BrzydUla
+10
mysweettime
Laffy
Dorota_Girl
Sheemeka
Sarah
Olusia:*
Mrs White
PatsyGirl
naciak
Lockit
14 posters
Strona 4 z 8
Strona 4 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: BrzydUla
hohohoho
S:może ona na ciebie jakiś urok rzuciła...
M:nie no to bez watpienia... brnij dalej...
S:tak tak ja brne... ale ty za to nieźle zabrnąłeś stary
Dobra cicho już będę
:horse:
S:może ona na ciebie jakiś urok rzuciła...
M:nie no to bez watpienia... brnij dalej...
S:tak tak ja brne... ale ty za to nieźle zabrnąłeś stary
Dobra cicho już będę
:horse:
Olusia:*- Admin
- Liczba postów : 908
ja sobie włączam aby niektóre momenty brakuje mi tylko durnych tekstów violki bo na serio coś nas wypościła w tym odcinku brakuje mi czegoś w stylu DUŻE VI albo VISA VI albo tych jej min bezcennych najlepsza jaka była to ta w 126 kiedy naśladowała Pshemko w gabinecie Marka
mnie też brakuje ale mimo wszystko dawno nie było takiego dobrego odcinka... z większą ilością Violki w 128 byłoby wręcz idealnie!
Pshemko z resztą też dał czadu z tym spacerem po ulicy i gadaniem do telefonu... telefonu! nie rozmawianiem przez telefon :leze!:
Pshemko z resztą też dał czadu z tym spacerem po ulicy i gadaniem do telefonu... telefonu! nie rozmawianiem przez telefon :leze!:
ja to nie moge z tego jego przydupasa jest taaaki wrażliwy
oj tak a kojarzysz tego takiego co się przechadza po korytarzach firmy co wszystkich facetów zjada wzrokiem ? doobry jest
co Viola go próbowała poderwać?? tzn wypróbować na nim swój podręcznik jakże cenny?? :leze!: jak o tego to jest genialny :leze!:
nie ten koles od Aleksa, jest taki (chyba model) tak chodzi jakby miał kołka w tyłku i sie tak cieszy do facetów
jak bedzie w nastepnych odcinakch to nie omieszkam ci zaznaczyc ktory to
dziękuję
oj Oluś my coś mamy skłonności dziwne...
związki w pracy uwielbiamy...
Jude i Tom
Ula i Marek
White i Dam... lalalala :leze!:
oj Oluś my coś mamy skłonności dziwne...
związki w pracy uwielbiamy...
Jude i Tom
Ula i Marek
White i Dam... lalalala :leze!:
....tutututu ale to jest taaakie intrygujace zapomnialas dopisac jeszcze PSHEMKO i jego przydupas do tej pieknej listy
no ja tam już w życie prywatne Mistrza nie śmiem wnikać... :leze!: za mała ze mnie osoba... :leze!:
Muszę chyba zacząć oglądać BrzydUle tak jak Wy xD Tzn Nałogowo xD
Bo jestem trochę w tyle xD
Bo jestem trochę w tyle xD
hahahaha bo jak mu podpadniesz to bedziesz przepraszac na kolanach- jak Violetta i bedziemy miec wszyscy DUŻE VI
MIA KONIECZNIE!!! :dywanik:
MIA KONIECZNIE!!! :dywanik:
no... ale przecież Mistrz ma GEST i nie jest HISTERYKIEM
kocham go przy tym samochodzie jak się wydziera że on nie ma żadnych konfliktów z "osobą Violettą" :leze!:
kocham go przy tym samochodzie jak się wydziera że on nie ma żadnych konfliktów z "osobą Violettą" :leze!:
hahaha noo ale i tak nic nie przebije jego podskoku przy windzie
podskok był genialny... :leze!: na samą myśl się śmieje :leze!:
albo jak go Viola głaskała :leze!: ta jego mina i to przerażenie w głosie....
:leze!:
albo jak go Viola głaskała :leze!: ta jego mina i to przerażenie w głosie....
:leze!:
kocham ten serial ja to jeszcze sie smialam na dailogu pauliny z markiem po tym jej koszmarze
no... :leze!: a ta muzyczka na początku jej snu i wiatr we włosach...
zauważyłam że Viola i Seba naprawdę do siebie pasują... popatrz jak oni w tym śnie się śmieją... tak samo durnie-bosko :leze!: i marek w googlach Uli loool
zauważyłam że Viola i Seba naprawdę do siebie pasują... popatrz jak oni w tym śnie się śmieją... tak samo durnie-bosko :leze!: i marek w googlach Uli loool
noo wiesz violka i seba w gruncie rzeczy sa podobni- ona glupia i pazerna on moze mniej glupi ale z glupimy pomyslami i rowniez chciwy
No jasne, że do siebie pasują chociaż Sebastianowi jeszcze do Violetty trochę brakuje :leze!:
A ja jestem wściekła, bo nie obejrzę dzisiejszego odcinka a z tego co mówicie jest naprawdę fajny ;d i kombinuję co zrobić, ale nie mam pomysłu, bo próbowałam już kiedyś obejrzeć na plejadzie, wysłałam tego całego esemesa, a on mi mówią, że jeszcze jakiś pakiet za 30 złotych muszę kupić a z tej strony, którą gdzies tu podawała olusia czy white też kiedyś ściągałam odcinek, ale mi nie chodzi na komputerze, chociaż mam dobry program do tego pliku ;/ znacie może jeszcze jakąś stronkę, z ktrej można ściągnąć jakoś odcinek? ;]
A ja jestem wściekła, bo nie obejrzę dzisiejszego odcinka a z tego co mówicie jest naprawdę fajny ;d i kombinuję co zrobić, ale nie mam pomysłu, bo próbowałam już kiedyś obejrzeć na plejadzie, wysłałam tego całego esemesa, a on mi mówią, że jeszcze jakiś pakiet za 30 złotych muszę kupić a z tej strony, którą gdzies tu podawała olusia czy white też kiedyś ściągałam odcinek, ale mi nie chodzi na komputerze, chociaż mam dobry program do tego pliku ;/ znacie może jeszcze jakąś stronkę, z ktrej można ściągnąć jakoś odcinek? ;]
Lockit- Liczba postów : 1943
Strona 4 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strona 4 z 8
Pozwolenia na tym forum: