sweetthink
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Miłość - czyli jedno wielkie WTF xD

+26
moniavelsara
Lockit
Sarah
MarySh
kToSiEk
naciak
Sheemeka
ziółko
asiula16
Shout
Joo
Mrs White
marta
Kropek
Lipciaaaa
mysweettime
Wondergirl
Laffy
Gwiazdeczka
Necia
Olusia:*
Dorota_Girl
dzazminka
Peth
addiek
PatsyGirl
30 posters

Strona 5 z 15 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15  Next

Go down

Miłość - czyli jedno wielkie WTF xD - Page 5 Empty Re: Miłość - czyli jedno wielkie WTF xD

Pisanie by PatsyGirl Czw Paź 02, 2008 3:25 pm

Rety, niektórzy znajdują prawdziwą miłość w wieku nawet 40 lat. Rozwala mnie biadolenie nastolatek, że "jeszcze nie znalazły swojej prawdziwej miłości" xD
PatsyGirl
PatsyGirl
Mrs. Leto
Mrs. Leto

Liczba postów : 5911

http://www.patsy-girl.blog.onet.pl

Powrót do góry Go down

Miłość - czyli jedno wielkie WTF xD - Page 5 Empty Re: Miłość - czyli jedno wielkie WTF xD

Pisanie by Joo Czw Paź 02, 2008 3:25 pm

Mrs White napisał:postrzegania świata jako coś więcej niż "LOVE" jakkolwiek ona wygląda w ich wydaniu...

Tego się można domyślić, jak u nich wygląda "LOVE", no comments. Neutral A faceci narzekają, gdy dziewczyna uważa, że pocałunek znaczy coś więcej, niż, jak to nazwaliśmy na angielskim, "one night kiss"...

Joo

Liczba postów : 3775

Powrót do góry Go down

Pisanie by Mrs White Czw Paź 02, 2008 3:29 pm

"a mnie nikt nie kochaaaaa" :leze!: a zaraz po tym "trzeba iść w sobote na imprezę" :leze!:

żałosne hehe
Mrs White
Mrs White
Admin
Admin

Liczba postów : 3863

https://sweetthink.forumpolish.com

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joo Czw Paź 02, 2008 3:33 pm

Mrs White napisał:"a mnie nikt nie kochaaaaa" :leze!: a zaraz po tym "trzeba iść w sobote na imprezę" :leze!:

A po tym jeszcze "Ojej, paznokieć mi się złamał!". :leze!:

Joo

Powrót do góry Go down

Pisanie by Mrs White Czw Paź 02, 2008 3:37 pm

i "jak ja teraz zwrócę uwagę na parkiecie..." :leze!:
Mrs White
Mrs White
Admin
Admin

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joo Czw Paź 02, 2008 3:48 pm

I "Te dżinsy są już niemodne... I co z tego, że są prawie nowe, skoro Nicole ma ładniejsze?!" :leze!:

Joo

Powrót do góry Go down

Pisanie by Mrs White Czw Paź 02, 2008 3:54 pm

"O boże nie powinnam tyle jeść! dwa sucharki plus kawałek ogórka to stanowczo za dużo jak na moje możliwości!" awrrrr :leze!:

dobra bo całe opowiadanie nam wyjdzie :leze!:
Mrs White
Mrs White
Admin
Admin

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joo Czw Paź 02, 2008 3:57 pm

Mrs White napisał:dobra bo całe opowiadanie nam wyjdzie :leze!:

Ty, to jest niegłupie! :leze!: Opowiadanie o Hot13! :leze!:

Joo

Powrót do góry Go down

Pisanie by asiula16 Czw Paź 02, 2008 4:35 pm

i pięknie wam idzie dziewczyny Very Happy hehe

takie biadolenie jest męczące przecież Very Happy takie dziewczyny to...hm.. :kijemgo: Very Happy
asiula16
asiula16

Liczba postów : 125

Powrót do góry Go down

Pisanie by Dorota_Girl Czw Paź 02, 2008 6:32 pm

zgadzam się. Ludzie naprawdę mają problemy, a niektóre dziewczyny rozpaczają, jak im się paznokieć złamie. Rolling Eyes
Dorota_Girl
Dorota_Girl

Liczba postów : 2444

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lockit Czw Paź 02, 2008 9:14 pm

mam koleżankę, która jest w moim wieku, a która mówi, że miała już uwaga, uwaga...
43 CHŁOPAKÓW.
i jeszcze drugą, któa aktualnie ma opis "ile razy znajdę klucz do miłości, to zawsze ktoś wymieni zamek."
nie no, leżę :leze!:
Lockit
Lockit

Liczba postów : 1943

Powrót do góry Go down

Pisanie by moniavelsara Czw Paź 02, 2008 9:31 pm

nieźle... :leze!:
ja mam koleżankę w klasie, która chodziła z połową szkoły... i nie tylko szkoły...
moniavelsara
moniavelsara

Liczba postów : 3573

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sarah Czw Paź 02, 2008 9:34 pm

typowy okaz niedojrzałości do jakichkolwiek relacji damsko - męskich. jeśli mówimy już o "hot 13" to co jak co, ale te panny sie nie szanują... Skoro dla nich priorytetową wartością jest mieć chłopaka to po 3 latach będą pchały wózek... Niestety przykra prawda, Tv i gazetki pokroju "bravo" wychowały nam pokolenie potencjalnych młodych matek i panienek w swoim zachowaniu nachalnych, które bawią się w rożnego typu podchody "miłosne" ...
Sarah
Sarah

Liczba postów : 764

Powrót do góry Go down

Pisanie by PatsyGirl Czw Paź 02, 2008 9:36 pm

Ja tam kupuję Bravo, bo tam są plakaty White & Patsy (...and I can't resist it - muahaha!).

Taaa... ja spodziewam się w mojej klasie ok. 2 - 3 ciąż, zanim opuszczą szkołę. Mam przeczucie...
PatsyGirl
PatsyGirl
Mrs. Leto
Mrs. Leto

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joo Pią Paź 03, 2008 8:57 am

Lockit napisał:mam koleżankę, która jest w moim wieku, a która mówi, że miała już uwaga, uwaga...
43 CHŁOPAKÓW.

No to pozdrawiamy! Razz Hmm, w mojej byłej klasie z gimnazjum jest dziewczyna (też w moim wieku), która (to będzie dobre) WYSZŁA ZA MĄŻ. Ciekawe dlaczego, no nie? Razz

PatsyGirl napisał:Ja tam kupuję Bravo, bo tam są plakaty White & Patsy

Tak jest, ja też! I czasem jeszcze przeglądam dział ROCK w poszukiwaniu czegoś o MCR, ale po ostatnim artykule mi chyba przeszło. Neutral

Joo

Powrót do góry Go down

Pisanie by Laffy Pią Paź 03, 2008 2:59 pm

Znajoma, w moim wieku zaszła w ciążę (kolejna już, ostatnio to się zdarza coraz częściej...)
No i wyszła za tego chlopaka.

Dla mnie to taki szok, bo przecież w moim wieku... A ja sobie nie wyobrażam siebie, jako żony i matki w tej chwili ....
Laffy
Laffy

Liczba postów : 1904

http://www.silentmon.fbl.pl

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joo Pią Paź 03, 2008 3:04 pm

Laffy napisał:A ja sobie nie wyobrażam siebie, jako żony i matki w tej chwili ....

Ja siebie jako matkę to sobie w ogóle nie wyobrażam. Razz A jako żonę...? To jeszcze jestem w stanie, ale mój mąż byłby przeze mnie strasznie zahukany i zaszczuty. Wink

Joo

Powrót do góry Go down

Pisanie by asiula16 Pią Paź 03, 2008 3:58 pm

ja siebie też w roli matki nie widze Smile mam wrazenie,ze nie potrafie byc odpowiedzialna do onca za sama siebie,a co dopiero za dziecko,ktore jest calkiem uzaleznione od osoby doroslej...tak wiec planuje zostac mama...najwczesniej za 10 lat Very Happy
asiula16
asiula16

Liczba postów : 125

Powrót do góry Go down

Pisanie by PatsyGirl Pią Paź 03, 2008 7:41 pm

Ja nie mam problemu z wyobrażeniem sobie siebie w roli żony czy matki, ale jeszcze nie jestem na to gotowa.
PatsyGirl
PatsyGirl
Mrs. Leto
Mrs. Leto

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lipciaaaa Sro Paź 15, 2008 10:03 pm

Mam koleżankę w wieku 18 lat, która jest w tym momencie w 5 miesiącu ciąży i we wtorek wzięła cywilny ślub z tym chłopakiem.

po za tym moja mama w wieku 17 lat urodziła moją siostrę. zaszła w ciąże na obozie z JAKIMŚ chłopakiem. [na pewno go pamięta, ale mi nie powie.]
Ten facet nawet chyba nie wie, że ma córkę.
Lipciaaaa
Lipciaaaa

Liczba postów : 3418

http://photoblog.pl/lipciaaa

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sheemeka Sro Paź 15, 2008 10:38 pm

Czyli Twoja siostra nei zna swojego taty? Moja mama też miała 17 lat jak mnie urodziła, ale tatę znam i jeżdżę do niego...
Sheemeka
Sheemeka
Mrs. Quincy
Mrs. Quincy

Liczba postów : 5596

http://www.myspace.com/sheemeka

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joo Czw Paź 16, 2008 3:51 pm

Bo wiecie, jeśli chodzi o facetów, to są trzy skrajności:

- ciapciak,
- intelektualista,
- kibol.

Osobiście mój mąż może być ciapciakiem-intelektualistą. Smile Bo to jest takie urocze, jak koleś jest taki nieporadny i troszkę niezdarny, ooo... :milosc:

Joo

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sheemeka Czw Paź 16, 2008 8:06 pm

Heh...sama to wymyśliłaś? Wink
Sheemeka
Sheemeka
Mrs. Quincy
Mrs. Quincy

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joo Pią Paź 17, 2008 8:45 am

Nie, ale miałam okazję być przy tworzeniu! Smile

Joo

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sheemeka Pią Paź 17, 2008 7:40 pm

Aha xD
Przypomina mi to pierwszy odcinek IS3 xD
Istnieją 3 rodzaje ludzi:
Idioci
Ofiary
I Dorośli

O ile dobrze pamiętam xD
Nie jestem dorosła więc musze być albo idiotą albo ofiarą( szczerze mówiąc nie myślałam, że ze mna jest aż tak źle :leze!Smile
Sheemeka
Sheemeka
Mrs. Quincy
Mrs. Quincy

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 5 z 15 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15  Next

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: