Odnalezc Alice .
Nie widziałam tego ani razu. Zresztą, rzadko oglądam ZZ.
Dorota_Girl- Liczba postów : 2444
mnei też. po 5 odcinkach odpadłam . xD a te 5 obejrzałam z nadzieją, że jednak cos się rozkręci .
`Syll napisał:mnei też. po 5 odcinkach odpadłam . xD a te 5 obejrzałam z nadzieją, że jednak cos się rozkręci .
eee...Syll,przecież tam się co chwila coś dzieje...Ja tam lubie ten serial,widać,że ona go naprawdę kocha,ale są tu jakieś sprawy o których nie mamy pojęcia.
mysweettime- Mrs. Rozon
ja na ogół nie lubię filmów francuskich. ;D.
<ja uwielbiam Zodiaque i Le Maitre du Zodiaque, ale to chyba nie temat o tym. : D>
w ogóle nie podoba mi się realizcja i pomysł na ten serial, nie wiem..
w ogóle nie podoba mi się realizcja i pomysł na ten serial, nie wiem..
naciak- Liczba postów : 5520
Ja obejrzałam wszystkie odcinki. Na początku mi się podobał, bo byłam ciekawa, dlaczego ona tak przed nim ucieka, potem juz tak z przyzwyczajenia, żeby obejrzeć do końca. xD A i tak się prawie nic nie wyjaśniło. :lol2:
Lockit- Liczba postów : 1943
Strona 1 z 2 • 1, 2
Strona 1 z 2
Pozwolenia na tym forum: