Jommy ;D
3 posters
Strona 1 z 1
Jommy ;D
Od razu uprzedzam: to jest mój PIERWSZY w życiu teledysk ;]]
Kilka rzeczy w nim mi sie nie podoba, ale już go zapisałam, wrzuciłam, i uznaję, ze przy pierwszym razie można dopuścić się kilku błędów ;pp
Momenty z Jude i Tommym z 4. serii.
Miłego oglądania ; ))
Jommy.wmv - 22.11MB
Kilka rzeczy w nim mi sie nie podoba, ale już go zapisałam, wrzuciłam, i uznaję, ze przy pierwszym razie można dopuścić się kilku błędów ;pp
Momenty z Jude i Tommym z 4. serii.
Miłego oglądania ; ))
Jommy.wmv - 22.11MB
Re: Jommy ;D
Zupeełnie zmieniłam zdanie na ich temat... Ehh... Szkoda że im nie wyszło I jako zapalona ongiś wyznawczyni Judermanizmu muszę się przyznać iż zmieniłam na stare lata front ... Mea culpa Superaśne to jest, przypomniało mi staare dobre czasy i coś jeszcze o czym wie moja kochana mamcia ^^
Sarah- Liczba postów : 764
oooooooooo Jommy:) kurde tesknie za IS. az sobie niedlugo poogladam odcinki na vhs
Olusia:*- Admin
- Liczba postów : 908
Ja Wam po cichutku powiem że jak teraz IS oglądam to zupełnie inaczej odbieram wątek Jommy. Kurczę, ile może zmienić trochę czasu
Sarah a cos wiecej na ten temat?
Ano mogę powiedziec że wpasowałam się w ich sytuację, tyle że mam prościej bo On jest tylko mój, a ja jestem tylko Jego.... I jakoś serdecznie nam wisi że między nami jest kilka lat różnicy... I po prostu rozumiem Jude w 100 %, tylko zastanawiam się sama czemu go zostawiła...
No właśnie to było zupełnie bez sensu. Wreszcie miała faceta, o którego tak walczyła. Ja proponuje założyc temat w dziale IS. Także zapraszam pod ten adres: https://sweetthink.forumpolish.com/inne-f35/decyzja-jude-t1558.htm#75896
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: