BrzydUla
+10
mysweettime
Laffy
Dorota_Girl
Sheemeka
Sarah
Olusia:*
Mrs White
PatsyGirl
naciak
Lockit
14 posters
Strona 7 z 8
Strona 7 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: BrzydUla
A co ja mam?! Nowe streszczenia
Odcinki 146 - 150
Odcinek 146
Na urodzinach Uli pojawia się Bartek. Wzburzony Marek wychodzi i postanawia poczekać na Ulę w samochodzie.
Jasiek wraca z imprezy, na którą wyciągnęła go Magda. Józef orientuje się, że jego syn jest pod wpływem alkoholu.
Odcinek 147
Bartek podąża śladem Marka i Uli. Przerywa ich randkę. Zaczyna grozić Uli, że ujawni jej romans z Markiem.
Odcinek 148
Ula nie chce spotykać się z Markiem, ponieważ obawia się szantażu Bartka. Natomiast Marek myśli, że Ula go unika.
Jasiek podejmuje kolejną próbę pogodzenia się z Kingą.
Aleks każe Adamowi prześwietlić współpracę Marka z firmą Maćka. Ma nadzieję, że przed zbliżającym się posiedzeniem zarządu znajdzie haka na Marka.
Odcinek 149
Bartek przychodzi do firmy i domaga się od Uli pomocy finansowej. W przeciwnym razie grozi, że porozmawia z Pauliną. Ula postanawia ostatecznie rozprawić się z szantażem Bartka.
Aleks wciąż szuka haków na Marka. Chce zwerbować do współpracy Violettę.
Odcinek 150
Aleks proponuje Violetcie, że umorzy jej dług wobec firmy, w zamian za informacje obciążające Marka.
Józef orientuje się, że Bartek skrzywdził kiedyś Ulę. Idzie do Dąbrowskich, żeby się z nim rozmówić.
Ula zaprasza Marka na romantyczną randkę do kina.
Odcinki 146 - 150
Odcinek 146
Na urodzinach Uli pojawia się Bartek. Wzburzony Marek wychodzi i postanawia poczekać na Ulę w samochodzie.
Jasiek wraca z imprezy, na którą wyciągnęła go Magda. Józef orientuje się, że jego syn jest pod wpływem alkoholu.
Odcinek 147
Bartek podąża śladem Marka i Uli. Przerywa ich randkę. Zaczyna grozić Uli, że ujawni jej romans z Markiem.
Odcinek 148
Ula nie chce spotykać się z Markiem, ponieważ obawia się szantażu Bartka. Natomiast Marek myśli, że Ula go unika.
Jasiek podejmuje kolejną próbę pogodzenia się z Kingą.
Aleks każe Adamowi prześwietlić współpracę Marka z firmą Maćka. Ma nadzieję, że przed zbliżającym się posiedzeniem zarządu znajdzie haka na Marka.
Odcinek 149
Bartek przychodzi do firmy i domaga się od Uli pomocy finansowej. W przeciwnym razie grozi, że porozmawia z Pauliną. Ula postanawia ostatecznie rozprawić się z szantażem Bartka.
Aleks wciąż szuka haków na Marka. Chce zwerbować do współpracy Violettę.
Odcinek 150
Aleks proponuje Violetcie, że umorzy jej dług wobec firmy, w zamian za informacje obciążające Marka.
Józef orientuje się, że Bartek skrzywdził kiedyś Ulę. Idzie do Dąbrowskich, żeby się z nim rozmówić.
Ula zaprasza Marka na romantyczną randkę do kina.
Olusia:*- Admin
- Liczba postów : 908
No właśnie też tak stwierdziłam po tym wczorajszym odcinku. Jak się tak Marek ucieszył, że Ula dostała kwiaty od Bartka i potem jak jeszcze opowiadał o tym wszystkim Sebastianowi, to aż mi się odechciało na niego patrzeć. To, co robi jest obrzydliwe. ;|
I właśnie też mi się Maćka żal zrobiło. Jemu przynajmniej zależy na szczęściu Ulki, a Marek to tylko weksel i weksel. ;| Skoro tak bardzo mu na nim zależy, to mógł go przecież wziąć od Ulki, gdy mu go oddawała. I tak i tak ją rani, więc już mógł to zrobić otwarcie.
Dopóki Marek nie zrobi się trochę bardziej normalny, to jedynym powodem dla którego oglądam Brzydulę, jest Paulina i Lew. :leze!: No i jeszcze trochę Violka. xd
I właśnie też mi się Maćka żal zrobiło. Jemu przynajmniej zależy na szczęściu Ulki, a Marek to tylko weksel i weksel. ;| Skoro tak bardzo mu na nim zależy, to mógł go przecież wziąć od Ulki, gdy mu go oddawała. I tak i tak ją rani, więc już mógł to zrobić otwarcie.
Dopóki Marek nie zrobi się trochę bardziej normalny, to jedynym powodem dla którego oglądam Brzydulę, jest Paulina i Lew. :leze!: No i jeszcze trochę Violka. xd
Lockit- Liczba postów : 1943
Odcinek 151
Aleks naciska Violettę w sprawie dostarczenia mu haków na Marka. Violetta obiecuje mu, że się wykaże.
Marek obawia się, że niechcący uraził Ulę. Zastanawia się, jak ją przeprosić.
Ula postanawia pomóc Jaśkowi odzyskać Kingę.
Odcinek 152
Violetta informuje Aleksa, że znalazła haka na Marka. Domaga się jednak rekompensaty za swoją współpracę.
Niemal cała rodzina Cieplaków idzie na randki: Ula, Jasiek i ich tata. „Na gospodarstwie” zostaje tylko Beatka.
Odcinek 153
Randka Uli z Markiem zostaje niespodziewanie przerwana. W firmie wybucha skandal związany z Violettą i Aleksem.
Violetta obawia się o swoje życie. Sebastian postanawia ją chronić.
Przerażona Dąbrowska informuje Józefa, że z Bartkiem coś się stało.
Odcinek 154
Ula przejmuje się tajemniczym zniknięciem Bartka.
Marek postanawia wyrzucić Aleksa z firmy. Paulina próbuje pomóc bratu.
W Febo&Dobrzański pojawia się Iza. Pshemko jest przekonany, że wróciła na dobre.
Violetta, obawiając się zemsty Aleksa, wciąż się ukrywa.
Odcinek 155
Aleks odchodzi z firmy. Marek i Ula są przekonani, że ich kłopoty się skończyły. Aleks jednak nie zamierza się poddawać.
Marek ma za złe Paulinie, że trzymała stronę brata. Ula zauważa, jak bardzo Marek i Paulina oddalają się od siebie.
Odcinek 156
Marek prosi Ulę, żeby zastąpiła Aleksa na stanowisku dyrektora finansowego. Ula nie zdaje sobie sprawy, jakie są prawdziwe motywy tej propozycji.
Violetta liczy, że Marek odwdzięczy się jej za pomoc w pozbyciu się Aleksa.
Jasiek szasta pieniędzmi, które zarobił pracując jako model. Zaczyna przewracać mu się w głowie.
Odcinek 157
Violetta nie może się pogodzić z tym, że Paulina wymówiła jej przyjaźń. Postanawia ponownie wkupić się w jej łaski.
Ula odmawia przyjęcia stanowiska dyrektora finansowego. Marek jest tym niemile zaskoczony, stawia go to w beznadziejnej sytuacji.
Odcinek 158
Marek za wszelką cenę chce przekonać Ulę, żeby została dyrektorem finansowym. Postanawia zaciągnąć ją do łóżka.
Paulina postanawia dać Violetcie szansę. Każe jej ustalić tożsamość kochanki swego narzeczonego. Violetta zaczyna śledzić Marka.
Po kłótni z ojcem Jasiek wyprowadza się z domu.
Read more: http://seriale.com.pl/?p=1737#ixzz0ER02cbRe&B
Takie obrotu sprawy się nie spodziewałam! MAREK JEST NAJWIĘKSZĄ ŚWINIĄ!
Aleks naciska Violettę w sprawie dostarczenia mu haków na Marka. Violetta obiecuje mu, że się wykaże.
Marek obawia się, że niechcący uraził Ulę. Zastanawia się, jak ją przeprosić.
Ula postanawia pomóc Jaśkowi odzyskać Kingę.
Odcinek 152
Violetta informuje Aleksa, że znalazła haka na Marka. Domaga się jednak rekompensaty za swoją współpracę.
Niemal cała rodzina Cieplaków idzie na randki: Ula, Jasiek i ich tata. „Na gospodarstwie” zostaje tylko Beatka.
Odcinek 153
Randka Uli z Markiem zostaje niespodziewanie przerwana. W firmie wybucha skandal związany z Violettą i Aleksem.
Violetta obawia się o swoje życie. Sebastian postanawia ją chronić.
Przerażona Dąbrowska informuje Józefa, że z Bartkiem coś się stało.
Odcinek 154
Ula przejmuje się tajemniczym zniknięciem Bartka.
Marek postanawia wyrzucić Aleksa z firmy. Paulina próbuje pomóc bratu.
W Febo&Dobrzański pojawia się Iza. Pshemko jest przekonany, że wróciła na dobre.
Violetta, obawiając się zemsty Aleksa, wciąż się ukrywa.
Odcinek 155
Aleks odchodzi z firmy. Marek i Ula są przekonani, że ich kłopoty się skończyły. Aleks jednak nie zamierza się poddawać.
Marek ma za złe Paulinie, że trzymała stronę brata. Ula zauważa, jak bardzo Marek i Paulina oddalają się od siebie.
Odcinek 156
Marek prosi Ulę, żeby zastąpiła Aleksa na stanowisku dyrektora finansowego. Ula nie zdaje sobie sprawy, jakie są prawdziwe motywy tej propozycji.
Violetta liczy, że Marek odwdzięczy się jej za pomoc w pozbyciu się Aleksa.
Jasiek szasta pieniędzmi, które zarobił pracując jako model. Zaczyna przewracać mu się w głowie.
Odcinek 157
Violetta nie może się pogodzić z tym, że Paulina wymówiła jej przyjaźń. Postanawia ponownie wkupić się w jej łaski.
Ula odmawia przyjęcia stanowiska dyrektora finansowego. Marek jest tym niemile zaskoczony, stawia go to w beznadziejnej sytuacji.
Odcinek 158
Marek za wszelką cenę chce przekonać Ulę, żeby została dyrektorem finansowym. Postanawia zaciągnąć ją do łóżka.
Paulina postanawia dać Violetcie szansę. Każe jej ustalić tożsamość kochanki swego narzeczonego. Violetta zaczyna śledzić Marka.
Po kłótni z ojcem Jasiek wyprowadza się z domu.
Read more: http://seriale.com.pl/?p=1737#ixzz0ER02cbRe&B
Takie obrotu sprawy się nie spodziewałam! MAREK JEST NAJWIĘKSZĄ ŚWINIĄ!
Ja już sama nie wiem, o co mu chodzi.
Ciekawe, co się stanie, gdy Ulka się o wszystkim dowie.
I nie spodziewałam się po nim czegoś takiego. Myślałam, że nie jest AŻ taką świnią, no ale jednak...
Ciekawe, co się stanie, gdy Ulka się o wszystkim dowie.
I nie spodziewałam się po nim czegoś takiego. Myślałam, że nie jest AŻ taką świnią, no ale jednak...
Mysle ze Ulka wtedy dopiero przejrzy na oczy i da mu w kosc porzadnie i wtedy to on bedzie latal za nia a nie ona za nim
A czemu Violetta obawia się o własne życie? Z powodu Aleksa? :leze!:
ta to zawsze coś odwali... :leze!:
ta to zawsze coś odwali... :leze!:
Bo weszła w pakt z nim i Marek moze ja zwolnic
Od jakiegoś czasu ... no nie mogę na to patrzeć xD
Tak mnie irytuje ta fałszywa gęba (czyt. Marek) że szkoda gadać xD
Tak mnie irytuje ta fałszywa gęba (czyt. Marek) że szkoda gadać xD
Fałszywa, ale jaka ładna
Ja miałam nadzieję, że troszkę mu na Uli zależy, a tu takie coś -.-
Ja miałam nadzieję, że troszkę mu na Uli zależy, a tu takie coś -.-
Boże ten Marek jest wkurzającą świnią.
Jakbym mogła to bym uderzyła Ulkę w głowę żeby przejrzała. Kurczę. ^^
Jakbym mogła to bym uderzyła Ulkę w głowę żeby przejrzała. Kurczę. ^^
Ja po tym wszystkim nie mogę sobie wyobrazić Marka i Ulki razem, zwłaszcza po tym, jak ona się o wszystkim dowie... ;|
PatsyGirl napisał:Fałszywa, ale jaka ładna
święte słowa Pats :*
Ja tam mogę sobie wyobrazić ich razem:P nie mogę się doczekać aż Marek będzie zazdrosny o Ulke
Ja też Już wyobrażam sobie jego minęJa tam mogę sobie wyobrazić ich razem:P nie mogę się doczekać aż Marek będzie zazdrosny o Ulke Razz
no tak... Maćka nie cierpi, Bartka tez a o ile dobrze pamietam to czytałam że Maciek niedługo uświadomi sobie że Ulka go pociąga i zacznie do niej startowac więc Marek bedzie miał powody do zazdrości:)
Ah <3
Dzisiejszy odcinek był taki śliczny!
Ten dialog Marka i Uli na końcu... aż łza się w oku kręci.
No ale nie wiem, czy ze strony Marka to było szczere, czy to nadal gra o ten weksel -.-
Scenarzyści się postarali
Dzisiejszy odcinek był taki śliczny!
Ten dialog Marka i Uli na końcu... aż łza się w oku kręci.
No ale nie wiem, czy ze strony Marka to było szczere, czy to nadal gra o ten weksel -.-
Scenarzyści się postarali
DOKŁADNIE!
W zupełności się z tobą zgadzam.
Kiedy powiedział jej, że jest najpiękniejsza z tych wszystkiech modelek, to aż się popłakałam... ;] To było takie piękne. <3
W zupełności się z tobą zgadzam.
Kiedy powiedział jej, że jest najpiękniejsza z tych wszystkiech modelek, to aż się popłakałam... ;] To było takie piękne. <3
No, w piątek ostatni
Ale stwierdziłam, że może to nawet i lepiej, bo w wakacje racze nie miałabym czasu oglądać BrzydUli przez tą porę emisji.
A we wrześniu będzie już z powrotem
Ale stwierdziłam, że może to nawet i lepiej, bo w wakacje racze nie miałabym czasu oglądać BrzydUli przez tą porę emisji.
A we wrześniu będzie już z powrotem
Ostatnio zmieniony przez Lockit dnia Nie Maj 24, 2009 3:26 pm, w całości zmieniany 1 raz
Ja całe wakacje siedzę w domu, a potem to będę musiała drogą internetową oglądać po nocach
A Ula po wakacjach podobno ma podsłuchać rozmowę Marka z Sebą, a w odcinku 169 ma mu powiedzieć, że nie chce go znać... xd
No ja też tak słyszałam, aaale słyszałam też dużo fajniejsze rzeczy xD miedzy innymi to ze 163 i 164 odcinek to wyjazd Ulki i Marka do SPA gdzie spędza pierwsza wspolną noc. A tak w ogole widzialyscie zwiastun do 158 odcinka?! MMmmm namietny pocalunek
Ostatnio fenomenem jest ADAM rycze ze smiechu po kazdej scenie z nim ostatnio jak sie bawil fotelem i zlecial no i te kapcie i ogorek w szafce! BOSKIE hahahahaha
Strona 7 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strona 7 z 8
Pozwolenia na tym forum: