sweetthink
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Miłość - czyli jedno wielkie WTF xD

+26
moniavelsara
Lockit
Sarah
MarySh
kToSiEk
naciak
Sheemeka
ziółko
asiula16
Shout
Joo
Mrs White
marta
Kropek
Lipciaaaa
mysweettime
Wondergirl
Laffy
Gwiazdeczka
Necia
Olusia:*
Dorota_Girl
dzazminka
Peth
addiek
PatsyGirl
30 posters

Strona 3 z 15 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15  Next

Go down

Miłość - czyli jedno wielkie WTF xD - Page 3 Empty Re: Miłość - czyli jedno wielkie WTF xD

Pisanie by naciak Pią Sie 29, 2008 10:03 pm

Joo nie mówię o Tobie ani o większości osób z forum tylko o moich znajomych. takich RIIIIIL.
ja też nigdy nie miałam chłopaka i dla mnie to też nie jest coś najważniejszego na świecie. wolę mieć zaufanych przyjaciół niż `chodzić` przez 2 tygodnie.
naciak
naciak

Liczba postów : 5520

Powrót do góry Go down

Miłość - czyli jedno wielkie WTF xD - Page 3 Empty Re: Miłość - czyli jedno wielkie WTF xD

Pisanie by ziółko Nie Sie 31, 2008 3:10 pm

Ideał ?? Ja powiem tylko jedno. Facet musi mi czymś zaimponować xD
ziółko
ziółko

Liczba postów : 1134

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joo Nie Sie 31, 2008 4:15 pm

ziółko napisał:Ideał ?? Ja powiem tylko jedno. Facet musi mi czymś zaimponować xD

Dokonywać cudów odwagi? Wink

Mój ideał ma loczki... No, jeśli nie ma, to jakoś to przeboleję. ^^ Ale tak serio, to mroczni, romantyczni poeci są fajni. Smile

Joo

Liczba postów : 3775

Powrót do góry Go down

Pisanie by ziółko Nie Sie 31, 2008 7:17 pm

Niekoniecznie. Bardzo imponują mi faceci z pasją, ale taką że tak się wyrażę motoryzacyjną Wink [chyba nie zniosłabym kolekcjonera znaczków :leze!:] Mój pewnie będzie jeździł motocyklem [ale takim coś a'la ścigacz, bo nie lubię harley'owców] xP
ziółko
ziółko

Powrót do góry Go down

Pisanie by Shout Nie Sie 31, 2008 7:24 pm

mi się bardzo podobaję sportowcy, np. takie ciacha ze szkolnej drużyny koszykówki Very Happy
Shout
Shout

Liczba postów : 2529

Powrót do góry Go down

Pisanie by kToSiEk Nie Sie 31, 2008 8:42 pm

ziółko napisał:[ale takim coś a'la ścigacz, bo nie lubię harley'owców] xP
Ave! Ja też nie cierpię! Very Happy
Jak ktoś znajdzie faceta niezbyt starszego ode mnie na Suzuki Hayabusie, Hondzie CBR lub Kawasaki Ninja, (pod uwagę biorę także Suzuki Bandita i parę jeszcze innych modeli:P)który umie grać na fortepianie, gitarze lub czymkolwiek innym poważnym (w sensie nie na grzebieniu), który będzie wrażliwy, ironiczy, kiedy trzeba, cierpliwy, z poczuciem humoru, niebieskimi oczami i ładną buźką ogólnie, to obwieszczam wszystkim, iż już jest ZAJĘTY przeze mnie.
I dawajcie mi od razu numer telefonu Very Happy
kToSiEk
kToSiEk

Liczba postów : 939

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joo Pon Wrz 01, 2008 12:03 pm

ziółko napisał:Mój pewnie będzie jeździł motocyklem [ale takim coś a'la ścigacz, bo nie lubię harley'owców] xP

A mój właśnie Harley'em, bo HD mają klasę, a "ściganty" nie (bez urazy!). Wiem coś o tym, bo codziennie mam pod oknami takie ROOOOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRR tam i z powrotem. Sad
A Harley... mmm, faceci w skórach! Wink

Joo

Powrót do góry Go down

Pisanie by ziółko Pon Wrz 01, 2008 1:20 pm

Nie wiedzieć czemu jak myślę Harleyowiec to widzę niedomytego i zarośniętego faceta w skórze. Bleee [kochany amerykański stereotyp]
Ale muszę się pochwalić, że jechałam wehikułem podobnym do Harleya. Nawet fajnie, ale ścigacze mają swój urok. Wink
ziółko
ziółko

Powrót do góry Go down

Pisanie by Shout Pon Wrz 01, 2008 1:37 pm

Ścigacze są spoko Very Happy Ostatnio jest "moda" na motocykle itp. Zawsze jeżdżą na nich ładni chłopcy:)
Shout
Shout

Powrót do góry Go down

Pisanie by PatsyGirl Pon Wrz 01, 2008 5:12 pm

A ja muszę mieć UZDOLNIONEGO. Najlepiej w kierunku sztuki. xD
PatsyGirl
PatsyGirl
Mrs. Leto
Mrs. Leto

Liczba postów : 5911

http://www.patsy-girl.blog.onet.pl

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lipciaaaa Pon Wrz 01, 2008 5:22 pm

Mój musi na czymś grać.
Wspaniale grać.
Gitara, fortepian, saksofon.
Byle nie flet xD
Lipciaaaa
Lipciaaaa

Liczba postów : 3418

http://photoblog.pl/lipciaaa

Powrót do góry Go down

Pisanie by Wondergirl Pon Wrz 01, 2008 5:32 pm

Shout napisał:Ścigacze są spoko Very Happy Ostatnio jest "moda" na motocykle itp. Zawsze jeżdżą na nich ładni chłopcySmile

Mój tata na przykład :lol2:
Ale my ogólnie wolimy klasyczne, choppery.

Wondergirl

Liczba postów : 2353

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joo Wto Wrz 02, 2008 8:57 am

Lipciaaaa napisał:Mój musi na czymś grać.
Wspaniale grać.
Gitara, saksofon.

Gitara - taaaaaaaaaaaaaaaak, gitarzyści są super! Smile Sama trochę gram, więc mógłby mnie dokształcać. Wink Saksofon - gdyby koleś grał na saksofonie tenorowym, byłabym jego na wieki! Ach... :inlove:

Joo

Powrót do góry Go down

Pisanie by ziółko Czw Wrz 04, 2008 5:32 pm

Haha chłopak z gitarą byłby dla Joo parą ;P
ziółko
ziółko

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joo Pią Wrz 05, 2008 9:06 am

:baaa: Z gitarą albo saksofonem tenorowym. Smile

Joo

Powrót do góry Go down

Pisanie by kToSiEk Pią Wrz 05, 2008 4:17 pm

A dlaczego akurat saksofon? Czyżby ze względu na barwę dźwięku?
kToSiEk
kToSiEk

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joo Sob Wrz 06, 2008 3:08 pm

Taaaaak. Smile Saksofon = jazz, a jazz = dobro! Smile A tenorowy to już w ogóle! Very Happy Jerzy Tatarak = :inlove:!

Joo

Powrót do góry Go down

Pisanie by Shout Sob Wrz 06, 2008 4:01 pm

Nieee, Gitara Rulezz :milosc:
Shout
Shout

Powrót do góry Go down

Pisanie by kToSiEk Sob Wrz 06, 2008 6:10 pm

Nie znacie się. Fortepian wymiata!
Ale najlepiej by było, żeby grał na perkusji- wtedy nie kłócilibyśmy się o to, kto gra lepiej Very Happy
kToSiEk
kToSiEk

Powrót do góry Go down

Pisanie by Shout Nie Wrz 07, 2008 9:02 am

tak szczerze to dla mnie może na niczym nie grać, liczny się uczucie...
Shout
Shout

Powrót do góry Go down

Pisanie by MarySh Sob Wrz 27, 2008 3:57 pm

Uczucie, by miał skórzaną, czarną kurtke, ciemne włoski, z opadającą grzywką na oczy i zabójcze spojrzenie. Gdyby miał jeszcze motor, to by był spełnieniem moich marzeń. Jednak, albo niestety, dla mnie płeć przeciwna to całkowicie inna bajka.
Oni nie widzą mnie, a ja ( nie ) widze ich. Chociaż to też zależy, a jeśli chodzi o miłośc, cóż... Jak na razie jej nie doznałam i sądzę, że dopóki jej nie doświadcze, będę to uczucie uważała za zbędną iluzje, w moim życiu.
MarySh
MarySh

Liczba postów : 131

http://zaklady-milosci.mylog.pl

Powrót do góry Go down

Pisanie by Shout Nie Wrz 28, 2008 2:05 pm

miłość to wspamniałe doświadczenie, nieszczęśliwa może zniszczyć człowieka
Shout
Shout

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joo Nie Wrz 28, 2008 3:00 pm

Gdybym powiedziała, że wygląd się nie liczy, byłoby to kłamstwo. I myślę, że dla większości osób wygląd ma mimo wszystko kolosalne znaczenie, nawet jeśli się do tego nie przyznają...

Joo

Powrót do góry Go down

Pisanie by Shout Nie Wrz 28, 2008 7:59 pm

no wydląd też ma znaczenie, ale ten jedyny musi mieć to coś. U jednych tym czymś jest wygląd
Shout
Shout

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sheemeka Nie Wrz 28, 2008 8:02 pm

Tak, ale nie tylko to się liczy: dla mnie liczy się szczerość, wierność, zaufanie i poczucie humeoru no i musi być w jakiś sposób inteligentny Wink
Sheemeka
Sheemeka
Mrs. Quincy
Mrs. Quincy

Liczba postów : 5596

http://www.myspace.com/sheemeka

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 3 z 15 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15  Next

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: