Plany wakacyjne
+11
Laffy
Wondergirl
naciak
Dorota_Girl
Sheemeka
Lockit
ultraviolet
PatsyGirl
Joo
Rose
Olusia:*
15 posters
Strona 1 z 3
Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Plany wakacyjne
No właśnie, jakie macie w tym roku??
Ja przez czerwiec i lipiec chce pozałatwiać sprawy ze studiami i mieszkaniem oraz prowadzic spotkania kosmetyczne (hehe w koncu jakos trzeba zacza powaznie pracowac), 3 sierpnia wyjeżdżam z moim chłopakiem i znajomymi do Ustki na tydzień. Mój Bartek przebąkuje również o Szwecji we wrześniu, ale to nic pewnego.
A jak jest z Waszymi planami??
:dywanik: :dywanik:
Ja przez czerwiec i lipiec chce pozałatwiać sprawy ze studiami i mieszkaniem oraz prowadzic spotkania kosmetyczne (hehe w koncu jakos trzeba zacza powaznie pracowac), 3 sierpnia wyjeżdżam z moim chłopakiem i znajomymi do Ustki na tydzień. Mój Bartek przebąkuje również o Szwecji we wrześniu, ale to nic pewnego.
A jak jest z Waszymi planami??
:dywanik: :dywanik:
Olusia:*- Admin
- Liczba postów : 908
Re: Plany wakacyjne
Ja 10 czerwca jade ze znajomymi do Łeby, na tydzień, żeby odpocząć ;] Potem wracam i czekam z niecirpliwościa na wyniki matur, no potem oczywiście składanie papierów.
Pod koniec lipca albo na początku sierpnia znowu jade do Łeby, ale ty razem do pracy ( mam nadzieje (; ), popracuje do połowy września i wracam do domciu ;P
Może jeszcze w miedzy czasie pomoge ciotce w aptece ( przygotowanie do zawodu :lol2: )
no to tyle z mojej strony ;p
Pod koniec lipca albo na początku sierpnia znowu jade do Łeby, ale ty razem do pracy ( mam nadzieje (; ), popracuje do połowy września i wracam do domciu ;P
Może jeszcze w miedzy czasie pomoge ciotce w aptece ( przygotowanie do zawodu :lol2: )
no to tyle z mojej strony ;p
Rose- Liczba postów : 642
Skąd : tam gdzie niebo i piekło tańczą razem w świetle księżyca...
W sumie jeszcze nie wiem. Marzą mi się jakiekolwiek wakacje, byle zagraniczne... Taki Paryż na przykład...
Joo- Liczba postów : 3775
Ja siedzę na walizkach całe wakacje i czekam na wiadomości odnośnie mojego wylotu do Stanów. Informacje dostane dopiero 1- 2 tygodni od wyznaczonego dnia -.-
Powinnam wpaść do Szczecina i do Gorzowa do dziadków, żeby się pożegnać.
Poza tym angielski, angielski i angielski
Powinnam wpaść do Szczecina i do Gorzowa do dziadków, żeby się pożegnać.
Poza tym angielski, angielski i angielski
Ja wakacje spędzę dość banalnie.
Tydzień w Karwi, potem tydzień w Jastarni.
Pewnie jakiś czas też spędzę na działce.
Z resztą wakacji nie mam pojęcia co zrobić.
Zastanawiam się nad wakacyjnym kursem tańca, czy coś w tym stylu xd
Tak dla zabicia czasu.
Warszawa w wakacje zamiera... już mnie to przeraża
Tydzień w Karwi, potem tydzień w Jastarni.
Pewnie jakiś czas też spędzę na działce.
Z resztą wakacji nie mam pojęcia co zrobić.
Zastanawiam się nad wakacyjnym kursem tańca, czy coś w tym stylu xd
Tak dla zabicia czasu.
Warszawa w wakacje zamiera... już mnie to przeraża
ultraviolet- Liczba postów : 2002
Ja mam w planach kolonie w Hiszpanii, a potem chyba jadę nad morze z rodzicami. A cała reszta wakacji to tylko odpoczynek i spotkania z przyjaciółmi. Już się nie mogę doczekać.
ultra, przyjechałabyś do mnie, to dopiero zobaczyłabyś, że kompletnie nie ma co robić. ;]
ultra, przyjechałabyś do mnie, to dopiero zobaczyłabyś, że kompletnie nie ma co robić. ;]
Lockit- Liczba postów : 1943
ja 27 czerwca jadę do Antwerpii w roli opiekunki do dziecka xD Będę tam przez większość lipca. Miałam jechać 20 czerwca, ale to dla mnie za prędko - muszę pozałatwiać wszystkie sprawy związane ze szkołą.
a sierpień? raczej zostanę w domu, ewentualnie jakieś krótkie wypady.
a sierpień? raczej zostanę w domu, ewentualnie jakieś krótkie wypady.
Dorota_Girl- Liczba postów : 2444
ja caaałe wakacje spędzam w uroczych nadmorskich kurortach takich jak Gdynia, Gdańsk, Sopot oraz Rumia.
wygląda to tak, że wyszukuję darmowych imprez/koncertów na które wbijam. na przykłąd ostatnio wbiłam na piknik rodzinny w sopocie gdzie nauczyłam się tańczyć salsę, nauczyłam się żonglować, ćwiczyłam jogę oraz dostałam darmowe płatki, princessę, aero, wodę i kocyki żeby było gdzie usiąść xd
wygląda to tak, że wyszukuję darmowych imprez/koncertów na które wbijam. na przykłąd ostatnio wbiłam na piknik rodzinny w sopocie gdzie nauczyłam się tańczyć salsę, nauczyłam się żonglować, ćwiczyłam jogę oraz dostałam darmowe płatki, princessę, aero, wodę i kocyki żeby było gdzie usiąść xd
naciak- Liczba postów : 5520
Może jest wcześnie, ale ja już mam plany.
Otóż wracam w czerwcu.
W lipcu świętuję moją 18-stkę. Pewnie będę kursować między Berlinem a Szczecinem.
Do tego trzeba się będzie wybrać do dziadków do Gorzowa. I do moich nowych-przybranych-dziadków do Czaplinka.
W sierpniu wybieram się w przyjaciółkami do Trójmiasta i zaatakuję Naciakową.
We wrześniu jak wszystko pójdzie dobrze, to Włochy albo Hiszpania z mamą i moim "przybranym ojcem" xD
A w październiku zaczynam moje technikum medialne
Otóż wracam w czerwcu.
W lipcu świętuję moją 18-stkę. Pewnie będę kursować między Berlinem a Szczecinem.
Do tego trzeba się będzie wybrać do dziadków do Gorzowa. I do moich nowych-przybranych-dziadków do Czaplinka.
W sierpniu wybieram się w przyjaciółkami do Trójmiasta i zaatakuję Naciakową.
We wrześniu jak wszystko pójdzie dobrze, to Włochy albo Hiszpania z mamą i moim "przybranym ojcem" xD
A w październiku zaczynam moje technikum medialne
A mnie też tak z lekka przy okazji zaatakujesz? ;]
Możesz napisać coś więcej o tym technikum medialnym?
Ciekawa jestem jak to wygląda.
Możesz napisać coś więcej o tym technikum medialnym?
Ciekawa jestem jak to wygląda.
Wondergirl- Liczba postów : 2353
Jeśli będziesz chciała, to chętnie cię zaatakuję To będzie miało miejsce w pierwszych dwóch tygodniach sierpnia, więc jeśli wtedy będziesz dostępna, to jak najbardziej!
Technikum medialne to prywatna szkoła w Berlinie, w której można wybrać sobie kursy w dowolnej dziedzinie medialnej. Ja wybieram się na kursy dotyczące techniki dźwięku, kompozycji, produkcji i management muzyczny. Wszystko aby zostać dobrym producentem, ewentualnie managerem.
Decyzja ta wiąże się z porzuceniem szkoły, niestety. Ale doszłam do wniosku, że w mojej szkole będę tracić czas i energię, a poziom nauczania muzyki i angielskiego jest tam zdecydowanie za niski. No i trzeba coś poświęcić dla marzeń Po technikum medialnym mam duże szanse na dobrą pracę.
No i rodzicie zgodzili się płacić xD
Technikum medialne to prywatna szkoła w Berlinie, w której można wybrać sobie kursy w dowolnej dziedzinie medialnej. Ja wybieram się na kursy dotyczące techniki dźwięku, kompozycji, produkcji i management muzyczny. Wszystko aby zostać dobrym producentem, ewentualnie managerem.
Decyzja ta wiąże się z porzuceniem szkoły, niestety. Ale doszłam do wniosku, że w mojej szkole będę tracić czas i energię, a poziom nauczania muzyki i angielskiego jest tam zdecydowanie za niski. No i trzeba coś poświęcić dla marzeń Po technikum medialnym mam duże szanse na dobrą pracę.
No i rodzicie zgodzili się płacić xD
W takim razie mam nadzieję, że będę dostępna ;]
Jeny, świetne sprawa, od kilku lat moim marzeniem jest praca w studiu muzycznym, ostatnio widziałam 'kawałeczek' tego, co się tam dzieje i mam na to ochotę jeszcze bardziej, ale nie wiem zupełnie, co mam zrobić żeby iść w tym kierunku..
Jeny, świetne sprawa, od kilku lat moim marzeniem jest praca w studiu muzycznym, ostatnio widziałam 'kawałeczek' tego, co się tam dzieje i mam na to ochotę jeszcze bardziej, ale nie wiem zupełnie, co mam zrobić żeby iść w tym kierunku..
Wonder, a ty co? Czemu się nie chwalisz ludziom, że mnie odwiedzasz w wakacje? xD
Ja mam 4-miesięczne wakacje, więc łatwo się wpasujesz ; D
Ja mam 4-miesięczne wakacje, więc łatwo się wpasujesz ; D
Taaaaaak, nikt się mnie nawet nie spyta w jakim celu chcę jechać sama na drugi koniec Polski, tylko mnie pobłogosławią na drogę ;>
A jak już mówimy o tych planach - jak na razie jedyny pewniak: Openeeeer ;]
A jak już mówimy o tych planach - jak na razie jedyny pewniak: Openeeeer ;]
Na razie wiadomo tylko że Pearl Jam i Kasabian, w czwartek ogłoszą kilku kolejnych artystów.
Ale i tak mogłabym już teraz kupić bilet ; p
Ale i tak mogłabym już teraz kupić bilet ; p
Ja bym się chętnie wybrała na Opener'a, ale w tych dniach wypada moja 18-stka, więc odpada... Może w przyszłym roku.
AnuS, jestem pewna, że w Polsce też znajdziesz odpowiednią szkołę w takim kierunku. Przecież polscy technicy dźwięku i producenci muszę gdzieś uczyć się fachu. Trzeba trochę poszperać albo zebrać manatki i szukać szczęścia trochę dalej.
AnuS, jestem pewna, że w Polsce też znajdziesz odpowiednią szkołę w takim kierunku. Przecież polscy technicy dźwięku i producenci muszę gdzieś uczyć się fachu. Trzeba trochę poszperać albo zebrać manatki i szukać szczęścia trochę dalej.
Dobrze, że w tym roku nie ma TSR, bo znowu byłaby Openerowo-TeeSeRowa masakra. Znaczy, to BARDZO NIEDOBRZE, że nie ma TSR, ale po prostu chodzi mi o to, że nie będzie tych spoconych tłumów, przewalających się przez moje ukochane miasto...
Joo- Liczba postów : 3775
ja na 90% idę na openera : d a tak to nie wiem, chyba zwiedzam trójmiasto. i rumię oczywiście.
i pewnie na frog pójdę (festiwal rytmu i ognia) i może free hugsy jak będą, nie wiem zobaczymy. nigdzie dalej nie planuję jechać, wiec ogólnie gdynia moja : d
i pewnie na frog pójdę (festiwal rytmu i ognia) i może free hugsy jak będą, nie wiem zobaczymy. nigdzie dalej nie planuję jechać, wiec ogólnie gdynia moja : d
Ja jeszcze nie wiem, ale zapewne polskie morze z rodziną i kolonie do Bułgarii. ;D
wpadaj też do gdyni, zrobimy mini zjazd! : dd
może lipcię cipcię też się namówi, o jeeezu ale by było suuper! : d
może lipcię cipcię też się namówi, o jeeezu ale by było suuper! : d
Dobry pomysł, postaram się namówić rodziców, żeby odwiedzić tamte strony xd
Patsowata Wata wtedy, to znaczy na początku sierpnia będzie FROG! <3 to znaczy festiwal rytmu i ognia! a to jest taaaaaaaaaaakie piękne!
w tym roku całe 4 dni siedzę na plaży w orłowie xd
w tym roku całe 4 dni siedzę na plaży w orłowie xd
Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Wakacyjne zdjecia Alexz:)
» Plany lekcji :)
» Plany na Walentynki :)
» "wakacyjne przygody - czyli Tim rozon sam na sam ze scorpionem i innymi gadami''
» Plany lekcji :)
» Plany na Walentynki :)
» "wakacyjne przygody - czyli Tim rozon sam na sam ze scorpionem i innymi gadami''
Strona 1 z 3
Pozwolenia na tym forum: