sweetthink
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Miłość - czyli jedno wielkie WTF xD

+26
moniavelsara
Lockit
Sarah
MarySh
kToSiEk
naciak
Sheemeka
ziółko
asiula16
Shout
Joo
Mrs White
marta
Kropek
Lipciaaaa
mysweettime
Wondergirl
Laffy
Gwiazdeczka
Necia
Olusia:*
Dorota_Girl
dzazminka
Peth
addiek
PatsyGirl
30 posters

Strona 2 z 15 Previous  1, 2, 3 ... 8 ... 15  Next

Go down

Miłość - czyli jedno wielkie WTF xD - Page 2 Empty Re: Miłość - czyli jedno wielkie WTF xD

Pisanie by marta Pon Lip 21, 2008 5:18 pm

taak,
kiedy już się znajdzie osobę z którą się można zestarzeć i jednak po tylu latach wspólnego życia można powiedzieć, że się kogoś kocha.
marta
marta

Liczba postów : 1573

Powrót do góry Go down

Miłość - czyli jedno wielkie WTF xD - Page 2 Empty Re: Miłość - czyli jedno wielkie WTF xD

Pisanie by PatsyGirl Pon Lip 21, 2008 5:20 pm

to takie piękne... zestarzeć się u boku ukochanej osoby. White & Patsy
PatsyGirl
PatsyGirl
Mrs. Leto
Mrs. Leto

Liczba postów : 5911

http://www.patsy-girl.blog.onet.pl

Powrót do góry Go down

Pisanie by Wondergirl Pon Lip 21, 2008 5:34 pm

Mrs White napisał:ja myślę że prawdziwe kocham cię należałoby powiedzieć w wieku 70 - 80 lat kiedy się przeżyło z jednym człowiekiem większość życia...
A tu się nie do końca zgodzę.
Nie każde uczucie ma szansę trwać tyle czasu i myslę że nie od przeżytych ze sobą dni czy lat zależy to, czy miłość jest szczera i prawdziwa.

Wondergirl

Liczba postów : 2353

Powrót do góry Go down

Pisanie by Mrs White Pon Lip 21, 2008 5:41 pm

to chyba zależy od tego jaką się ma definicje miłości...
Mrs White
Mrs White
Admin
Admin

Liczba postów : 3863

https://sweetthink.forumpolish.com

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kropek Pon Lip 21, 2008 5:48 pm

Ach, ale znaleźć taką osobę, której od razu będzie można powiedzieć `Kocham Cię`i wiedzieć, że się z nią można zestarzeć...To jest dopiero piękne Wink
Kropek
Kropek

Liczba postów : 324

http://tsarstar.livejournal.com/

Powrót do góry Go down

Pisanie by mysweettime Pon Lip 21, 2008 6:15 pm

Tak,po raz kolejny zgadzam się ze wszystkimi. Chyba każdy troche inaczej postrzega miłosć,ale jedno jest pewne każdy chciałby być kochany i chciałby kochac.
mysweettime
mysweettime
Mrs. Rozon
Mrs. Rozon

Liczba postów : 3285

Powrót do góry Go down

Pisanie by PatsyGirl Pon Lip 21, 2008 6:30 pm

"Nikt nie chce kochać, wszyscy kochać boją się, a każdy chce być kochanym." - Edyta Bartosiewicz "Wodospady Łez" White & Patsy
PatsyGirl
PatsyGirl
Mrs. Leto
Mrs. Leto

Liczba postów : 5911

http://www.patsy-girl.blog.onet.pl

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joo Czw Sie 14, 2008 9:35 am

Miłość to coś, co dane jest każdemu oprócz mnie. Razz Ech, moja lista wymagań co do Boskiego nie ma końca, więc nie ma co liczyć, że zaraz się znajdzie. Razz

Joo

Liczba postów : 3775

Powrót do góry Go down

Pisanie by Shout Czw Sie 14, 2008 10:13 am

Joo napisał:Miłość to coś, co dane jest każdemu oprócz mnie. Razz Ech, moja lista wymagań co do Boskiego nie ma końca, więc nie ma co liczyć, że zaraz się znajdzie. Razz

nie wiem co ze mną jest nie tak ale mam tak samo, odrzuciłąm już paru chłopaków bo czekam na mojego księcia, który chyba się nie zjawi...
Shout
Shout

Liczba postów : 2529

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joo Czw Sie 14, 2008 10:34 am

Ale wiesz, Ty masz dopiero 14 lat, a ja trochę więcej (wiem, stara jestem Razz) i nigdy żaden facet się mną nie interesował. Właściwie dobrze mi samej, ale czasami fajnie byłoby mieć się do kogo przytulić... Ech...

Joo

Powrót do góry Go down

Pisanie by Shout Czw Sie 14, 2008 10:38 am

mi też narazie dobrze samej, jak zacznie się wrzesień to nawet nie mam czasu na faceta
PS: wcale nie jesteć stara, ja za 2 i pół miesiąca będę miała 15 na karku.....
Shout
Shout

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joo Czw Sie 14, 2008 10:48 am

Właśnie, w tym roku matura, uczyć się trzeba, a nie o facetach myśleć! Razz Wiem, że nie jestem AŻ TAKA stara, ale czasami przeraża mnie, ile to już lat minęło od czasu, jak byłam w podstawówce...

Joo

Powrót do góry Go down

Pisanie by Shout Czw Sie 14, 2008 10:50 am

cóż, nie trzeba patrzeć w przeszłość tylko w przyszłość, tyle życia jeszcze przed nami xD
Shout
Shout

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joo Czw Sie 14, 2008 10:55 am

Budda nauczał, że nie należy żyć wspomnieniami! ^^

Joo

Powrót do góry Go down

Pisanie by asiula16 Sob Sie 23, 2008 4:36 pm

miłość trudna sprawa Smile i czasem wydaje mi sie ze i tak jej nie rozumiem.ja też zawsze zastanawiałam się,czy należy jej szukać,czy sama się znajdzie. aktualnie mam chłopaka,ale wiem,że to co nas łączy to nie jest prawdziwa miłość. jesteśmy na etapie poznawania sie i może kiedyś bede mogla powiedziec,ze go kocham Wink ale osobiscie nie rozumiem osób,które po dwóch tygodniach związku kochaja sie na zycie i mowia juz ze chca z ta druga osoba spedzic reszte zycia. a za miesiac spotykaja sie juz z kims innym i mowia to samo. jak dla mnie to jest troche dziecinne Very Happy no i w sumie wszyscy macie racje Smile
asiula16
asiula16

Liczba postów : 125

Powrót do góry Go down

Pisanie by ziółko Nie Sie 24, 2008 9:06 pm

Mnie nie ciągnie jakoś szczególnie do płci przeciwnej. A jak podoba mi się jakiś facet to najczęściej jest już zajęty.
Myślę, że nic na siłę. Miłość sama przyjdzie, a jak nie to też nie będzie źle. Wole być sama niż w towarzystwie totalnego nudziarza czując się jakbym była związana. Wink
ziółko
ziółko

Liczba postów : 1134

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sheemeka Nie Sie 24, 2008 9:43 pm

Ja miałam dopiero jedną "miłość", ale to chyba nie to........ale narazie mam 12 lat i wszystko przdemną Wink
Sheemeka
Sheemeka
Mrs. Quincy
Mrs. Quincy

Liczba postów : 5596

http://www.myspace.com/sheemeka

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joo Pon Sie 25, 2008 10:54 am

ziółko napisał:Mnie nie ciągnie jakoś szczególnie do płci przeciwnej. A jak podoba mi się jakiś facet to najczęściej jest już zajęty.

Taaaaaaaaaaaaaaaaaaak, znam to uczucie - dlaczego wszyscy fantastyczni, przystojni i w ogóle cudowni faceci mają dziewczynę/narzeczoną/żonę??? Sad Sad Sad

Joo

Powrót do góry Go down

Pisanie by ziółko Pon Sie 25, 2008 12:17 pm

Joo dlatego, że my jesteśmy gapy i nie dostrzegamy ich uroku jak są sami Neutral
ziółko
ziółko

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joo Wto Sie 26, 2008 9:25 am

Gorzej, jak ich od razu poznajemy w stanie zajętym... Sad

Joo

Powrót do góry Go down

Pisanie by ziółko Pią Sie 29, 2008 11:17 am

Bywa i tak Sad
ziółko
ziółko

Powrót do góry Go down

Pisanie by Shout Pią Sie 29, 2008 11:35 am

Dla mnie, jeżeli facet ma dziewczynę, uważam go za atrakcyjniejszego, ale niestety nietykalnego...Sad
Shout
Shout

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joo Pią Sie 29, 2008 12:18 pm

No i teraz wszystkie laski ryczą! Sad

A może pogadamy o Waszych ideałach, tak na poprawę humoru? Wink

Joo

Powrót do góry Go down

Pisanie by naciak Pią Sie 29, 2008 12:22 pm

ryczą? ja tam płakać nie będę. w ogóle ja jestem inna niż wszystkie moje koleżanki. dla nich posiadanie chłopaka jest najważniejszą rzeczą na świecie. nie wiem, ja tego tak nie odczuwam.

ideał? ideałów nie ma. mi wystarczy poczucie humoru i charakter.
naciak
naciak

Liczba postów : 5520

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joo Pią Sie 29, 2008 12:45 pm

naciak napisał:w ogóle ja jestem inna niż wszystkie moje koleżanki. dla nich posiadanie chłopaka jest najważniejszą rzeczą na świecie. nie wiem, ja tego tak nie odczuwam.

Ja nie powiedziałam, że to dla mnie najważniejsze. Nigdy nie miałam chłopaka i jakoś nie odczuwam jego braku...

naciak napisał:ideał? ideałów nie ma. mi wystarczy poczucie humoru i charakter.

A ja mam kilometrową listę wymagań! Smile Ale nie mam tak, że tylko jeden typ faceta i żaden inny, najpierw muszę go zobaczyć. Wink

Joo

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 2 z 15 Previous  1, 2, 3 ... 8 ... 15  Next

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: