sweetthink
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Miłość - czyli jedno wielkie WTF xD

+26
moniavelsara
Lockit
Sarah
MarySh
kToSiEk
naciak
Sheemeka
ziółko
asiula16
Shout
Joo
Mrs White
marta
Kropek
Lipciaaaa
mysweettime
Wondergirl
Laffy
Gwiazdeczka
Necia
Olusia:*
Dorota_Girl
dzazminka
Peth
addiek
PatsyGirl
30 posters

Strona 12 z 15 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15  Next

Go down

Miłość - czyli jedno wielkie WTF xD - Page 12 Empty Re: Miłość - czyli jedno wielkie WTF xD

Pisanie by Olusia:* Sro Cze 09, 2010 11:02 pm

ja mam tez wspanialego mezczyzne. planujemy zareczyny w te wakacje Very Happy
Admin
Admin

Liczba postów : 908

Powrót do góry Go down

Miłość - czyli jedno wielkie WTF xD - Page 12 Empty Re: Miłość - czyli jedno wielkie WTF xD

Pisanie by PatsyGirl Czw Cze 10, 2010 7:25 am

Olusia, tak się cieszę dla Ciebie :*

A ja jestem singlem, ale co tam. I tak kiedyś będę miała męża! I to takiego super Very Happy
PatsyGirl
PatsyGirl
Mrs. Leto
Mrs. Leto

Liczba postów : 5911

http://www.patsy-girl.blog.onet.pl

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joo Czw Cze 10, 2010 8:35 am

Pff po raz drugi. Całe życie jestem sama i stwierdzam, że mi z tym dobrze. Więcej: ostatnio doszłam do wniosku, że coraz bardziej stronię od ludzi, a na uczelni nie mogę wręcz wysiedzieć. Będąc sama [nawet nie w znaczeniu, że będąc singlem], mogę poświęcać się temu, co kocham najbardziej: muzyce, pisaniu opowiadań...

Joo

Liczba postów : 3775

Powrót do góry Go down

Pisanie by Olusia:* Czw Cze 10, 2010 9:12 am

wazne jest by sie spelniac przy drugiej osobie. Joo wiec jesli masz szukac kogos na sile to bez sensu.
Admin
Admin

Liczba postów : 908

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joo Czw Cze 10, 2010 4:25 pm

Dlatego nie szukam. Jestem szczęśliwa w takim stanie, w jakim się znajduję.

Joo

Powrót do góry Go down

Pisanie by Dorota_Girl Czw Cze 10, 2010 6:51 pm

ja też uważam, że nie warto szukać miłości. Miłość przyjdzie sama Wink
Dorota_Girl
Dorota_Girl

Liczba postów : 2444

Powrót do góry Go down

Pisanie by Hex Czw Cze 10, 2010 8:44 pm

Taak miłość... wgl nie warto zawracać sobie tym głowę , ja nosze fajną fryzure i wszyscy mi mówią że przez to nie znajdę sobie nigdy dziewczyny... Świat jest głupi i bez sensowny!
Hex
Hex

Liczba postów : 651

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joo Pią Cze 11, 2010 8:32 am

Dorota: do kogo przyjdzie, do tego przyjdzie. Do mnie nie przyjdzie, bo mam trudny charakter. Są ludzie, którym dane jest założyć rodzinę, ale są i tacy, którzy mają być stale w dyspozycji. I ja zaliczam się do tych drugich.

Hex: świat nie jest głupi i bezsensowny. Życie jest piękne, przypominam sobie o tym każdego dnia, gdy się budzę i każdej nocy, gdy idę spać. Smile

Joo

Powrót do góry Go down

Pisanie by Hex Pią Cze 11, 2010 4:11 pm

To jest woje zdanie , a moje jest inne ja tak myślę i niestety nigdy sobie nie uświadomię że jest inaczej .

A po za tym powiedzcie czy moja wstydliwość do dziewczyn jest normalna ?
Bo nawet nie wiem o czym gadać , nie lubię ciągle gadać głupot aby próbować być śmiesznym bo w ogóle mi to nie wychodzi i mnie to nie bawi , więc co ja mam robić , dać sobie spokój ? czy jak , bo na pewnej dziewczynie mi zależy , ale ona taka pozytywna i lubi ganiać itd . a ja taki ponury , czasami się po wygłupiam z kolegami ale , jak coś do niej powiedzieć to nie wiem kompletnie co...
Hex
Hex

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joo Pią Cze 11, 2010 6:48 pm

Odpowiem na swoim przykładzie: lubię, jak facet jest trochę nieśmiały, a może nawet wstydliwy, ale tylko trochę, bo czuję, że inaczej przytłoczę go osobowością i to się bardzo źle skończy... Zatem nie uważam, żeby było w tym coś nienormalnego/dziwnego/głupiego. Smile

Joo

Powrót do góry Go down

Pisanie by Hex Pią Cze 11, 2010 9:47 pm

Ale ty mówisz że troche... a ja kompletnie , kompletnie nie wiem o czym gadać to jest problem .... wiem że z dziewczynami to trzeba ciągle żartować , mówić jakieś głupie teksty i takie tam ... a ja jakoś nie wiem nawet co wymyślić ....
Hex
Hex

Powrót do góry Go down

Pisanie by Mrs White Sob Cze 12, 2010 4:07 pm

wiem że z dziewczynami to trzeba ciągle żartować , mówić jakieś głupie teksty i takie tam ...

Kto Cię tak okłamał? o.0

Ja wychodzę z założenia, że na tym świecie dla każdego jest przypisany inny człowiek. Nie zawsze szybko się go spotyka, ale on jest.

Joo, Hex - znajdziecie kogoś w końcu.

Joo, nawet jeśli masz ciężki charakter, nie jesteś jedyna i w końcu spotkasz kogoś, dla kogo to będzie ogromna zaleta Smile
Mrs White
Mrs White
Admin
Admin

Liczba postów : 3863

https://sweetthink.forumpolish.com

Powrót do góry Go down

Pisanie by Hex Sob Cze 12, 2010 4:35 pm

Nikt mnie nie okłamał , po prostu obserwuje moich kolegów z dziewczynami , to jest tam ciągle taka pozytywna atmosfera , żarty, jakieś gadanie , albo po prostu siedzą w ciszy . A i dodam że dziewczyna jest 2 lata młodsza czyli to zmienia wiele , bo ona baaardzo narwana , rozgadana i taka pozytywna , lubi się bawić i ganiać ....
Hex
Hex

Powrót do góry Go down

Pisanie by Mrs White Sob Cze 12, 2010 8:18 pm

Jeśli cie to jakoś pocieszy to Ci powiem, że o ile teraz te dziewczyny lubią coś takiego, to już niedługo się to zmieni... Smile

wręcz będzie odwrotnie i jak będziesz facetem z którym można pogadać poważnie... uuuuu ^^
Mrs White
Mrs White
Admin
Admin

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joo Sob Cze 12, 2010 8:48 pm

Nooo, taki mroczny poeta albo coś! ^^

Joo

Powrót do góry Go down

Pisanie by Hex Sob Cze 12, 2010 9:33 pm

Zresztą ja jakoś w ogóle nie lubie rozmawiać , bo szybko mi się tematy kończą...Mroczny poeta , jaaasne....
Hex
Hex

Powrót do góry Go down

Pisanie by Mrs White Nie Cze 13, 2010 6:12 pm

Hex... w końcu znajdzie się ktoś, z kim tematy same będą wychodzić...
Mrs White
Mrs White
Admin
Admin

Powrót do góry Go down

Pisanie by Hex Nie Cze 13, 2010 11:14 pm

Taaaaak....
Hex
Hex

Powrót do góry Go down

Pisanie by Dorota_Girl Pon Cze 14, 2010 8:36 pm

no tak. zobaczysz już niedługo.

a z kolegami o czymś musisz rozmawiać, prawda? może z dziewczyną niezupełnie o tym samym, co z kolegami, ale z pewnością znalazłyby się tematy, które Was łączą. po prostu przestań się stresować i zacznij podchodzić do tego bardziej na luzie. i rozmowę z dziewczyną traktuj jak coś naturalnego.
Dorota_Girl
Dorota_Girl

Liczba postów : 2444

Powrót do góry Go down

Pisanie by Hex Pon Cze 14, 2010 10:19 pm

W Liceum ta ?

Z kumplami też za wiele nie rozmawiam , ale już zostawię sobie narazie ten temat , bo i tak nie nadaje się do tego...
Hex
Hex

Powrót do góry Go down

Pisanie by Mrs White Wto Cze 15, 2010 9:28 am

Hex... Sam sobie wmawiasz te wszystkie rzeczy. Uwierz w siebie, a wszystko się zmieni.

Jak będziesz sobie powtarzał, że się do tego nie nadajesz to tak będzie. Powiedz sobie na odmianę coś innego i zobaczysz jak świat się zmieni.
Mrs White
Mrs White
Admin
Admin

Powrót do góry Go down

Pisanie by Hex Wto Cze 15, 2010 2:30 pm

eeh dobra ,swojego nastawienia nie zmienię bo się utrzymuje od porządku mojego życia .
Hex
Hex

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joo Wto Cze 15, 2010 6:24 pm

Ale to nie oznacza, że taki układ rzeczy jest święty i nienaruszalny, Hex. Zawsze można zmienić swoje życie.

Joo

Powrót do góry Go down

Pisanie by Mrs White Wto Cze 15, 2010 10:05 pm

Hex, to nie jest coś na co nie masz wpływu, to ty tworzysz siebie samego, nikt inny tego za Ciebie nie robi. Przynajmniej tak nie powinno być.
Mrs White
Mrs White
Admin
Admin

Powrót do góry Go down

Pisanie by Hex Wto Cze 15, 2010 11:09 pm

No właśnie, tak wiem o tym bardzo dobrze , ale już taki ja jestem . Zobaczę jak to się wszystko rozwinie , o ile tak się stanie.
Hex
Hex

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 12 z 15 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15  Next

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: