sweetthink
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Miłość - czyli jedno wielkie WTF xD

+26
moniavelsara
Lockit
Sarah
MarySh
kToSiEk
naciak
Sheemeka
ziółko
asiula16
Shout
Joo
Mrs White
marta
Kropek
Lipciaaaa
mysweettime
Wondergirl
Laffy
Gwiazdeczka
Necia
Olusia:*
Dorota_Girl
dzazminka
Peth
addiek
PatsyGirl
30 posters

Strona 1 z 15 1, 2, 3 ... 8 ... 15  Next

Go down

Miłość - czyli jedno wielkie WTF xD Empty Miłość - czyli jedno wielkie WTF xD

Pisanie by PatsyGirl Pon Maj 26, 2008 11:58 pm

Nie rozumiem jej. Po prostu jej nie rozumiem. Czy ja jestem jakaś nienormalna, że ja muszę czuć miłość od palców u stóp aż po końcówki włosów? To jakieś dziwne, że musi mnie do kogoś "ciągnąć" i musi być ta chemia? A może normalnym jest to, że ludzie na siłę szukają związku i chcą sobie wmówić miłość do kogoś?
Czy miłości powinno się szukać, a może powinna przyjść sama?
No cholera czy ja na prawdę jestem taka naiwna i czekam na tę jedną wielką miłość, zamiast rzucać się na każdego, kto chce mnie poderwać?

Jedno wielkie WTF
PatsyGirl
PatsyGirl
Mrs. Leto
Mrs. Leto

Liczba postów : 5911

http://www.patsy-girl.blog.onet.pl

Powrót do góry Go down

Miłość - czyli jedno wielkie WTF xD Empty Re: Miłość - czyli jedno wielkie WTF xD

Pisanie by addiek Wto Maj 27, 2008 12:02 am

Pats, ja mam to samo.
Tylu ich dookoła, a ja czekam na Księcia z Bajki xD
Po prostu ci, których znam są hmmm... Eee... Zacofani, głupi i dziecinni.
Pozekam sobie jeszcze trochę xD
Znajdzie się ^^
addiek
addiek

Liczba postów : 3610

http://www.lastfm.pl/user/adrynalyna

Powrót do góry Go down

Miłość - czyli jedno wielkie WTF xD Empty Re: Miłość - czyli jedno wielkie WTF xD

Pisanie by Peth Wto Maj 27, 2008 12:20 am

Ja wciaz czekam, az milosc przyjdzie do mnie i poczuje to co powinnienem Razz
Peth
Peth

Liczba postów : 646

http://www.peth94.deviantart.com

Powrót do góry Go down

Pisanie by dzazminka Wto Maj 27, 2008 8:23 am

ona zazwyczaj przychodzi nie proszona Smile trzeba czasami na nią po prostu cierpliwie poczekać Smile
dzazminka
dzazminka

Liczba postów : 46

Powrót do góry Go down

Pisanie by Dorota_Girl Wto Maj 27, 2008 11:11 am

mi się podoba taki jeden już od 3,5 roku. Gdy go widzę, to serce zaczyna mi szybciej bić. Ale to nie miłość. Bardzo mocne zauroczenie, jak już.

Ja uważam,że miłość to coś tak niepojętego, że naprawdę ciężko to zrozumieć. I po co ładować się na siłę w kolejny związek, skoro już na starcie wiadomo,że będzie tak, jak z innymi? Miłość przyjdzie sama.
Dorota_Girl
Dorota_Girl

Liczba postów : 2444

Powrót do góry Go down

Pisanie by Olusia:* Wto Maj 27, 2008 3:24 pm

dzazminka napisał:ona zazwyczaj przychodzi nie proszona Smile trzeba czasami na nią po prostu cierpliwie poczekać Smile

zgadzam się. Z moim Bartkiem jestem prawie 1,5 roku, wcale nie szukałam go na siłę. Sami się nagle znaleźliśmy. Wiele osób nam nie dawało żadnych szans, niektórzy nawet chcieli nas rozdzielić, ale im się nie udało. Co z tego, że nasze charaktery się tak różnią, jest coś co nas do siebie ciągnie, może właśnie ta chemia. Jestem pewna że to co mnie łączy z Bartkiem to jest właśnie miłość.

Pats, jesteś jak najbardziej normalna, dobrze że czekasz na tego jedynego. Jestem pewna że w końcu się znajdzie. flower
Admin
Admin

Liczba postów : 908

Powrót do góry Go down

Pisanie by Necia Wto Maj 27, 2008 3:31 pm

Zastanawiam się czy to prawda, że przychodzi niespodziewania i nieproszona... Czasem jak bardzo się czegoś pragnie to nic się nie dzieje. Może rzeczywiście jeśli przestanie się jej obsesyjnie chcieć to sama zapuka do naszych drzwi. Mam taką nadzieję Very Happy
Necia
Necia

Liczba postów : 335

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gwiazdeczka Wto Maj 27, 2008 3:33 pm

Może jestem niepoprawną romantyczką, ale naprawdę wierzę w prawdziwą miłość. Tą jedyną i najpiękniejszą, gotową do poświęceń i trwającą bez względu na wszystko. Wierzę, że gdzieś istnieje ten, kto jest nam przeznaczony. Trzeba tylko umieć na tego kogoś poczekać Wink
Gwiazdeczka
Gwiazdeczka

Liczba postów : 1406

http://opowiadanie-kiedys-zrozumiesz.blog.onet.pl/

Powrót do góry Go down

Pisanie by Laffy Sro Maj 28, 2008 4:39 pm

Myślę, że warto czekać.... Nic na siłę. ^^'
Chociaż, ja tu takim doradcą mogę być, jak.... z koziej dupy trąbka -,-
Laffy
Laffy

Liczba postów : 1904

http://www.silentmon.fbl.pl

Powrót do góry Go down

Pisanie by Wondergirl Sro Maj 28, 2008 4:57 pm

Ja powiem tak.
Miłość to wielka niewiadoma i dla każdego jest to sprawa indywidualna.
Nie ma żadnej recepty, instrukcji, zasady na to kiedy i jak do nas przyjdzie.
Każdy odczuwa ją w inny sposób, więc dla mnie coś takiego jak porady i pomoce miłosne to w większości bzdura.

Ja wierzę w jedyną, prawdziwą, niesamowitą miłość i wiem, że ktoś na tym świecie na mnie czeka, a to że jeszcze nikogo nie poznałam to po prostu znaczy że jeszcze nie nadszedł mój czas.

Wczoraj ciotka do mnie 'Anka, ty masz już 15, powinnaś już dawno znaleźć sobie chłopaka. Ja w twoim wieku już dawno miałam, ba, nawet któregoś z kolei' <-- takiego podejścia nie cierpię.
Albo dziewczyn, które mają już tysięcznego chłopaka, co miesiąc innego i za każdym razem zakochują się jak tylko jakiegoś zobaczą i to zawsze była prawdziwa miłość.
Dla mnie to jest żałosne i najgorsze jest to że ja takie osoby znam.

Wondergirl

Liczba postów : 2353

Powrót do góry Go down

Pisanie by Olusia:* Sro Maj 28, 2008 5:31 pm

Wondergirl_ napisał:
Wczoraj ciotka do mnie 'Anka, ty masz już 15, powinnaś już dawno znaleźć sobie chłopaka. Ja w twoim wieku już dawno miałam, ba, nawet któregoś z kolei' <-- takiego podejścia nie cierpię.
Albo dziewczyn, które mają już tysięcznego chłopaka, co miesiąc innego i za każdym razem zakochują się jak tylko jakiegoś zobaczą i to zawsze była prawdziwa miłość.
Dla mnie to jest żałosne i najgorsze jest to że ja takie osoby znam.

dokladnie, mi to sie chce smiac z takich panienek;)
Admin
Admin

Liczba postów : 908

Powrót do góry Go down

Pisanie by mysweettime Sro Maj 28, 2008 6:46 pm

Za mną się zawsze koledzy uganiali bawiło mnie takie ''Kocham cię'' bo te słowa znaczą tak wiele,a wypowiadane w tym wieku do róieśwnika tracą na swojej sile.Moja kumpela podkochiwała się w takim jednym.Więc zawsze musiałąm siadać z nią na tej ławce,siadać naprzeciwko niego, być w jego pobliżu razem z nią...On ma takiego kolegę,który wygląda na takiego luzaka,nosi dresy,czapkę z daszkiem jest bardzo wysoki i ogólnie wygląda jakby był odważny i waleczny.Zawsze mówiłąm ''Ty,Magda ten koleś jakiś dziwny jest.W kapturze to pewnie z kilo kartofli nosi,ze mu tak wisi,a portki to mu zaraz spadną''.No i aż pewnego dnia kupidyn sobie ze mnie zażartował i strzelił strzałą amora...dalszej historii chyba nie bede opowiadać,bo nie chcę was zanudzać...
mysweettime
mysweettime
Mrs. Rozon
Mrs. Rozon

Liczba postów : 3285

Powrót do góry Go down

Pisanie by PatsyGirl Sro Maj 28, 2008 6:48 pm

Tak, to ja się z jednego śmiałam, że ma dużą głowę, a teraz mi się po nocach w samych kąpielówkach śni xD
PatsyGirl
PatsyGirl
Mrs. Leto
Mrs. Leto

Liczba postów : 5911

http://www.patsy-girl.blog.onet.pl

Powrót do góry Go down

Pisanie by mysweettime Sro Maj 28, 2008 8:09 pm

O tak!Skąd ja to znam!A ja wam nie pisałam o historii zieloych gaci?
mysweettime
mysweettime
Mrs. Rozon
Mrs. Rozon

Powrót do góry Go down

Pisanie by addiek Sro Maj 28, 2008 9:40 pm

Moja przyjaciółka na polskim przyuważyła sytuację, w której moja koleżanka (umownie pani A) była 'myziana' po nodze przez swojego chłopaka (umownie pana B)
Warto dodać, że robili to przez prawie całą godzinę lekcyjną.
Żyć się odechciewa.
Dobrali się xD
Ona wredna, a on o mydle zapomniał xD
Ponoć miłość jest ślepa, ale bez przegięcia xD
addiek
addiek

Liczba postów : 3610

http://www.lastfm.pl/user/adrynalyna

Powrót do góry Go down

Pisanie by mysweettime Nie Cze 01, 2008 6:18 pm

U mnie to się tylko do siebie uśmiechają na przerwach umównie pani M i umownie pan P ;/
mysweettime
mysweettime
Mrs. Rozon
Mrs. Rozon

Powrót do góry Go down

Pisanie by Necia Wto Cze 24, 2008 9:17 pm

Gdy jestem zakochana to cala "chodze" Smile Gdy ten ktos zbliza sie do mnie czuje dreszcze i ciepla w brzuchu. Dawno juz tak sie nie czulam Sad
Necia
Necia

Liczba postów : 335

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lipciaaaa Wto Cze 24, 2008 9:32 pm

Miłość...
niepojęta sprawa. Całkiem odległa, często nieosiągalna i w pewnym sensie cholernie nie zrozumiana. Jest jednym wielkim napędem, im bardziej staramy się o niej zapomnieć tym bardziej daję o sobie znać. Jest czymś co każdy chce przeżyć, czymś przeznaczonym dla każdego. Ja wierzę, że nawet najgorsza wiedźma będzie kiedyś naprawdę zakochana bo takie jest już przeznaczenie człowieka. To jest w pewnym sensie wręcz kara, ponieważ miłość jest wieczna. Kochając nie zwracamy uwagi na wady, na przeciwności losu, na innych. Uczestniczymy w niej całym sercem, umysłem, duszą.
Dlatego jest taka trudna. Uwalniając się od niej [na siłę, bądź z własnej woli] tracimy cząstkę nas samych.
A kochając bez wzajemności tracimy całych siebie. W wiecie dlaczego? Bo wtedy jedna osoba angażuje się za dwóch...
Ja mam dopiero 15 lat ale już mogę powiedzieć, że byłam zakochana naprawdę 1. Bo to co mi się przydażyło, nie zdarza się codziennie...
Lipciaaaa
Lipciaaaa

Liczba postów : 3418

http://photoblog.pl/lipciaaa

Powrót do góry Go down

Pisanie by mysweettime Nie Lip 20, 2008 6:48 pm

A Lipciu...mogłabyś to ostatnie zdanie rozwinąć?Bo jestem strasznie ciekawa...
Ładnie to opisałaś :*:
mysweettime
mysweettime
Mrs. Rozon
Mrs. Rozon

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kropek Pon Lip 21, 2008 1:12 am

Ach miłość miłość...^^ Piękna sprawa. Jestem niepoprawnym romantykiem >.>
Wiem jedno, dane mi było zasmakować miłości. Takiej prawdziwej, namiętnej, niepowtarzalnej i niewyobrażalnej. Szkoda, że trwało to tak krótko. No, ale nie było sensu tego ciągnąć. Nieważne xD
W każdym razie wyznaję zasadę, że miłość, jak wszystko inne nie przyjdzie sama. Nie można powiedzieć `Chcę się zakochać`, usiąść na fotelu i czekać aż do drzwi zastuka ta jedyna/ten jedyny. Nie. Miłości trzeba chcieć, szukać i być czujnym, bo nie wiadomo kiedy co się zdarzy ;D
Kropek
Kropek

Liczba postów : 324

http://tsarstar.livejournal.com/

Powrót do góry Go down

Pisanie by mysweettime Pon Lip 21, 2008 1:25 pm

Łobożeszty mój,Kropciu jak ty pięknie napisałeś,mój ty niepoprawny romantyku :*:
mysweettime
mysweettime
Mrs. Rozon
Mrs. Rozon

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kropek Pon Lip 21, 2008 1:45 pm

Oj, bo się wzruszę ^^ XD Ale fakt, jestem niepoprawnym romantykiem i nie wiem, czy to wada czy zaleta Wink
Kropek
Kropek

Liczba postów : 324

http://tsarstar.livejournal.com/

Powrót do góry Go down

Pisanie by mysweettime Pon Lip 21, 2008 1:59 pm

Zaleta!Zaleta!
mysweettime
mysweettime
Mrs. Rozon
Mrs. Rozon

Powrót do góry Go down

Pisanie by marta Pon Lip 21, 2008 5:10 pm

taak,
miłość to dość skomplikowana sprawa.
sama jej jescze do końca nie rozumiem, mówią, że za młoda.

ale bawi mnie jak dzieci w wieku 11 lat mówią, 'kocham cię!', 'jestem z nią...' i inne.
jak na mój gust w wieku 11 lat, mniej lub więcej, nie ma czegoś takiego jak miłość! ktoś może się komuś podobać, albo być zauroczonym, ale nie kochać Rolling Eyes
marta
marta

Liczba postów : 1573

Powrót do góry Go down

Pisanie by Mrs White Pon Lip 21, 2008 5:13 pm

ja myślę że prawdziwe kocham cię należałoby powiedzieć w wieku 70 - 80 lat kiedy się przeżyło z jednym człowiekiem większość życia... wtedy wydaje mi się dopiero można stwierdzić czy to "kocham cie" które mówimy to tylko słowa czy jednak prawdziwe uczucie...
Mrs White
Mrs White
Admin
Admin

Liczba postów : 3863

https://sweetthink.forumpolish.com

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 1 z 15 1, 2, 3 ... 8 ... 15  Next

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: