Jak kochać to księcia, jak kraść to miliony... czyli marzenia mniej realne xD
+18
MarySh
naciak
mysweettime
ziółko
marta
Hex
Sheemeka
Oldź
Dorota_Girl
Gwiazdeczka
addiek
Mrs White
Ciasteczkowy_potwór
Lipciaaaa
moniavelsara
priceless
Sarah
PatsyGirl
22 posters
Strona 3 z 3
Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Jak kochać to księcia, jak kraść to miliony... czyli marzenia mniej realne xD
A ja chciałabym być profesjonalnym muzykiem. Taaaaak...
Joo- Liczba postów : 3775
Re: Jak kochać to księcia, jak kraść to miliony... czyli marzenia mniej realne xD
Nierealne marzenia?
Nie ma takich. Marzenia są od tego, żeby je spełniać.
Ta... Tarara i du*a srajta.
Ale jakoś nie mam nierealnych marzeń. Wszystkie są realne. Ale ich spełnienie zapewne będzie graniczyć z cudem.
Nie ma takich. Marzenia są od tego, żeby je spełniać.
Ta... Tarara i du*a srajta.
Ale jakoś nie mam nierealnych marzeń. Wszystkie są realne. Ale ich spełnienie zapewne będzie graniczyć z cudem.
kToSiEk- Liczba postów : 939
Hmm, marzy mi się mieszkać we Francji, szczególnie na południu, na Cote d'Azur... No i jeszcze chciałabym się wybrać do Paryża, taaaaaaaak... Ciągnie mnie do kultowych paryskich kafejek...
A poza tym chciałabym wybrać się do Szkocji.
A poza tym chciałabym wybrać się do Szkocji.
jeśli chodzi o mnie to twardo stąpam po ziemi, takie marzenia są nie dla mniee ;DD
Shout- Liczba postów : 2529
Jak wiecie jestem fanką Charmed, a więc moje marzenie :
Być czarodziejką xDDD
No i chciłabym zagrać w filmie podobnym do TWILIGHT
Być czarodziejką xDDD
No i chciłabym zagrać w filmie podobnym do TWILIGHT
Chciałabym zamieszkać w Hiszpanii lub ewentualnie w Ameryce. Znależć prawdziwą miłość. Wydać książkę.(być pisarką)...nauczyć się pisać piosenki z serca...nauczyć sie garć na gitarze, pianinie
w sumie Sheem te marzenia o gitarze , piosence pisarce są dość realne...
Moje o Paryżu też - możliwe, że już w czerwcu jadę!
ooooo....
Fajnie...
Jakaś klasowa wycieczka czy z rodziną???
Fajnie...
Jakaś klasowa wycieczka czy z rodziną???
Ja aktualnie nie wiem, o czym marzę. Staram się dążyć do wszystkiego, o czym pomyślę.
W sumie to marzy mi się święty spokój i ktoś obok mnie, kto będzie gotów o mnie walczyć i być dla mnie dobrym. To tak na obecną chwilę.
W sumie to marzy mi się święty spokój i ktoś obok mnie, kto będzie gotów o mnie walczyć i być dla mnie dobrym. To tak na obecną chwilę.
Ja iem o czym marzą niektóre dziewczyny z FORUM...
O EDWARDZIE... !!!
O EDWARDZIE... !!!
Oj, cicho...
Może trochę
Ale wiem, że taki ktoś nie istnieje. Ale kilka jego cech są warte zachodu i szukania pośród tych "żywych". xD
Może trochę
Ale wiem, że taki ktoś nie istnieje. Ale kilka jego cech są warte zachodu i szukania pośród tych "żywych". xD
My mieliśmy na WYCHOWANIU DO ŻYCIA W RODZINIE (WDŻ) , napisać problemy i Sheem napisała:
"Czemu facet, który jest idealny nie jest prawdziwy " (oczywiście chodziło o Edzia xDDD)
"Czemu facet, który jest idealny nie jest prawdziwy " (oczywiście chodziło o Edzia xDDD)
Ta... ja przeżywałam tak dzisiaj biologię, bo robiliśmy to samo, co Edzio i Bella w pierwszej części (etapy mitozy xD).
Na angielski też już... co trzeba coś pisać to "Edward Cullen..."... "Bella Swan"... "Phoenix..."..."Forks"...
Ja mam marzenie...
niech nauczyciele zrozumieją, że zadawanie ton prac domowych i robienie klasówek jedna po drugiej szkodzi naszej psychice xD
Na angielski też już... co trzeba coś pisać to "Edward Cullen..."... "Bella Swan"... "Phoenix..."..."Forks"...
Ja mam marzenie...
niech nauczyciele zrozumieją, że zadawanie ton prac domowych i robienie klasówek jedna po drugiej szkodzi naszej psychice xD
O TO FAKTYCZNIE MARZENIE NIE DO SPEŁNIENIA !!!!!
Mia napisał:Jakaś klasowa wycieczka czy z rodziną???
Rzuciłam wczoraj rano na spontanie do mamy:
J: Chciałabym jechać do Paryża... *oczekuje, że niczego nie powinna oczekiwać*
M: Hmm... Wiesz, możemy się wybrać w czerwcu na tydzień.
:alefajnie:
Ooooo... fajnie
Ale nas opuścisz
A pierwszy raz będziesz w Paryżu??
Ale nas opuścisz
A pierwszy raz będziesz w Paryżu??
Hej, mooooooooment, jeszcze przecież nie jadę! Poza tym, nie jest jeszcze powiedziane, że pojadę na 100%. Matko, Wy już tęsknicie, chociaż to dopiero za ponad pół roku? Nieźle...
A co do pytania: tak, pierwszy. Ja Francję znam głównie z Lazurowego Wybrzeża, Langwedocji i okolic Grenoble. W Paryżu jeszcze nie byłam. Zawsze mi się marzyło, żeby zobaczyć to miasto.
A co do pytania: tak, pierwszy. Ja Francję znam głównie z Lazurowego Wybrzeża, Langwedocji i okolic Grenoble. W Paryżu jeszcze nie byłam. Zawsze mi się marzyło, żeby zobaczyć to miasto.
No, a co xDDD
ŻEBYŚ POTEM NIE MÓWIŁA , ŻE NIE TĘSKNIŁYŚMY XDDD :leze!:
ŻEBYŚ POTEM NIE MÓWIŁA , ŻE NIE TĘSKNIŁYŚMY XDDD :leze!:
Ależ ja nic nie mówię! Siedzę sobie grzecznie cicho (co jest w moim przypadku czymś niesamowitym, bo normalnie gadam jak nakręcona i to z prędkością karabinu maszynowego!) i nic nie mówię, bo jeszcze tam nie jadę.
Dzisiaj już będę miała moją la guitarrę!
Dzisiaj już będę miała moją la guitarrę!
Aha xDDD ja też gadam jak nakręcona Sheemi może to potwierdzić xDDD
Joo napisał:Hej, mooooooooment, jeszcze przecież nie jadę! Poza tym, nie jest jeszcze powiedziane, że pojadę na 100%. Matko, Wy już tęsknicie, chociaż to dopiero za ponad pół roku? Nieźle...
Noo Joo bez rozmów z tobą to ja nie przeżyję :*:
PS. xD Masz gitarę nową? Super! Dasz zdięcie? :*:
Sheemeka napisał:Masz gitarę nową? Super! Dasz zdięcie? :*:
Zdjęcie już dodane w poście "Z czego się cieszycie?".
Francja...
Pięknie. Pięknie.
Ale to prawie na drugim końcu świata Joo! xDDDD [zawsze byłam świetna z geografii.] ;p
Pięknie. Pięknie.
Ale to prawie na drugim końcu świata Joo! xDDDD [zawsze byłam świetna z geografii.] ;p
Nieee, bez przesady, co roku tam jestem, więc to nie jest tak daleko. A do Paryża jest nawet bliżej niż na Lazurowe Wybrzeże.
Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Strona 3 z 3
Pozwolenia na tym forum: