BrzydUla
+10
mysweettime
Laffy
Dorota_Girl
Sheemeka
Sarah
Olusia:*
Mrs White
PatsyGirl
naciak
Lockit
14 posters
Strona 8 z 8
Strona 8 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: BrzydUla
Przypomina mi Paule... Od kilku dni razem z Pats ubolewamy nad pomyslem stylistow... ale i tak sie Markowi spodoba i to najwazniejsze przeciez
Olusia:*- Admin
- Liczba postów : 908
Moim zdaniem wygląda bardzo ładnie, tylko właśnie ten jej nowy styl tak za bardzo w stylu Pauliny. xd Ciekawe, co się stanie, że tak nagle się zmieni, skorzysta z pomocy stylisty albo piorun ją trzaśnie? :lol2:
Lockit- Liczba postów : 1943
Za co najbardziej lubicie brzydule??
Hm, chyba najbardziej za to, że jest sobą. Że mimo tego wszystkiego dookoła, nie zmieniła się. No i za to, że jest dobrym człowiekiem. Tylko wydaje mi się, że po tej zmianie wizerunku trochę się zmieni. Nie wyobrażam jej sobie zachowującej się tak samo w swoim 'nowym ciele'.
Właśnie zaczęły się nowe odcinki BrzydUli po wakacjach. ;d W dzisiejszym odcinku została w końcu dyrektorem finansowym. Oglądaliście?
jasne ze tak! ja juz ogladalam nawet kolejny:D
A widziałyście wczorajszy odcinek? 'Nie chcę cię znać i pamiętać.'
Moim zdaniem, to było świetne, Ulka w końcu przejrzała na oczy.
Rozwaliła mnie mina Marka pod koniec, gdy Ulka mówiła te słowa, wyglądał tak jakby miał się za chwilę popłakać. Chyba naprawdę zaczęło mu na niej zależeć.
Mam też dla was nowe streszczenia, pewnie ci co chcieli przeczytać, już przeczytali, no ale i tak proszę bardzo:
Odcinek 169
Jasiek idzie na maturę. Okazuje się, że Kinga i Robson są parą. Jasiek jest załamany, nie jest pewien, czy będzie w stanie pisać egzamin dojrzałości.
Odbywa się posiedzenie zarządu. Ula przedstawia oszukany raport, który ma uratować Marka. Następnie niechcący podsłuchuje rozmowę Marka i Sebastiana na swój temat. Jest zszokowana tym, co słyszy.
Odcinek 170
Ula składa rezygnację z pracy. Chce wyjść z firmy, ale niespodziewanie zostaje wezwana na posiedzenie zarządu, gdzie Aleks oskarża ją o działanie na szkodę Febo&Dobrzański.
Maciek próbuje umówić się z recepcjonistką Anią.
Odcinek 171
Ula próbuje wytłumaczyć się przed zarządem. Aleks domaga się dymisji Marka. Krzysztof proponuje, żeby władzę w firmie przejął zarząd.
Paulina odkrywa, że Marek ma romans z Ulą.
Odcinek 172
Marek próbuje powstrzymać Ulę przed odejściem z firmy.
Violetta przekonuje Paulinę, że Marek tylko udawał romans z Ulą. Jednak Marek mówi Paulinie, że naprawdę zakochał się w Uli.
Odcinek 173
Marek nie może pogodzić się z odejściem Uli. Jedzie nad Wisłę w miejsce, gdzie był na randce z Ulą. Nie wie, że ona też się tam wybiera.
Sebastian i Violetta postanawiają zjednoczyć siły, żeby pogodzić Marka z Pauliną.
Odcinek 174
Jasiek nie chce iść na ustną maturę z polskiego. Boli go to, że spotka się tam z Kingą.
Violetta przekonuje Paulinę, że Marek cierpi na syndrom Piotrusia Pana. Boi się ślubu i dlatego wymyślił romans z Ulą.
Marek jedzie do domu Uli. Chce ją przeprosić.
Odcinek 175
Ula postanawia wyjechać na jakiś czas z Warszawy. Marek pisze do niej list, w którym przeprasza za wszystko i wyznaje, że ją kocha.
Odcinek 176
Ula przyjeżdża do ośrodka wypoczynkowego na Mazurach. Poznaje tam przystojnego, młodego mężczyznę.
Marek dzwoni do Uli, ale ona nie obiera od niego telefonów.
Paulina przekonuje matkę Marka, że ślub, planowany za kilka dni, jednak się odbędzie.
Odcinek 177
Podczas pobytu na Mazurach Ula wymaga pilnej interwencji lekarza.
Paulina mówi Markowi, że jest gotowa ratować ich związek i wybaczyć mu zdradę.
Violetta dostaje prezent od tajemniczego wielbiciela.
Odcinek 178
Ula coraz bardziej zaprzyjaźnia się z Piotrem, który wypoczywa w tym samym ośrodku co ona. Niespodziewanie Piotra odwiedza kobieta, którą on przedstawia jako swoją żonę.
Violetta dostaje kolejny prezent i zaczyna korespondować z tajemniczym wielbicielem.
Marek odwołuje ślub. Paulina i Aleks zawiązują pakt przeciwko Markowi.
Odcinek 179
Ala jedzie odwiedzić Ulę na Mazurach. Marek prosi ją o przekazanie Uli informacji o tym, że odwołał ślub z Pauliną.
Violetta przeprowadza dochodzenie, w wyniku którego ustala tożsamość swego tajemniczego wielbiciela.
Paulina daje Aleksowi wolną rękę w prowadzeniu negocjacji z włoskimi inwestorami. Nie wie o tym, że jej brat dąży do przekazania im Febo&Dobrzański.
Odcinek 180
Piotr zaprasza Ulę na piknik, który okazuje się być randką.
Violetta konfrontuje się ze swym domniemanym wielbicielem. Niestety, czeka ją niemiła niespodzianka.
Aleks i Paulina domagają się, żeby Marek zostawił jej dom.
Odcinek 181
Tajemniczy wielbiciel proponuje Violetcie spotkanie. Violetta oddycha z ulgą, że zagadka w końcu się rozwiąże.
Maćkowi znów nie udaje się umówić z recepcjonistką Anią.
Po tym, co zaszło na pikniku, Ula unika Piotra. On zarzuca jej, że Ula wciąż kocha Marka.
Odcinek 182
Violetta spotyka w końcu swego tajemniczego wielbiciela.
Aleks przekonuje Marka, żeby wprowadzić do firmy włoskiego inwestora, który przejmie wierzytelności Uli.
Ula wraca do Warszawy. Wyrzuca kartkę, na której Piotr zapisał jej swój numer telefonu.
Odcinek 183
Marek spotyka Ulę pierwszy raz od czasu jej wyjazdu na Mazury. Przekonuje ją, że dla niej odwołał ślub z Pauliną.
Aleks robi przegląd kadr i postanawia zemścić się na Violetcie.
Źródło: seriale.com.pl
Moim zdaniem, to było świetne, Ulka w końcu przejrzała na oczy.
Rozwaliła mnie mina Marka pod koniec, gdy Ulka mówiła te słowa, wyglądał tak jakby miał się za chwilę popłakać. Chyba naprawdę zaczęło mu na niej zależeć.
Mam też dla was nowe streszczenia, pewnie ci co chcieli przeczytać, już przeczytali, no ale i tak proszę bardzo:
Odcinek 169
Jasiek idzie na maturę. Okazuje się, że Kinga i Robson są parą. Jasiek jest załamany, nie jest pewien, czy będzie w stanie pisać egzamin dojrzałości.
Odbywa się posiedzenie zarządu. Ula przedstawia oszukany raport, który ma uratować Marka. Następnie niechcący podsłuchuje rozmowę Marka i Sebastiana na swój temat. Jest zszokowana tym, co słyszy.
Odcinek 170
Ula składa rezygnację z pracy. Chce wyjść z firmy, ale niespodziewanie zostaje wezwana na posiedzenie zarządu, gdzie Aleks oskarża ją o działanie na szkodę Febo&Dobrzański.
Maciek próbuje umówić się z recepcjonistką Anią.
Odcinek 171
Ula próbuje wytłumaczyć się przed zarządem. Aleks domaga się dymisji Marka. Krzysztof proponuje, żeby władzę w firmie przejął zarząd.
Paulina odkrywa, że Marek ma romans z Ulą.
Odcinek 172
Marek próbuje powstrzymać Ulę przed odejściem z firmy.
Violetta przekonuje Paulinę, że Marek tylko udawał romans z Ulą. Jednak Marek mówi Paulinie, że naprawdę zakochał się w Uli.
Odcinek 173
Marek nie może pogodzić się z odejściem Uli. Jedzie nad Wisłę w miejsce, gdzie był na randce z Ulą. Nie wie, że ona też się tam wybiera.
Sebastian i Violetta postanawiają zjednoczyć siły, żeby pogodzić Marka z Pauliną.
Odcinek 174
Jasiek nie chce iść na ustną maturę z polskiego. Boli go to, że spotka się tam z Kingą.
Violetta przekonuje Paulinę, że Marek cierpi na syndrom Piotrusia Pana. Boi się ślubu i dlatego wymyślił romans z Ulą.
Marek jedzie do domu Uli. Chce ją przeprosić.
Odcinek 175
Ula postanawia wyjechać na jakiś czas z Warszawy. Marek pisze do niej list, w którym przeprasza za wszystko i wyznaje, że ją kocha.
Odcinek 176
Ula przyjeżdża do ośrodka wypoczynkowego na Mazurach. Poznaje tam przystojnego, młodego mężczyznę.
Marek dzwoni do Uli, ale ona nie obiera od niego telefonów.
Paulina przekonuje matkę Marka, że ślub, planowany za kilka dni, jednak się odbędzie.
Odcinek 177
Podczas pobytu na Mazurach Ula wymaga pilnej interwencji lekarza.
Paulina mówi Markowi, że jest gotowa ratować ich związek i wybaczyć mu zdradę.
Violetta dostaje prezent od tajemniczego wielbiciela.
Odcinek 178
Ula coraz bardziej zaprzyjaźnia się z Piotrem, który wypoczywa w tym samym ośrodku co ona. Niespodziewanie Piotra odwiedza kobieta, którą on przedstawia jako swoją żonę.
Violetta dostaje kolejny prezent i zaczyna korespondować z tajemniczym wielbicielem.
Marek odwołuje ślub. Paulina i Aleks zawiązują pakt przeciwko Markowi.
Odcinek 179
Ala jedzie odwiedzić Ulę na Mazurach. Marek prosi ją o przekazanie Uli informacji o tym, że odwołał ślub z Pauliną.
Violetta przeprowadza dochodzenie, w wyniku którego ustala tożsamość swego tajemniczego wielbiciela.
Paulina daje Aleksowi wolną rękę w prowadzeniu negocjacji z włoskimi inwestorami. Nie wie o tym, że jej brat dąży do przekazania im Febo&Dobrzański.
Odcinek 180
Piotr zaprasza Ulę na piknik, który okazuje się być randką.
Violetta konfrontuje się ze swym domniemanym wielbicielem. Niestety, czeka ją niemiła niespodzianka.
Aleks i Paulina domagają się, żeby Marek zostawił jej dom.
Odcinek 181
Tajemniczy wielbiciel proponuje Violetcie spotkanie. Violetta oddycha z ulgą, że zagadka w końcu się rozwiąże.
Maćkowi znów nie udaje się umówić z recepcjonistką Anią.
Po tym, co zaszło na pikniku, Ula unika Piotra. On zarzuca jej, że Ula wciąż kocha Marka.
Odcinek 182
Violetta spotyka w końcu swego tajemniczego wielbiciela.
Aleks przekonuje Marka, żeby wprowadzić do firmy włoskiego inwestora, który przejmie wierzytelności Uli.
Ula wraca do Warszawy. Wyrzuca kartkę, na której Piotr zapisał jej swój numer telefonu.
Odcinek 183
Marek spotyka Ulę pierwszy raz od czasu jej wyjazdu na Mazury. Przekonuje ją, że dla niej odwołał ślub z Pauliną.
Aleks robi przegląd kadr i postanawia zemścić się na Violetcie.
Źródło: seriale.com.pl
Na początku był wielki szum w tym dziale a teraz nic. ;D
No więc, w Brzyduli bardzo dużo się teraz dzieje, Ula została prezesem, wypiękniała i romansuje z Piotrem. Co o tym sądzicie?
No więc, w Brzyduli bardzo dużo się teraz dzieje, Ula została prezesem, wypiękniała i romansuje z Piotrem. Co o tym sądzicie?
Ja tam czekam az znowu z Markiem bedzie krecic. Piotr mi sie za cholere nie podoba i jeszcze fochy strzela:D Podoba mi sie to ze Pshemko zaczyna sie stawiac Pauli:)
A mnie się podoba to, jak bardzo Marek szaleje za Ulą. ;D To jest takie słodkie... ;D
O, a nie podoba mi się to, jak Ulka zaczęła się ostatnio zachowywać. Wydaje mi się, że wszystkimi pomiata.
O, a nie podoba mi się to, jak Ulka zaczęła się ostatnio zachowywać. Wydaje mi się, że wszystkimi pomiata.
White, nie wiesz co tracisz! xd To jest takie fajne że role się odwróciły i teraz Marek biega za Ulką a nie na odwrót. ;d Chociaż moim zdaniem, Ulka zrobiła się nieco zimna. Przypomina mi trochę Paulinę. To znaczy wiem, że jako prezes musi mieć wszystko pod kontrolą, ale no już bez przesady. Choćby to jak traktuję Violkę ;| ta się jej zwierza, a Ulka tylko pogania ją bez przerwy do pracy, jakby nie mogła jej wysłuchać ;|
Ja od jakiegoś czasu pilnie śledzę każdy odcinek, jakoś mnie wzięło, teraz zawsze zaczynam się uczyć 'po Brzyduli' ; p
Wondergirl- Liczba postów : 2353
ja też od jakiegoś czasu, ale już tym rzygam.
100 odcinków - ona biega za nim
20 - są razem
40 - kłócą się
i teraz przez kolejne 100 on będzie biegał za nią.
nie wiem jakoś zaczyna mnie to nudzić
100 odcinków - ona biega za nim
20 - są razem
40 - kłócą się
i teraz przez kolejne 100 on będzie biegał za nią.
nie wiem jakoś zaczyna mnie to nudzić
naciak- Liczba postów : 5520
Haha, naciak mniej niż 100, bo Brzydula będzie miała 235 odcinków, więc zostało jeszcze niecałe 30 ;| 22 grudnia ostatni
NIE WIERZĘ : O
ale z drugiej strony to fajnie, bo ile można to ciągnąć?
to się cieszę, bo już myślałam, że będzie kolejna moda na sukces.
ale z drugiej strony to fajnie, bo ile można to ciągnąć?
to się cieszę, bo już myślałam, że będzie kolejna moda na sukces.
naciak- Liczba postów : 5520
Po ostatnim odcinku czuje niedosyt....
Ostatnia scena była.... urocza, wiec nie narzekam, a dziś....
Smutno mi jakoś ^^'
To nie był jakis wybitny serial, ale... to było dla mnie coś pięknego )
Ostatnia scena była.... urocza, wiec nie narzekam, a dziś....
Smutno mi jakoś ^^'
To nie był jakis wybitny serial, ale... to było dla mnie coś pięknego )
Mnie też jest smutno, nawet nie zdawałam sobie sprawy, jak bardzo się przywiązałam do tego serialu. ;|
Mnie wzięło na to jakoś pod koniec tego serilau xD
O?gólnie to lubię piosenki z tego serialu szczególnie: "Znowu Przyszło Mi Płakać" i "Piosenka z głowy" ; )
O?gólnie to lubię piosenki z tego serialu szczególnie: "Znowu Przyszło Mi Płakać" i "Piosenka z głowy" ; )
Strona 8 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strona 8 z 8
Pozwolenia na tym forum: