sweetthink
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Miłość - czyli jedno wielkie WTF xD

+26
moniavelsara
Lockit
Sarah
MarySh
kToSiEk
naciak
Sheemeka
ziółko
asiula16
Shout
Joo
Mrs White
marta
Kropek
Lipciaaaa
mysweettime
Wondergirl
Laffy
Gwiazdeczka
Necia
Olusia:*
Dorota_Girl
dzazminka
Peth
addiek
PatsyGirl
30 posters

Strona 15 z 15 Previous  1 ... 9 ... 13, 14, 15

Go down

Miłość - czyli jedno wielkie WTF xD - Page 15 Empty Re: Miłość - czyli jedno wielkie WTF xD

Pisanie by Sarah Czw Sty 06, 2011 12:25 am

Powiem Ci tak Smile jak będziesz tak o sobie myślał to żadna się nie zainteresuje - widać, gdy człowiek jest pewny siebie i wie czego chce. Gdy jest załamany lub smutny odpycha w pewien sposób. Na początek trochę pozytywnego myślenia Smile np. moja znajomość z moim Szczęściem zaczęła się od gry komputerowej ;p bo jakimś cudem spotkałam go gdy byłam w pracy a on przechodząc postanowił zajrzeć mi przez ramie do komputera co też ja ciekawego robie... Wink
Sarah
Sarah

Liczba postów : 764

Powrót do góry Go down

Miłość - czyli jedno wielkie WTF xD - Page 15 Empty Re: Miłość - czyli jedno wielkie WTF xD

Pisanie by Hex Czw Sty 06, 2011 1:09 pm

pewność siebie , pozytywne myślne ?
Ooo tego mi brakuje....
załamany jakoś specjalnie nie jestem , ale smutny ? tak
jakoś jest mało powodów ostatnio żebym był szczęśliwy , głównie przez szkołe , w prost jej nie nawidze , ani swojej klasy ,
właściwie ostatnio doszedłem do wniosku że dużo rzeczy biore na poważnie , a zwłaszcza te które są żartami, przez to właśnie chce walnąć czasami głową w ścianę...ale jakoś nie potrafie brać wszystkiego na żarty ,jak to moja klasa lubi robić , więc często nie jestem w humorze
Hex
Hex

Liczba postów : 651

Powrót do góry Go down

Pisanie by asiula16 Czw Sty 27, 2011 5:03 pm

przede wszystkim,więcej wiary w siebie Smile
asiula16
asiula16

Liczba postów : 125

Powrót do góry Go down

Pisanie by Hex Czw Sty 27, 2011 10:37 pm

taaa , jakoś nie mogę uwierz w siebie , dla mnie to jest trudne
Hex
Hex

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sarah Sob Sty 29, 2011 4:51 pm

bo przecież najlepiej użalać się nad sobą i światem, jaki jest zły i beznadziejny, a ludzie dookoła płytcy i nudni... z takim podejściem to Ci szczęścia wżyciu nie wróże Wink trzeba ruszyć tyłek i zacząć coś robić, bo szczęście samo nie zapuka i nie wprosi sie na siłę.
Sarah
Sarah

Liczba postów : 764

Powrót do góry Go down

Pisanie by Hex Pon Sty 31, 2011 1:37 am

widać jestem nietuzinkowym facetem <haha>
a tak naprawdę jakoś już od zawsze tak myślałem że większość ludzi do okoła mnie są płytcy , ale czy nudni ? nieee
już taki jestem , muszę przejść chyba jakąś metamorfozę , a może i jeszcze nie dojrzałem ...
Hex
Hex

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 15 z 15 Previous  1 ... 9 ... 13, 14, 15

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: